Zmeny vo vlakovom grafikone od 15.12.2025
Čo hovoríte? Vraj od pondelka sa to má meniť. Ale skôr mám pocit že sa to týka toho, že kde zrušia spoj na málo vyťažených úsekoch. Pozeral som spoje ktorými chodím do/z práce a absolútne žiadna zmena, do minuty presne to isté ako po starom. Nemenil sa ani počet spojov, ani ich časy… A nečakalo ma ani milé prekvapenie že by časť vlakov končilo na stanici Nové Mesto čo by mi pasovalo, ale všetko ostáva na Hlavnej stanici, čo mi nepasuje.
To, že sa mení grafikon, nemusí znamenať, že rozhádžu komplet všetky spoje.
@ibrunova já som sa práve teho lakol keď to bolo v telke, ale zároveň aj dúfal že dajú spoj na Nove Mesto a nedali.
vždy v decembri sa mení grafikon,si zas objavil teplú vodu
vždy v decembri sa mení grafikon,si zas objavil teplú vodu
@rozculena možno preto som si to nevšimol lebo sa to mení tak minimálne. Keby to nebolo v správach ani neviem. Ale to sa mi nikdy nestalo že by som šiel na vlak ako obvykle a ten by už odišiel lebo posunuli jeho odchod. Ako vravím spoje nezmenili vôbec. Ani časy.
@rozculena možno preto som si to nevšimol lebo sa to mení tak minimálne. Keby to nebolo v správach ani neviem. Ale to sa mi nikdy nestalo že by som šiel na vlak ako obvykle a ten by už odišiel lebo posunuli jeho odchod. Ako vravím spoje nezmenili vôbec. Ani časy.
@unbeholfen deje sa to už desaťročia.
@unbeholfen deje sa to už desaťročia.
@letfenixa pravdepodobne nijak extra nemenia keď už desaťročia cestujem zhruba rovnakými spojmi a ani som si to nevšimol.

To, že sa mení grafikon, nemusí znamenať, že rozhádžu komplet všetky spoje.