13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
Ahojte baby...čítala som vašu diskusiu a aj ja som bola nalomená na túto diétu..kamarátky mi ju veľmi ospevovali, že naozaj zaberá, tak som ju včera začala aj ja mliečnym dňom...bola som prekvapená, že som ani necítila veľký hlad, ale asi preto, že som tiež hlad zapíjala čajíkom spaľovač tukov:o)) dnes ráno som sa odvážila a presné jedno kilo dole:o)) takže veľká inšpirácia...všetkým vám držím palce,lebo jednoduché to určite nebude a kríza určite ešte len príde...tak sa držme, ahojky
@skaiqy čo to vážne si toľko už zhodila?....waaau, aj ja chcem.....bežím sa odvážiť.
@veronika773 podla mna ti to isto nezaskodi ze ochutnas,,ja pri vareni tiez ochutnavam...drzim palce v chudnuti 🙂
@veronika773 aj ja v pohode akurat rano som zhersila ochutnala som za lyzicku jugurtu,mala som nan nenormalnu chut 🙂 ale inak pohoda ano hladna som neni ,tak dufam ze vydrzim tych 13 dni 🙂
ďakujem za povzbudenie...už pociťujem krízu, lebo keď vidím čo má na obed môj manžel a čo si pripravujem ja 😒 ....hneď by som menila...ale potom si pomyslím, že už keď som sa na to dala, tak musím vydržať...že to robím pre seba a keď vydržím budem veeeeľmi pyšná na svoju pevnú vôľu.
ja mam 2 kilecka dolu 🙂
@lejka23 veď mňa len to drží nad vodou, že je to len 13 dní a že snáď uvidím za taký krátky čas na sebe nejaké výsledky.
@veronika773 to dufam aj ja 🙂 napr.na9é dnovu by som sa nedala lebo to viem ze by som nevydrzala 😀
@veronika773
@lejka23
@mikina44
@skaiqy Baby tak super velka gratulacia ze ste to zvladli a drzim palce len tak dalej ja mam 1 kilo dolu jaj boze snad to pojde kazdyden tak cize dne uz 67kilogramov,drzkam vam palce a inak chcem sa opytat ako ste zvladli ten tvaroh ja som ho nezjedla radcej som si dala jeden suchar na miesto tvarohu tak snat to nepokazim
babule, vrhnem sa na tuto dietu aj ja, ale este zajtra sa musim dobre napapat 😀 ....ostalo mi po pôrode este 10kg 😠 a nie nie t dat dole, skusala som aj cvicenie, ale prt....mama drzala tiez dietu Najedzte sa do stihlosti a schudla cca 8kg ale mne sa tak dlho nece drzat dietu 😉 , tak skusim vyskusat tuto mliecnu
Dnešok bol fajn, až nato že na obed som bola mimo domu a tak som si kúpila 90g detskej šunky. Na večeru dve vajíčka namäkko, mňam 🙂
Pridávam aj prehrešok: 2 soletky a lyžica polievky.
Len nejak nemám odvahu stúpiť na váhu. asi to skúsim o dva dni :(
@lejka23 o takej som ešte ani nepočula...je veľmi drastická?...no potom asi jo-jo efekt istý..🙂
@ralka
@lejka23
@ralka ahojte...ja som sa dnes držala jedálnička...tvaroh mám veľmi rada, tak ten mi nerobil problém a večer som si na vajíčkach tiež pochutila 🙂 ...len samozrejme, ako na potvoru, pokazila sa mi digitálna váha, tak ja sa neprevažujem, čo mi je dosť ľúto, lebo keď tu čítam ako vám tie kilá idú dole, som zvedavá, či niečo aj zo mňa ide...zatiaľ sa tak vôbec necítim. ☹
však to kočky,že jojo efekt.akože ak treba schudnúť pár kg,trebárs do nejakých šiat,tak je to fajn,ale na dlhodobé chudnutie moc neodporúčam 😝
@veronika773
@lejka23
@skaiqy Ahojte baby tak ako dnesne rano vydrzali ste to,dufam ze ano vidim ze vela z vas tu ma pevnu volu tak len tak dalej ja zatial vsetko ok idem podla planu i ked som vcera ten tvaroh musela zamenit lebo skoro som sa povraciala ale inak pohoda dnes rano vidim ubytok vahy sice nie cele kilo ale pol kilecko je dolu takze 🙂 hura dalej chunut drzim vam palce
@veronika773
@lejka23
@ralka ahojte baby.. tazke.. ja mam jediny problem.. ze mam problem s casom.. nevychadza mi to tak.. prve jedlo stiham az okolo pol deviatej.. pridala som si trochu viac zeleniny.. a to z jedineho dôvodu.. mam problem so stolicou.. zle predpovede o zapche sa potvrdzuju.. ale aj napriek tomu ze som si dala vceraa na obed aj za tanier lahkej polievky moja vaha ide dole.. dnes rano to bolo -2,1 od pôvodnej vahy..
ahojte, dnes ráno -2 kg dole...ale ráno som mala strašnú chuť na ovocie, už mi chýbalo, tak som sa potešila, že si ho môžem dať...držím všetky palce, myslela som, že to bude náročnejšie, zatiaľ celkom v pohode...a jojo efekt prichádza vždy len vtedy, ak po diéte začnem s prepáčením žrať...ak človek dáva pozor a neprejedá sa, tak váha sa drží +-1kg na mieste..som toho jasný príklad...ešte raz držím palčeky...
@skaiqy
@veronika773
@lejka23 Ahojte baby no tak ako ste na tom dnes dufam ze super to zvladate drzim vam palce ja som dnes ani tolko kolko je predpisane nezjedla niejako mi nechuti mala som naposledy o 13hod a teraz rozmyslam ze si dam jablcko vsak mi tak strasne chuti juj
@ralka
Ahoj, ja by som to nenahradila jablkom tú večeru, radšej nejaká zelenina. Ovocie radšej len doobeda aby si ho stihla spracovať cez deň.
@ralka
@skaiqy
@lejka23 Ahoite, hlásim sa po celkom úspešnom dni, zatiaľ však na sebe necítim nejaký úbytok, čo ma veeeeľmi mrzí. nevážila som sa, nakoľko váha nieje funkčná. Ale priznám sa k prehrešku, to mlieko mi dnes nešlo dole krkom, tak som si tam prisypala pár zrniečok granka...snáď to nie je až také hrozné.
@ralka
@veronika773 caute baby.. takze ja som to dnes tiez zvladla.. a dokonca konecne prichadza vecer kedy nemam krizu.. to ma velmi tesi.. drzte sa.. caute.. 🙂 rano hlasim vahu..
@veronika773 Ahoj som natom podobne rano velka kriza,ale tak zladla som to bez prehresku akurat ze som bola cely dne na jednej hruske a vecer zeleninka 🙂ale i ja na sabe nevidim ziadnu zmenu uz sa radsej nevazim 🙂))))
ja mam o 400g viac ako vcera :(
@lejka23 vydržím tých 13 dní, ale keď neschudnem nič, porazí ma...necítim, žeby som jedla menej akurát žiadne sladkosti a pečivo...no úbytok zatiaľ nebadám 😠 ...uvidím ako to pôjde dalej.
@skaiqy tak to je pekne demotivujúce, no keď si už toľko vydržala, vydrž aj dalej...možno sa z teba zatiaľ nevylúčilo to čo má. 😉 ..aj tak už z teba išlo pekne dole....cítiš to aj na oblečení?

hlasim - 1,3 kg oproti vcerajsej vahe rano..