Železničná doprava - nákup nulových lístkov online
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti - keď kupujem nulový lístok na rýchlik online +miestenka, ale nulové lístky už nie sú k dispozícii príde mi o tom nejaké upozornenie v aplikácii pri kúpe alebo nie ?
@anonym_autor Keď kupuješ lístok a zadáš nárok na 100 zľavu a lístky už nie sú k dispozícii, tak ťa nepusti kúpiť za 0. Nerozumiem inak tvojej otázke.
@anonym_autor Ak nieje k dispozícii, nepustí ťa to ďalej,
Ak si normálne zaplatila miestenku, lístok k dispozícii bol
@anonym_autor Keď si zaplatila, tak snáď vidíš čo a máš aj lístok, nie?
Prepáč, ale naozaj nechápem.
Opakovane ti píšem, že ak si zaklikalaisfkk so zľavou 100% a nebol k dispozícii, tak by ťa ho nepustili kúpiť.
na osobaky a REX si od 1.8.2025 nulove listky nekupujes len na rychlik
na rychlik ak ta nepusti dalej tak je vypredany kontingent ak ti da listok za 0+ miestenku tak normalne doklikas a ides
na rychlik ak ta nepusti dalej tak je vypredany kontingent ak ti da listok za 0+ miestenku tak normalne doklikas a ides
@mamina7070 Píše o lístku na rýchlik.
@anonym_autor Keď si zaplatila, tak snáď vidíš čo a máš aj lístok, nie?
Prepáč, ale naozaj nechápem.
Opakovane ti píšem, že ak si zaklikalaisfkk so zľavou 100% a nebol k dispozícii, tak by ťa ho nepustili kúpiť.
V košíku som mala vložený LÍSTOK S MIESTOM ( tak mi to tam písalo presne) a ten som aj zaplatila. A v aplikácii mi ukazuje už len miesto . Tak som teraz zmätená
V košíku som mala vložený LÍSTOK S MIESTOM ( tak mi to tam písalo presne) a ten som aj zaplatila. A v aplikácii mi ukazuje už len miesto . Tak som teraz zmätená
@anonym_autor tak to je dobre lebo nulaky sa negeneruju len miestenky
@abbey1 doplnila som k rychliku
@anonym_autor tak to je dobre lebo nulaky sa negeneruju len miestenky
@abbey1 doplnila som k rychliku
@mamina7070 no ale som musela vo vlaku kúpiť lístok s prirážkou lebo mi povedala, že nemám kúpený lístok len miestenku 🤷
@mamina7070 no ale som musela vo vlaku kúpiť lístok s prirážkou lebo mi povedala, že nemám kúpený lístok len miestenku 🤷
@anonym_autor Ty si si nekontrolovali, čo si kúpila?
Veď ešte pred zaplatením ti vždy ukáže zhrnutie objednávky, kde presne vidíš, čo kupuješ.
A nie, ešte nikdy ma to nepustili ďalej, ak lístok nebol. Bežne kupujem spolu sebe za plnú cenu a dcére zadarmo. Ak pre ňu zadarmo nie je, musím klikať nanovo.
a v appke mas zadane cislo preukazky na bezplatnu prepravu?
@anonym_autor Ty si si nekontrolovali, čo si kúpila?
Veď ešte pred zaplatením ti vždy ukáže zhrnutie objednávky, kde presne vidíš, čo kupuješ.
A nie, ešte nikdy ma to nepustili ďalej, ak lístok nebol. Bežne kupujem spolu sebe za plnú cenu a dcére zadarmo. Ak pre ňu zadarmo nie je, musím klikať nanovo.
@abbey1 veď píšem, že som v košíku mala LÍSTOK S MIESTOM a to ma pustilo zaplatiť a prišlo mi len miesto.
a v appke mas zadane cislo preukazky na bezplatnu prepravu?
