Wizz Air
Ahojte, chcela som sa spýtať na vaše skúsenosti s Wizz Airom. Lietam roky Ryanairom, ale teraz by som chcela použiť Wizz Air do Londýna na Lotton, lebo to má dcéra o polovicu bližšie ako Stansted. Len som chcela vedieť, že či kontrolujú batožinu, myslím vak-veľkosť. Či sú prísni, lebo v Ryanairi je to ok. Ďalej som chcela vedieť ako je to s tými sedadlami. Keď si nezaplatím, tak mi pri check inn pridelia automaticky? Ak mi može niekto povedať svoje skúsenosti, budem rada.
Tieto dve nízko nákladový fungujú úplne rovnako. Áno, ak si nezaplatí š výber sedadlá, dostaneš ho následne zadarmo niekde pridelené. Áno, batožinu často kontrolujú a inkasujú vysoký poplatok, ak prekročí batožina povolený limit.
Tieto dve nízko nákladový fungujú úplne rovnako. Áno, ak si nezaplatí š výber sedadlá, dostaneš ho následne zadarmo niekde pridelené. Áno, batožinu často kontrolujú a inkasujú vysoký poplatok, ak prekročí batožina povolený limit.
ako pise
@abbey1 je to rovnake ako pri R
Je to uplne rovnake ako u inej nizkonakladovky, napriklad Ryanair. Co si nezaplatis, tak to nemas.
A ano, kontroluju batozinu, tak ako vsetci. Uz to zacali robit aj ine klasicke aerolinky, nielen lowcosty.
Pri checkine Ti budu pridelene nahodne sedadla, pokial si ich vopred nevyberies a nezaplatis.
jedn za 18, druha spolocnost bez 2 za dvadsat
obe uplne rovnake principy, ziaden rozdiel. a batozinu kontroluju obe spolocnosti uplne rovnako, to , ze teba nekontrolovali, je fajn, ale tisice dalsich kontrolovali a x razy som zazila, ze ludia doplacali za batozinu
Teraz sme leteli do Neapolu s wizz airom a uplne v pohode, nebol problem. Ale mali sme batozinu dovolenych rozmerpv. Miesto sme si nekupovali, rozhodilo nas to do toho isteho radu, cestou tam A a F ten isty rad, cestou spat sedadlo A a C-posunula som sa vedla manzela, chalan aj tak nechcel do stredu. Let bezproblemovy, 1h20min. Takze vsetko ok. Mame kupene clenstvo, takze ceny ozaj super.

sem sa pripnem, tiez ma to zaujima. ♥