icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

zuzana693
23. okt 2012

ahojky v čom spočivva tato dieta

happysmile
23. okt 2012

@beruska1311 a z coho mas cudny pocit? neboj to zvladnes!!! len si daj dobru motivaciu (zmestit sa do oblubenych starych jeansov, nasr...dit zavystlivu susedu 😉 😀 atd ) a vydrzis vsetko 🙂

happysmile
23. okt 2012

@zuzana693 precitaj si prvu stranu. tam mas ako a kedy sa stravovat 😉 (komplet jedalnicek aj casy) ale v podstate jes len bielkoviny, ovocie a zeleninu.

blcha
23. okt 2012

@happysmile tak drzim palce snad nam to pojde dolu ja mam dobru motivaciu brat ma svadbu o necely mesiac a nechcem v satach vypadat ako v piatom mesiaci tehotenstva 😉
inak vcera prvy den som nezvladla uplne na 100% dala som si jogurt a vecer jablcko lebo som bola uz strasne hladna
no ale dnesny den je super vobec niesom hladna a uz sa tesim na masko o13 budem mat kuracie prsia na pare na bylinkach 😉 najhorsie je pre mna vecer ked pozeram na muza ako si pri telke vyziera cokoladky bonbonierky fuj 😝 😝
@beruska1311 drz sa zvladneme to ja som zacala vcera 😉

blcha
24. okt 2012

no co je baby ako ste na tom ja zatial dnes dobre a vcera to bolo fajn presne podla planu len zatial neako nejdu kila dole ale co by som chcela o dvach dnoch ze no ja som si dala u minuly tyzden taky dietnejsi a to som dala dole kilo a teraz za tieto dva dni zatial pol kila takze to pomalicky ide co je super 😉

happysmile
24. okt 2012

@blcha ahoj, tak ja tiez pokracujem podla planu. mam uz 2kg dole, ale to sa asi len odvodnujem 😝 ale aj to potesi 😀
a rozhodla som sa, ze budem podla dietky pokracovat do piatku, cez vikend - tak volnejsie. od pondelka pojedme na 6den v diete. a takto zasa do piatku.... takze nebudem drzat do 3.11 ale dlhsie 🙂 aspon to pre telo nebude taky sok... hlavne ked prejdem na normalnu stravu.

blcha
24. okt 2012

@happysmile super ze dve kila mne to ide pomalsie ale navadi a ja tiez asi cez vikend nezvladam hlavne ked budeme u svokrovcov tak tam sa to neda preto chcem dodrzat aspon cez tyzden inak vobec niesom hladna len mi chyba sladke strasne 😉

happysmile
24. okt 2012

@blcha presne tie vikendy su zabijak 😀 preto som si to takto rozlozila cez prac.dni. ja som tiez s jedenim v pohode. a mam pocit, ze stale nieco jem 😵 , lebo pozeram na hodiny a ze, ups, uz je cas 😨 inak na to sladke, ked uz nemozem vydrzat tak si osladim kavu alebo caj steviou. ta je prirodna a ma vraj 0kcal 😉 ale ved ked kila idu tak je asi ozaj dobra 🙂

blcha
24. okt 2012

@happysmile no ja si davam do kavy umele sladidlo ale to asi nieje bohvie co kde si kupila tu steviu ? inak ja stale kojim takze mne to ide aj preto mozno troska tazsie 😝 no do 10.11 by som chcela mat aspon 60kg co je treba dat dole 2,5kg cto nieje az take hrozne nechcem si davat nerealne ciele ale keby sa mi podarilo na bola by som nastastnejsia zena pod slnkom a zasa vo velkosti 36 😀 😀 😀 😀

happysmile
24. okt 2012

@blcha ja nezijem na Svk, tu je ju dostat vsade 😉
ja som presne chudla do augusta. 4.8 som isla neteri na svadbu a kupila som si 36 saty, lebo nemali vacsie cislo 😀 😀 😀 podarilo sa mi schudnut, len potom som sa taaaaaaaak rozjedla, ze aj rifle su mi tesne a opasok zapinam o dve dierky... tak som si vstupila do svedomia a dala som sa opat na dietu 😝
neboj tie 2,5 kilecka das, to je pohodicka 😉 🙂 budes na svadbe kočka 🙂

blcha
25. okt 2012

@happysmile no ja dufam ze troska schudnem inak som celkom v pohode az na to brucho ale tych par kil by pomohlo saty uz mam aj sa do nich narvem len keby to brusko trska padlo bolo by dobre 😉

happysmile
25. okt 2012

@blcha neboj to daaaas 😉 🙂 pri najhorsom kupis stahovacie nohavicky a uvidis po bruchu nebude ani paru 😉 hlavne je, ze oblecies saty.

blcha
25. okt 2012

@happysmile no dik snad to bude ok saty mam tieto inak som si objednala troje ze vyskusam ale v tych ostatnych som moc tucko v tychto je to celkom fajn http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10...

happysmile
25. okt 2012

@blcha waaaaaaw, velmi pekne. budes krasna 🙂 naozaj velmi pekne satocky.

blcha
25. okt 2012

@happysmile dakujem mne sa tie saty tiez velmi pacia a nazivo su super a este aj super cena v pozicovni chceli za pozicaj siat viac ako 70€ a ja zasa nechcem ziadnu robu tieto vyuzijem aj na ine akcie no uvidime ako bude v najhorsom pripade kupime teda este tie stahovacie nohavicky 😀 😀 😀 😀
inak dnes dietka v pohode aj ked teda mam chut na masko co peciem ale prihodila som si k nemu zeleninku tak som si dala aspon to 😉
a vaha od vcera nic stojim na 62,5 😝 😝 😝 bleee ja tu 6 nechceeeem

skaiqy
26. okt 2012

@ralka
@lejka23
@veronika773 caute baby.. takze ja po nie uplne dodrziavani diety konecny vysledok - 5kg.. v zdravej strave pokracujem dalej.. a od 7.1. nastupuje mala do skolky tak sa prida aj fitko.. ako vy..? drzte sa..!

