icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

eva1979
19. feb 2011

Ahojte všetky! je neskoro sa k vám pridať? 🙂
Ne bolo by zlé sa takto naštartovať, a keď píšeš @zuzihassi , že nedochádza k jojo, bolo by to super 🙂

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 Nie je neskoro, od pondelka začíname 🙂 Dovtedy sa ešte poriadne napapaj :D a v pondelok už na prísno 🙂 😀 tak si vítaná 🙂 uvidíme, ako nám to spolu pôjde. Celkom sa aj teším už 🙂 Ja sa trošku chystám aj cvičiť, tak uvidím 🙂

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@sendi no neviem, vyzeráš do tváričky veľmi štíhla. Nemáš pocit, že to len trochu preháňaš s kritickým pohľadom na seba? 🙂 Asi všetky to poznáme, že sa rady napchávame a nepoznáme mieru, aj keby sme si priali. Proste nám strašne chutí. A to ty sa môžeš upokojovať tým,že si rodila 🙂 To ja som nerodila a vyzerám jak prasiatko 😖 no ale tak dúfam, že sa to čoskoro zmení 🙂

sendi
19. feb 2011

🙂 tvar okej...ale brucho .. ☹ zadooook ☹ a stehna,nic moc,nechcem schudnust 10kg ci 15kg ale mam 64kg a je to vidno aspon na 70kf,mala som vahu pred porodom 54-55kg a tam by som sa chcela dostat,mam dost celulitidu takže to nie je najkrajsi obraz 😉 hybem sa celucicky den pri malom lenze ked pride vecer maly spi a idu serialy...nooo zjem snad celu chladnicku+špajzu ☹ jooooj zuzi 😀 upokojujem sa že som rodila,ale to bolo uz pred 3rokmi a nic,vaha ide furt inym smeeeromm 🙂

zuzihassi
autor
19. feb 2011

joj dievča, ty sa upokojuj tým, že máš úžasnú postavu. 70 kíl???? vieš, čo ja by som za ne dala? 🙂 buď rada, že si rada a buď šťastná, že keď ješ celú špajzu, tak že super nepriberáš, ale že si držíš normálnu postavu.. lebo ja tiež jem celú špajzu,ale nejak sa to na 70-ke nezastavilo :D :D

eva1979
19. feb 2011

@zuzihassi fúúha! tak to sa musím psychicky pripraviť 😀
ale teším sa, lebo sama neviem pri nijakej diete vydržať 😖
ja chodím na zumbu, ale teraz si chcem požičať orbitrek od sesterky, či sa mi ho oplatí vôbec kupovať 😅

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 No Evička, Orbitrek som si kúpila asi pred 4 rokmi a poviem ti,je to poriadna nuda, tam mi stojí, sadá na neho prach a len mi v telocvični zavadzia. Keď ti môžem odporučiť, radšej si kúp dvd aerobik alebo aj zumbu a doma šup šup 🙂 stokrát lepšie ako orbitrek. Ten ťa prestane baviť asi po 5. minúte, to ti garantujem 😀 ja mám aj bicykel a detto 🙂 ale milujem step aerobik, mám aj step, len neviem sa dopracovať k dvd so step aeoribikom. Ja bývam v dedine, tak je to blbé chodiť do mesta kvôli aerobiku, hoci som tak rok chodila,ale zabera to veľa času a ide to aj do peňazí. Takže mám teraz doma telocvičňu, v ktorej som už včera odstránila všetkých tých milión pavúkov, keďže som tam už takých 6 mesiacov necvičila :D 😝

eva1979
19. feb 2011

no, teraz som študovala tú dietu a neviem neviem, čo spravia naše črevá po prvom dni plnom mlieka 😨
a to nemôžem ani kávu?

eva1979
19. feb 2011

@zuzihassi mne sa tá zumba lúbi, ale tam chodím skôr na odreagovanie sa. je to super skákať si a na nič nemyslieť 😵
držala si už túto dietu? Priznám sa, že ja o nej počujem prvý krát.

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 Áno, držala som ju tak 2 roky dozadu a parádne som s ňou schudla, prvýkrát asi 7-8 kíl, to som ju ani nedodržala do konca, asi takých 10 dní som ju držala a potom asi 5 kíl, to tiež nie do konca som to zvládla 🙂 ale viem, že je účinná, hlavne, keď kombinuješ so športom trochu. Keď dáš do googlu, tak plno ti vyhodí diskusií o nej, niektorí ju zatracujú, iní si ju nevedia vynachváliť...Hlavne keď niekto viac potrebuje schudnúť, tak sa dá aj 12 kíl, keď teda má z čoho 🙂 ono vyzerá taká ľahká na prvý pohľad, ale je náročná. Ja osobne nemám veľmi rada mäso, takže to je pre mňa dosť utrpenie, ale tak snáď to nejak zvládnem(e) 🙂

eva1979
19. feb 2011

tak až teraz som vás dočítala, tak už viem @zuzihassi , že si ju držala 🙂
@aero aj ja sa už teším, len či sa budem tešiť aj na taký piaty deň 😒

