13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@jarunka111 Vidím, že zmýšľame rovnako, ani ja vlastne neviem, koľko vážim, len tak odhadujem podľa toho, koľko som mala vtedy, keď som nosila tie a tie nohavice :D najprv schudnem, potom sa odvážim :D ale málo toho nie je :D
juuuj!! 50 kilová Eva!! to si neviem ani predstaviť 😅
ale začínam mať z toho strach! hlavne z prvých dvoch dňov. A deckám budem dávať jesť a ja čoo? budem slintať nad ich taniermi 😀
ale spravím to ako kalifa28, polepím si papieriky a budem odtrhávať. super nápad!
🙂 Ja 50 kilová ani veľmi nechcem byť a určite ani nebudem 🙂 ale tak k štíhlosti sa hádam nejak dopracujem 🙂) tak sa ešte napchávajte slečny, už máte na to len pár hodín :D
@eva1979 ja východ, vranov 🙂 čo chceš chodiť behať? 🙂 ja nebehám, som príliš ťažká na behanie 😀 ja aerobikujem 🙂 teda budem 🙂))) ja som 50 kíl neviem tiež či dakedy vôbec mala, teda dakedy určite, ale bolo to už veľmi dávno :D :D ty máš aké méty? koľko by si chcela schudnúť? 😉
@mmaarrttiinnaa ale ako si ju držala 4 mesiace? upresni nám to tu prosím 🙂 hádam si ju nedržala 4 mesiace dookola :D
@zuzihassi nie ja som tu dietu drzala poctivo 2 tyzdne potom tyzden delena srava a zas 2 tyzdne tej diety a potom delena strava a po 4 mesiacoch aom mala - 33 kg takze tak ale samozrejme som cvicila kazdy den
ale myslím, že to super cesta 🙂 tak sa snáď budeme tebou inšpirovať 🙂
@mmaarrttiinnaa vaaaauuu! super! klobúk dolu!
Baby, zajtra sa ide na to 🙂
Takže chudnutiu zdar!!! 😎
@zuzihassi už to chápem, hneď som si to nevšimla, že sa to potom opakuje. Som čakala, že kedy budú povolené rezne 😀 😀 😀 to nemyslím vážne 😀 no nevážim sa, veď načo sa budem stresovať, stačí, že neoblečiem ďalšie nohavice 😠 ale fakt to prežijem, lebo už teraz som hladná 😖
@jarunka111 no tak nikto ťa nenúti 🙂 je to dobrovoľné 🙂 je to len a len na tebe, či sa na to cítiš alebo nie :D
@zuzihassi veď ja viem!!!! a cítim sa akurát na to, že chcem/potrebujem so sebou niečo konečne urobiť 😉 takže za pokus to určite stojí, len...tá pevná vôľa aby bola stále 😕
@jarunka111 Ja dúfam, že to vydržím, chcem, aby bol zo mňa priateľ hotový.. 😝 😝 takže musím to zvládnuť 🙂
@zuzihassi držím ti palce, to chceme určite každá a ty vyzeráš, že to aj dokážeš 😉
@jarunka111 no len aby som ja nebola prvá, ktorá zlyhá 🙂 tak ja som to tu založila, tak musím pôsobiť tak nejak, že to zvládnem :D
@zuzihassi založila, vydržala a dokázala to 😵 hlavne sebe a ohúrila partnera 😀
nečítala som to tu všetko, ako dlho to chceš dodržiavať? "LEN" tých 13 dní 🤐
nie, čo si 🙂 táto diéta je len takých štartér 🙂 potom by sme mali prejsť na delenú stravu na chvíľu, trochu sa najesť 🙂 a potom zas nejakú diétku 🙂 šak uvidíme, ako nám to pôjde 🙂
@zuzihassi jáááj, tak sa 😵 teším na tú delenú
@zuzihassi no veru, ty si to tu založila, tak nás musíš všetky viesť 🙂
a ináč @jarunka111 aj ja sa teším na delenú 🙂 ty koľko potrebuješ zhodiť?
No kočkyyyy, ta čo??? jak vám to ide? 🙂)))
Kočkyyy, vy ste poodpadávali z toho mlieka či čo? 🙂)))
No, tak prvý deň za nami, ešte 12 krásnych dní pred nami. Dnešok v pohode, zajtra uvidíme 😀 A vy ako? 🙂
@eva1979 neviem koľko kilov potrebujem schudnúť, určite dosť, aby som obliekla moje obľúbené nohavice. Kúpila som ich na dovolenke v egypte, kde som vplyvom úúúúúžasnej stravy a hygieny schudla za pár dní 😎 ale potom som sa vyliečila a gate sú v skrini a smutne na mňa kukajú, či ja smutne kukám! 😕
Nejak nás tu opustili dievčence Evi 🙂

@janulabj No tu si to budeme sharovať, že ako nám to ide 🙂 či zvládame a my zvládať určite budeme :D