@mamina7070 áno takto som to dala ako ty, toto mám v košíku v zhrnutí objednávky keď idem zaplatiť. Zaplatím normálne a potom mi príde lístok kde je už len miesto
@mamina7070 áno takto som to dala ako ty, toto mám v košíku v zhrnutí objednávky keď idem zaplatiť. Zaplatím normálne a potom mi príde lístok kde je už len miesto
@anonym_autor to máš lístok s miestom ako ti tam píše, to že ti ukazuje potom len miestenku to proste ukazuje no máš lístok s miestom, keby si si kupovala len miesto tak by ťa nepustilo lebo by si nemala lístok. Takže odpoveď na tvoju otázku je že máš lístok s miestom a ako už písali vyššie, ak by lístok so 100% zľavou nebol tak by ťa nepustilo k platbe. Dúfam že pomôže☺️
@anonym_autor to máš lístok s miestom ako ti tam píše, to že ti ukazuje potom len miestenku to proste ukazuje no máš lístok s miestom, keby si si kupovala len miesto tak by ťa nepustilo lebo by si nemala lístok. Takže odpoveď na tvoju otázku je že máš lístok s miestom a ako už písali vyššie, ak by lístok so 100% zľavou nebol tak by ťa nepustilo k platbe. Dúfam že pomôže☺️
@lala4704 no ale som musela vo vlaku zaplatiť lístok+prirážku lebo mi povedala, že nemám kúpený lístok len miestenku. A ukázala mi, že na lístku mi píše len miesto
@lala4704 no ale som musela vo vlaku zaplatiť lístok+prirážku lebo mi povedala, že nemám kúpený lístok len miestenku. A ukázala mi, že na lístku mi píše len miesto
@anonym_autor miesto by ťa nenechalo kúpiť keby si nemala kúpený aj lístok takže neviem kde nastal problém
@petik22 ale v tom prípade musí zakliknúť, že už mostík má, nie?
@123profil321 áno, tak .. inak ja som cestovala v nedeľu rýchlikom z BA a v podobnom duchu ma sprievodkyňa chcela natiahnúť. Bola som obvinená, či chcem na 1 cest. lístok cestovať s 3 miestenkami. Boli sme ja a dve dcéry - jedna bezplatná doprava, druhá do 6 rokov. ale pomýlila sa ona, zle si prečítala dcérin cestovný lístok
V tomto som mal aj ja chaos zo začiatku. Len ja miestenky nekupujem nikdy. Proste zadám ten rýchlik, a buď ukáže nulu, alebo cenu lístka. Nijak špeciálne neoznamuje že je alebo neni.
REX a OS sa skenuje len preukaz. Ale mna to pustilo aj kúpiť nulový lístok na osobák. Skôr mi vadí že ak sa potrebujem dostať z hlavnej stanice na nové mesto, chodia len súkromné vlaky a tam to neplatí. MHD má tiež len zlavu. Takže zadarmo doprava medzi týmito dvomi stanicami neexistuje.
V tomto som mal aj ja chaos zo začiatku. Len ja miestenky nekupujem nikdy. Proste zadám ten rýchlik, a buď ukáže nulu, alebo cenu lístka. Nijak špeciálne neoznamuje že je alebo neni.
REX a OS sa skenuje len preukaz. Ale mna to pustilo aj kúpiť nulový lístok na osobák. Skôr mi vadí že ak sa potrebujem dostať z hlavnej stanice na nové mesto, chodia len súkromné vlaky a tam to neplatí. MHD má tiež len zlavu. Takže zadarmo doprava medzi týmito dvomi stanicami neexistuje.
Pustí ťa to, lebo miestenka je jeden artikel a lístok druhý. Miestenku si môžeš dokúpiť v podstate kedykoľvek keď sú voľné miesta, nie je to naviazané na lístok, nulový lístok ťa pustí si kúpiť len keď sú ešte nulové lístky k dispozícii.
@unbeholfen pri bezplatnej sa už na osobáky lístky nemusia kupovať.
Pustí ťa to, lebo miestenka je jeden artikel a lístok druhý. Miestenku si môžeš dokúpiť v podstate kedykoľvek keď sú voľné miesta, nie je to naviazané na lístok, nulový lístok ťa pustí si kúpiť len keď sú ešte nulové lístky k dispozícii.
@unbeholfen pri bezplatnej sa už na osobáky lístky nemusia kupovať.
@belasy_motylik teraz som prišiel s rýchlikom urpín do BA a v pohode zadara bez miestenky. Vyzbieral som si (Z) na celej stanici aj okolo kuchajdy, vo Vivo je zálohomat, kešol som lóve a druhým urpínom idem nazad. Tiež v pohode bol lístek. Dig šun v televízore jak strašá že zaplnené bude na sviatky a nič, pohoda. Poloprázdy išól semká aj naspátek.

Nerozumiem, veď bud sa dá kúpiť alebo nie.