icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

mmaarrttiinnaa
14. jan 2013

Dietu som drzala tu 13 dnovu a vela som cvicila

milka1978
28. jan 2013

Ahojte baby ..... mám zopár otázok na diétu, ktorú napísala @zuzihassi hned na začiatku tejto témy ..... ešte som nikdy nechudla takže je to moja premiéra a preto sa Vám budú zdať niektoré otázky možno divné alebo smiešne 😀 ja viem ..... ale poraďte mi aby som schudla .... mám 170 výšku a 80 kíl čo je 20 kíl nadváhy a to sa rovná krásnej pneumatike okolo brucha+stehná a zadok 🤐 .... ako som čítala koľko ste tu schudli tak to chcem vyskúšať ... som teraz po druhom pôrode po sekcii .... a táto diéta mi príde taká najlepšia ... mlieko a mliečne výrobky mám najradšej no mám zopár otázok k tomu 8-dňovému jedálničku 😕 ......

takže 1. deň mi je úplne jasný 😀

2. deň nechápem to biele mäso - viem, že je to kuracina ale ako si ju mám pripraviť? hádam ju nemám jesť surovú 😅 a to isté je aj v 6. a 7. dni ....... a na večeru tie vajíčka - môžem si k nim dať napr. jeden rožok? a to isté je aj v 7. dni

3. deň. to varené mäso môže byť hocaké? a môžem si ho uvariť napr. v polievke a tak zjesť?

5. deň tá diétna saláma - môžem ju tiež zjesť napr. s jedným rožkom? a to isté je aj v 6. dni

A posledná vec ... po tých 13. dňoch si mám dať ako dlho pauzu? alebo ako ďalej sa pokračuje? to budem po 2 týždňoch ľahšia o 20 kíl? ako niektoré píšete?

Viem že sú to aj nezmyselné otázky ale prvý krát chcem držať diétu tak Vás prosím o radu aby som to nezbabrala a výsledok stál za tú námahu ..... ďakujem za všetky odpovede 😀

22mia
29. jan 2013

@milka1978 Ahojky,ja drzim tu dietu teraz ,drzala som ju uz viac krat,.Tak k tomu 2 dnu,ja si kuracinu varim vo vode a vajicka jem same uvarene. 3den,myslim ze kludne si mozes to masko uvarit v polievke ,ja som si nikdy neminala dobru hovadzinku nato,dala som si aj kuracie namiesto toho alebo sunku a chudla som aj tak 😉 5den,jedz vsetko samostatne akonahle si das rozok robis velku chybu,pecivo sa nesmie v ziadnom pripade v tejto diete to nema potom ziadny efekt,ved z neho sa taak pekne priberaa,takze urcite nejedz pecivo ani k vajcam ani k salame k nicomu,proste si das zopar koliesok salami samostatnej.no 20kil schudnes len vtedy ak si das prestavku tak 5ni a pokracujs dalej od prveho dna ale pozor ak po 13dni zacnes jest hlava nehlava tak si za par dni tam kde si bola...Mne tato dieta pomohla v tom ze dokazem aj po diete jest uz pravidelne kazde 3 hodky a po malych mnozstvach ...tak drzim palce!!! 😉 inak ja som mala na zaciatku diety65,5kg a po diete 60,5,no a teraz cez sviatky som sa nekontrolovala 😀 a tak zhadzujem opat zo 63 a cem mat 55kila inak meriam 166cm. 🙂 a som 11mesiacov po porode 🙂 pa

milka1978
29. jan 2013

@22mia ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie ... niektorým veciam som totižto vôbec nepochopila 😅 ale teraz už tomu chápem a dám sa na to ..... začnem od zajtra kedže som už dne raňajkovala a nebolo to len mliečko 😀 😅 ...... dúfam, že sa mi to podarí a zhodím ... jednak dúfam, že sa budem cítiť lepšie a aj sama sebe trocha atraktívnejšie :D ... ja som po pôrode druhého bábätka presne 10 týždňov takže do leta dúfam niečo zhodím a dostanem sa aj do nohavíc, ktoré teraz neoblečiem 😀 .... potom daj vedieť ako si dopadla a koľko si schudla ... a meriam 170 cm a vážim 80 kg neviem či som to už spomínala 😀

