Zľava 400 EUR v cestovke TUI na Black Friday
Ahojte,využili ste v poslednom týždni niekto zľavu 400€ na zájazd cez túto cestovku ? Zaujíma ma,či je to naozaj reálne,nie len reklama.
Muz mi to dnes hovoril, a zvazujeme. Chodime cez nich roky, takze aj tak by sme si tam asi kupovali letnu dovolenku.
Muz mi to dnes hovoril, a zvazujeme. Chodime cez nich roky, takze aj tak by sme si tam asi kupovali letnu dovolenku.
@podobova15 cez tui aplikáciu? Akákoľvek krajina? Viete mi povedať. Mám zatiaľ stiahnutú tapp tui, chodievame z Viedne
@podobova15 myslím akákoľvek krajina- tui Poland,....atd
@podobova15 A čo znamená toto?
Začala som rezervovať zájazd a vyhodilo mi to
@podobova15 cez tui aplikáciu? Akákoľvek krajina? Viete mi povedať. Mám zatiaľ stiahnutú tapp tui, chodievame z Viedne
@elizabeth88 Vieš mi poradiť, čo je toto? Ak to nezaškrtnem za cenu 48€, tak si budeme musieť urobiť check in sami?
No ja toto radsej necham na cestovku,tiez chceme teraz v decembri zajednat dovolenku,no muz zacal vymyslat s Rhodosom,ja som chcela Turecko.Kokos uz toto bude taka dilema ze,az.
@elizabeth88 Vieš mi poradiť, čo je toto? Ak to nezaškrtnem za cenu 48€, tak si budeme musieť urobiť check in sami?
@anonym_autor joj, neviem Ti poradiť, nič som nezajednávala nakoniec, tak nechcem radiť, keď neviem určite

@anonym_autor pripnem sa.