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 Kávu môžeš koľko chceš, ale nesladenú, treba veľa piť tekutín 2 litre aspoň a kúp si čaj Reduktan, ten sa odporúča piť 2 týždne, čiže to môžeš sklbiť s tou diétou, aby sme nemali nejaké "zapekacie" ťažkosti 🙂 prípadne čaj zo sény. Rovnako sa pri nej odporúča piť (a nie len pri nej) aj žihľavový čaj 🙂 Ja osobne si asi aj sem-tam skočím do sauny, trochu to urýchliť 🙂 osobne mám dosť vysoké méty, chcem za 4 -5 týždňov schúdnúť takých 15 kíl, tak snáď to vyjde 🙂

eva1979
19. feb 2011

@zuzihassi ale jasné, že ju zvládneme!! (optimizmus nadovšetko)
no inak, ja mám z čoho zhadzovať, takže ja mám za 13 dní 20kg dolu 😀 😀 😀

eva1979
19. feb 2011

@zuzihassi no myslím, že po tom prvom dni budem vy..... na celé dva týždne 😅

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 aby si nebola prekvapená práve z opačného účinku mlieka :D tak radšej fakt ten čajík si pekne popíjaj 🙂 a nenechaj sa opiť rožkom v lekárni, len čaj, ktorý sa volá Reduktan, origoš 🙂 stojí iba 0,80 €, takže pohoda jazz 🙂 dajak to zvládneme, keď sa tak budeme podporovať 🙂 myslím, že žiadna z nás nebude chcieť zlyhať 🙂

eva1979
19. feb 2011

@zuzihassi no určite, že nechcem zlyhať. lenže ja som už párkrát zlyhala. ale nikdy som nechudla takto cez net.
tak uvidíme 😨 som zvedavá, kedy príde prvá kríza...

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@eva1979 a myslíš, že ja som nezlyhala? miliónkrát, rovnako ako každá z nás asi 🙂 tak snáď to dotiahneme do úspešného konca tentoraz 🙂

kalifa28
19. feb 2011

@zuzihassi no ale na pohlad tak vyzerám 🙂 o.k od pondelka ideme na to, ja som si ju už odtialto prepísala na papieriky den po dni a prilepila na chladničku, že si budem odškrtávat dni 🙂)))))))))))))) mm si to už všimol a okomentoval, no suchár, sa mu smeje ked ma 68 kg a 186 cm....

zuzihassi
autor
19. feb 2011

to je super, systém je dobrý 🙂 no ja dnes ešte maškrtím :D môj má 180 cm a 85 kíl, takže celkom ok 🙂 to bude boj jak šlak 🙂 šak len nech sa smejú, oni sa posmejú, keď budeme štíhle 🙂

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@janulabj tak poď na nejakú inú. Daj si do googlu dieta podľa štefana margitu, tiež sa chudne 2 týždne, tiež úbytok by mal byť 7-8 kíl 🙂 chudnúť môžeš ako chceš 🙂 🙂)))

janulabj
19. feb 2011

@zuzihassi ahoj, no mohla by som skusit , budete chudnut tu? to by bolo super si tu popisat.....idem kuk očo ide 🙂

eva1979
19. feb 2011

@janulabj inak tá tiež vyzerá dobre 😉

janulabj
19. feb 2011

@eva1979 ale vy ste dohodnute na tu mliečnu že? od pondelka ?

eva1979
19. feb 2011

@janulabj noo hej. a ty preco nemozes tu mliecnu?

janulabj
19. feb 2011

@eva1979 no čo si pamatam tak mlieko nepijem...... 😒 ale zase ked tak vravite že to funguje......čo človek nespravi pre krasu že? 😀

eva1979
19. feb 2011

@janulabj ja mlieko teda mam rada, ale ten prvy den bude kritický ☹ no uvidíme, či to funguje, poviem ti o 13 dní 🙂
ale keď schudla zuzihassi, tak ma to motivuje... no je ale pravda, že aj s 90 dnovou schudlo kopu báb a to ma nemotivovalo, je to pre mňa strašne dlho. vydržala som nanjvýš 2 týždne 😠

janulabj
19. feb 2011

@eva1979 ja som vydržala tiež asi 2 tyždne s tou 90é dnovou....a 4 kila boli dole....ale už su daaavno naspat 😝

jarunka111
19. feb 2011

aj ja chcem!!!!!! Ale nebudem písať, koľko vážim, lebo pravdu povediac, že doma radšej nemám váhu a tam kde je, tak sa jej úspešne vyhýbam. Úplne mi stačí sa na seba pozrieť 😠 . A už som začala cvičiť, to mi pomáha. Ten pondelok je brutálny, nie kritický!!!! Asi sa už odvážim odvážiť, aby som vedela o koľko to pôjde dole, ak pôjde. Ale ten pondelok 😖 😖 😖 To sa dá vydržať, naozaj?

jarunka111
19. feb 2011

@zuzihassi a v googli si nájdem ostatné dni a potom celkom odpadnem? 😀 😀 😀

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@jarunka111 aké celkové dni myslíš? 🙂 po ôsmom dni sa ide od prvého dňa 🙂 až do 13 🙂