veronika773
26. okt 2012

@skaiqy ty si na tom výborne, krásny úbytok.
@ralka
@lejka
Ahojte...tak ani ja som ju nedodržiavala tak striktne...pár krát som si zmenila a prispôsobila jedálniček, hlavne ku koncu... No cítim sa omnoho lepšie, určite išlo niečo dole, ale kedže neviem a akou váhou som začínala tak presne neviem, no oblečiem veci, čo mi boli tesné, tak sa tomu teším....a cítim, že sa mi aj žalúdok trochu stiahol, už po malej porcii som zasýtená. Budem sa snažiť aj naďalej jesť tak striedmejšie...Držkajte sa

mimca20
29. okt 2012

Ahojte - no ako pomohla niektorej trosku tato dietka?? Neprida sa volakto od 1.11??? 🙂

cabby88
29. okt 2012

@mimca20 ja by som aj šla do toho..ale neviem veru či to zvládnem...toooľko mlieka 🙂

tun1ska
29. okt 2012

Ahojte...Ja by som sa pridala 😉 Tiež potrebujem rýchlu záchranu, o 3 týždne ideme na svadbu a fakt nemám čo obliecť...popôrodné kilá idú nenormálne dole, hoci sa snažím od leta 😒 2x týždenne pilates, 1x zumba...a nič...stačilo by do 17.11 6 kg 🙂 uf...od zajtra idem na to 🙂
@mimca20

lenuska16
29. okt 2012

@mimca20
@cabby88
@tun1ska babule aj ja by som sa rada pridala .. 🙂

mimca20
30. okt 2012

@cabby88
@tun1ska
@lenuska16 Ja som za vyskusat tuto mliecnu dietu 🙂 🙂. Kedy zaciname?
@tun1ska Ty uz zacinas dnes ako citam - teba tlaci termin svadby 🙂. My ostatne zacneme 1.11.?? Nasla som aj nejaku 55dnovu dietu - ta vyzera menej drasticka. Jedna baba tu z MK mi ma poslat cely rozpis tej diety. Alebo skusime tu?? Rozhodnime sa a nabehneme na to 🙂 🙂

lenuska16
30. okt 2012

No mnme je jedno , ktoru ,,,len sa asi bojím toho , že tých 55 dní by som nevydržala ..😀
@mimca20

happysmile
30. okt 2012

@blcha ahoj, ako pokracujes? ja v pohodicke.vcera som este jedla "normalne" lebo sme tu mali sviatok, tak som si predlzila vikend 😀 aj v diete. dnes uz som znova nabehla na dietku(6.den) ale upravila som si aj hodiny. nebudem jest kazde 3, ale 2.5hod. tak mi to vychadza lepsie. lebo aj ked vstavam o siedmej, tak kym detska vypravim do skoly, skolky tak je osem. takto mi to sedi lepsie zacat ranajky o osmej ako o tej siedmej 🙂 . inak dnes som sa bala postavit na vahu co ten vikend urobil?! ale v pohode 😵 stale mam -2kg. tak sa vytesujem, ze som nepribrala 🙂

tun1ska
30. okt 2012

@mimca20 Ano, začala som dnes....ma nafukuje z toho mlieka 😝 najťažší je asi ten 1. deň....tak uvidíme 😉

blcha
30. okt 2012

@happysmile ahoj tiez som si dala cez vikend pauzu a bala som sa postavit na vahu ale super nepribrala som to naspat aj ked ja som zatial dala dole len jeden a pol kila no a vcera a dnes super ani niesom hladna len u mna velky problem vecer so sladkym ked dam deti spat strasnu chut ma vzdy zobkat nieco a vacsinou to nevydrzim takze cely den vsetko ok ale vecer pohroma asi budem musite ist spavat o osmej aj s detmi aby som schudla

mimca20
30. okt 2012

@lenuska16 Ja som za tuto mliecnu na 11dni - nevyzera to nejako drasticky a precistime si organizmus 🙂. Ok tak 1.11. zaciname s toutu 13dnovou dietou. Zajtra sa odvazim - napisem kolko mam, potom sa do nedele odmlcim - kedze idem k svokrovcom a tam netik nemame. Ozvem sa v nedelu resp. pondelok z rana ako som to "prezila" 🙂. Drzim palce, ty mozes kludne pisat aj tu, potom si precitam 🙂 🙂

mimca20
30. okt 2012

@tun1ska a ake mlieko pijes? Nizkotucne?? 🙂 toto neviem tak sa pytam

tun1ska
30. okt 2012

@mimca20 pila som dnes polotučné a čuduj sa svete- normálne som sýta, nič iné som okrem toho nejedlôa a teraz o 7-mej som sii mala dať posledný pohár ale už som nepila, nakoľko som sýta a nafúknutá ako balon 😝

mimca20
30. okt 2012

@tun1ska mas prvy den ako tak uspesne za sebou. Ja som dnes neodolala este som zjedla gulas z diviny, manzelovi sa uzasne podaril. A od 1.11. nastupujem na "dietny vlak" robis aj nejake cvicenia? Ja premyslam nad brusakmi, ze by mi zopar denne neuskodili.