icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

dadkaabarino
31. mar 2013

@vikitino Ahoj ak chces mozeme ist do toho spolu od pondelka co ty a to ? 🙂 ja mam 160cm a bohzial 97kg :( takze chcem schudnut aspon na 80kg

frony
31. mar 2013

pocujte mozem tvaroch nahradit mliekom...lebo ho nemam rada!!

frony
31. mar 2013

@dadkaabarino jasne idem do toho...ja mam 168cm a tazkych 70kg,,

dadkaabarino
31. mar 2013

@frony super tesim sa 😉 tak od zajtra začíname 🙂

haniar
31. mar 2013

podte az od utorka. zajtra sa este sviatkuje 🙂

vikitino
1. apr 2013

Tak fronty,dadkaabarino dnes zaciname 🙂baby drzme si palce...

aero
1. apr 2013

som na tom tak ako stále ..... nič sa nedeje .... pretože keždé ráno začínam chudnúť a večer už som taká vyhladovaná , že sa nažerem 😒 potom mám obdobie , že to neriešim ...... niekedy je mi do plaču .... a tak to stále ide dookola ..... liečim sa aj na štítnu žľazu , tak neviem , či to sú tie hormóny , či čo ....... neviem , či si sledovala
@dadkaabarino extrémne premeny ...... tam čo chudli , stašne veľa cvičili .... a ja tým , že chodím do práce som vyrobená ako kôň, tak toto by sa mi nechcelo , aj ked výsledok je úžasný..... a ten pocit ..... ale tak neviem , či ma niečo naštartuje, či ??.......

haniar
1. apr 2013

no baby, tak od zajtra sa k vam pridavam aj ja. tak drzim palce

vikitino
2. apr 2013

ahoj no pondelok som samozrejme porusila cestne sa priznavam:DD ale dnes som na p[rvom dni zase tak do toho:D haniar som v tom s tebou od dnes:D

vikitino
2. apr 2013

vikitino@dadkaabarino zacinam od dnes lebo vcera som ditu porusila tak ako si na tom ty?...

dicaa
2. apr 2013

ahojte, ja začínam od zajtra, držala som ju asi pred mesiacom a schudla som 5,5kg, ale už som aj pribrala, ale mojou vinou, žrala som večer a strašne veľa sladkeho. Zo začiatku je to strašne ťažké a prvé dva dni ma bolela hlava a bola som slabá, ale potom som sa už z tej porcie aj najedla.Dieta funguje, tak znova a hlavne potom nezačať sa znova prežierať.

haniar
2. apr 2013

no ako baby? vydrzali ste? ja ano 😀

viktoria2011
2. apr 2013

@haniar a kolko si schudla?

haniar
3. apr 2013

@viktoria2011 ja mam dnes este len druhy den

haniar
4. apr 2013

tusim som tu sama. Nevadi. Tak budem povzbudzovat sama seba. 🙂 -1,5 kg

macik662
4. apr 2013

Ruzmyšlam už dlho ze si zopakujem tuto dietu, Kto zacne so mnou od buduceho piatku? 🙂

vikitino
4. apr 2013

Ahojte dievčatá ja som presedlala na 2 týždňový diétu viac mi vyhovujú jedla v nej..daaavno som s ňou schudla 8 kg ...tak vam držím palce...skúste kuk zaujímavá dvojtyzdnova dieta 😉

haniar
4. apr 2013

@vikitino a to je aka?

haniar
4. apr 2013

@vikitino uz viem aka. tu si chcem dat po tejto

vikitino
4. apr 2013

@haniar píšem cez mobil tak sa mi nedari nejak skopirovat.ale aj tu na m.k inak na googli je pod nazvom zaujimva dvojtyzdnova dieta a je tam super fórum kde sa ľudia rádia čo a ako skúspozriet ja som na nej dnes druhy deň a cítim sa fajn

haniar
4. apr 2013

@vikitino poznam. ja som nou schudla 7 kg. ale je to uz davno

vikitino
4. apr 2013

@dadkaabarino ahoj mne ta 13dnovka nevyhovuje začala som dvojtýždňovú diétu darí sa mi viac hoci som len na druhom dní ale dá sa držím ti palce....

dadkaabarino
4. apr 2013

@vikitino ahoj a nemohla by si mi poslat do ip tu dvojtýždnovu dietu ? 🙂 dakujem

veronicka1901
4. apr 2013

Obdivujem Vas, ja naozaj nedokazem hladovat, len jest striedmo. Ja som od vcera zasa zacala so zdravou vyzivou, kedze od Vianoc som sa zvacsila o uctyhodne 4 kg 😖

kika1892
4. apr 2013

tak co baby ako ste na tom podarilo sa vam vydrzat a kolko ste schudli a kolko tuto dietu uz drzite?

frony
5. apr 2013

@haniar aj ja bojujem a idem dalej....mam4 den a citim sa skvelo...uplne mi vyhovuje takto jest

frony
5. apr 2013

@kika1892 ja mam dnes4 den..a dolu 1,5 viem,ze to je len voda ale ten pocit ze nieco pre seba robim je fajn a pokracujem 🙂

haniar
5. apr 2013

@frony aj ja mam dnes 4 den. nedodrziavam az tak prisno, ale tiez mam dole uz 2 kg

frony
5. apr 2013

@haniar super...hadam to pomalicky pojde dalej tak dolu,drzim palce