13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@skaiqy TAk tak nejak som aj ja na tom...tak ak chceš pridaj sa od zajtra k nám...ja som si čítala aj dukanovu diétu a celkom sa mi aj tá pozdávala, no zatiaľ skúsim túto a uvidím ako to bude na mňa vplývať, či pojde dačo dole.
ja zajtra zacinam.. rano sa odvazim a napisem.. pociatocnu vahu.. drzte sa baby.. zajtra ideme do toho
@veronika773
@skaiqy tak to som rada, že nás bude viac, snád sa nám každej podarí, to čo máme zaumienené...a ak sa môžem spýtať akú máš teraz váhu?
ahojte, rada by som sa pridala i ja k vám, ale nemusím mlieko ☹ , dá sa niečim nahradiť?
Ďakujem
ahojte...uvazujem ze sa k vam pridam no tiez velmi mlieko nemusim...
Neverim ze este existuju zeny co toto drzia preboha.. A vy ste matky? Toto by ste dovolili svojim detom ked budu starsie? Ved to je totalna konina a strasne nezdrava.. A ani nehovorim o tom aky jojo efekt mozere cakat.. Paneboze ves trochu zapnite rozum..
ahojte kočky
ja som ju držala v auguste,tiež som sa tu navnadila,schudla som len 4kg,úplne presne som to ale nedržala,hlaavne ráno som porušila,bo som bola furt hladná.......
ale čo je najhoršie,za dva týždne som to mala späť,za dva mesiace odvtedy ´dalších 5kg,neviem čom som dorobila,idem na 90dňovú dietu,tou som schudla 13kg a vydržalo mi to dlho,až kým som neotehotnela....... 😒
@digehe ak je to mliečna dieta,tak ťažko mlieko niečím nahradiš,hm? 😉
ono tu ide o bielkoviny viac menej,ja mlieko možem,nemala som problém.......
@skaiqy
@veronika773 Tak ahojte baby zaciname dnes stym chudnutim no co mate zasebou uz jeden pohar mliecka 🙂 no dufam ze kazda jedna s nas to vydrzi a budeme mat uspesne chudnutie
@veronika773 super drzim palce len tak dalej snad nam to vydrzi vecer vas tu baby moje cakam a popiseme co a ako 🙂
@ralka ja som si istá,že keď sme také odhodlané, tak sa nám to určite podarí....večer popíšeme ako sme zvládli prvý deň..🙂)
@veronika773 Tesim sa a verim aj ja tomu ze spolocnymi silami to zvladneme vsak nas je dost sme tri a budeme sa podporovat aby sme to kazda s nas zvladli
ahojte kocky dnes som zacala aj ja 🙂 zatial pohodka uvidim ako to bude ked budem chystat drahemu obed :D :D
@lejka23
@ralka
@veronika773 ahojte baby.. takze ja dnes tiez v pohode.. dala som si na obed k mlieku polystyrenove chlebicky.. k tomu mlieku.. hadam ma to nezabije.. drzte sa.. rano sa prihlasim..
citam dobre ze pri tejto diete sa prvy den vobec neje?len pije?
baby aj ja som zacala 🙂 zatial som sice vypila len 2 pohare mlieka a ochutnala polievku ked som varila inak nic ;) no a kava ..ako ste na tom vy?
@veronika773
@ralka
@lejka23
@anulienka166 super baby pre mna ke podvecer vecer najkrizovejsi.. tesim sa aj ja na zajtra.. caute..
@veronika773
@skaiqy Tak baby som rada ze sa nam dnesny den podaril bez problemov zvladnut tesim sa na zajtra ja som sice tiez pocitovala hlad ale zahnala som ho hanasaky cajikom . 🙂
hanasaky cajik je co..? 🙂
no asi zajtra zacnem lebo uz vyzeram hrozneee 🙂 🙂 🙂
Ahojte, bola som nepravidelný návštevník tejto stránky a dnes som sa rozhodla aj registrovať aby som sa spolu s Vami mohla podporovať v chudnutí na tomto fóre 🙂 Začala som včera ráno, celý deň len mlieko v kombinácii s čajom z medovky a známym ´spaľovačom tukov´ :D Ten názov proste musí fungovať :D Mienim pridať aj cvičenie aspoň 30min denne na orbitreku, ale momentálne ma obchádza nejaká viróza.
A k dnešku, práve raňajkujem termix vanilka, pijem čiernu kávu a chladne mi už aj spaľovač :D Inak niečo k mojim mieram, mám 174cm a 74kg, na 22 rokov dosť takže dúfam že ma to naštartuje aspoň pod tých 70kg a potom si budem aj ten pridaný pohyb lepšie užívať ako v minulosti 🙂
Cieľ mám taký, schudnúť do Vianoc na 65kg, cez Vianoce sa držať max. +2kg a do apríla kedy sa chystáme na svadbu mať tak 61-62kg, čo bývala pred 3-4 rokmi moja pravidelná váha. 🙂
Tak nám všetkým držím palce chce to hlavne pevnú vôľu a u mňa platí aj určiť si métu a cieľ 🙂

@veronika773 aj ja mam velke ambicie.. potrebujem dat dole 25kg..