icon

Wizz Air

sonazdrav54
Dnes o 07:59

Ahojte, chcela som sa spýtať na vaše skúsenosti s Wizz Airom. Lietam roky Ryanairom, ale teraz by som chcela použiť Wizz Air do Londýna na Lotton, lebo to má dcéra o polovicu bližšie ako Stansted. Len som chcela vedieť, že či kontrolujú batožinu, myslím vak-veľkosť. Či sú prísni, lebo v Ryanairi je to ok. Ďalej som chcela vedieť ako je to s tými sedadlami. Keď si nezaplatím, tak mi pri check inn pridelia automaticky? Ak mi može niekto povedať svoje skúsenosti, budem rada.

cukricek4
Dnes o 08:02

sem sa pripnem, tiez ma to zaujima. ♥

abbey1
Dnes o 08:05

Tieto dve nízko nákladový fungujú úplne rovnako. Áno, ak si nezaplatí š výber sedadlá, dostaneš ho následne zadarmo niekde pridelené. Áno, batožinu často kontrolujú a inkasujú vysoký poplatok, ak prekročí batožina povolený limit.

bykaterina
Dnes o 08:09
@abbey1

Tieto dve nízko nákladový fungujú úplne rovnako. Áno, ak si nezaplatí š výber sedadlá, dostaneš ho následne zadarmo niekde pridelené. Áno, batožinu často kontrolujú a inkasujú vysoký poplatok, ak prekročí batožina povolený limit.

ako pise
@abbey1 je to rovnake ako pri R

muchotrafka298
Dnes o 08:32

Je to uplne rovnake ako u inej nizkonakladovky, napriklad Ryanair. Co si nezaplatis, tak to nemas.
A ano, kontroluju batozinu, tak ako vsetci. Uz to zacali robit aj ine klasicke aerolinky, nielen lowcosty.
Pri checkine Ti budu pridelene nahodne sedadla, pokial si ich vopred nevyberies a nezaplatis.

lucik194
Dnes o 08:47

jedn za 18, druha spolocnost bez 2 za dvadsat

obe uplne rovnake principy, ziaden rozdiel. a batozinu kontroluju obe spolocnosti uplne rovnako, to , ze teba nekontrolovali, je fajn, ale tisice dalsich kontrolovali a x razy som zazila, ze ludia doplacali za batozinu

martinmmartin
Dnes o 08:52

batozinu kontroluju zamestnanci letiska takze je to to iste.

blondiee83
Dnes o 09:46

Teraz sme leteli do Neapolu s wizz airom a uplne v pohode, nebol problem. Ale mali sme batozinu dovolenych rozmerpv. Miesto sme si nekupovali, rozhodilo nas to do toho isteho radu, cestou tam A a F ten isty rad, cestou spat sedadlo A a C-posunula som sa vedla manzela, chalan aj tak nechcel do stredu. Let bezproblemovy, 1h20min. Takze vsetko ok. Mame kupene clenstvo, takze ceny ozaj super.