milka1978
31. jan 2013

No babule ..... včera som začala túto diétu .... prečítala som si na nete snáď všetký články, ktoré hovorili o nej pre a proti ale dala som sa na ňu, kedže milujem mlieko a všetko čo s ním súvisí a ešte keď sa dá s ním chudnúť tak prečo nie 😀 ... včerajšok som mala len mliečko celý deň .... každý písal, že prvý deň je najhorší, ja si to však nemyslím .... vypila som k mliečku aj kávičku 2x a asi liter bilinkového čaju ..... a necítila som sa hladná 🙂 ... práveže som sa cítila skvelo 🙂 ... dúfam, že aj dnešný deň bude taký ako včera ... dnes mám dokonca aj mäsko a vajíčko na čo sa strašne teším 🙂 ... takže zajtra napíšem ako som prežila dnešný deň 😉

vvcielka
31. jan 2013

@zuzihassi Ahoj! Aj by som sa k vam pridala,lebo je to uz velmi akutne,ale preco prave mlieko,asi si dam miesto mlieka vodu a dufam ze to prezijem.

sonia1501
31. jan 2013

@vvcielka ked chces je vytvorena sukromna skupina, mozes sa k nam pridat, daj vediet

milka1978
1. feb 2013

Tak a mám za sebou druhý deň. Povedala by som, že je horší ako ten prvý. S mliečkom sa to dá. Ale keď prišla na rad zelenina a kuracie mäsko uvarene len vo vode tak to už nie je nič moc. Včera som si aj pekne zacvičila takže som aj zo seba niečo vypotila. Dúfam, že kilá rýchlo pôjdu dole 😀

milka1978
2. feb 2013

3 deň za mnou ešte 10 😀 ... včera som sa vážila a už mám dole 3 kilá 😀 ... viem, že sa zatiaľ ešte len čistím a tie 3 kilá sú vlastne z čriev ale už je to na najlepšej ceste 😀 .... teším sa, že sa odvážim na konci a zhodím viec ako čakám 😀

petka7
2. feb 2013

ahojt. tak ja potrebujem schudnut sest kil..teraz mam 66. vyska 170...po porode som mala 86 tCh 20 kil islo lahko ale tieto nie a nie sa ich zbavit ..tak od pondelka vyskusam teda tuto dietu🙂som zvedava ci vYdrzim lebo este ziadnu dietu som nedrzala🙂a ma celkom oslovila tak uvidiiime🙂

kacenka277
2. feb 2013

@petka7 aj ja zacinam od pondelka 🙂 držím palce ...

milka1978
6. feb 2013

no baby tak ja dufam, že to vydržíte a budete na tých ilách kde chcete .... ja pokračujem ďalej a dúfam, že výsledok bude stáť za to 😉

jannka1973
10. feb 2013

ahojte dievčence nepridá sa niekto ku mne od zajtra :D

zuzanna11
11. feb 2013

@jannka1973 ..Ahoj Janka a akú dietu držíš?? by som sa pridala..potrebujem 10kg dať dole.. 😒

jannka1973
12. feb 2013

ahoj Zuzi začala som tú čo je na prvej strane tejto diskusie že mliečna dieta 🙂
včera už kríza ,už som seknúť s tym chcela ,no nakoniec som to ustála 🙂
dnes mam druhy den a zatial pohodička ,ale je len ráno 🤐 večer chodí kríza 😖
no uvidíme 😅

remr
12. feb 2013

@jannka1973 ja tiez dnes druhy den 🙂 zatial v pohode najhorsie su prve tri dni potom ok

nikoleta15
14. feb 2013

Ahojte 🙂 Ja mám dnes za sebou 2. deň. Dnes aj včera som od hladu takmer vykapala 😉, dnes som z toho bola aj pekne zúrivá. Hlavne na tie dve uvarené vajcia (prehodila som si ich o chod skôr) som čakala ako na spasenie 😀. Tak pevne verím, že vydržím. Je tu niekto, kto má dnes druhý deň? Fakt by pomohlo, večer s niekým bilancovať, že som to neporušila 🙂

katuskalis
22. feb 2013

noo..idem aj ja na to..som zvedava ako dlho to vydrzim...potrebujem zhodit do bud.soboty aspon 3 kilečkáá..a aspon sa mi organizmus prečistiii 🙂 a ako to zvladate vy ??

zuzanarichard
27. feb 2013

dievčatá,po tejto diéte som dostala silnú alergiu na mlieko,bola som zahlienená jak hovado a po pol roku boli kilá dvojnásobne nazad,nerobte to...

ela99
27. feb 2013

ahojte babenky.vobec vam neodpnrucam tuto dietu je velmi nezdrava,a navyse po skonceni pride jojo efekt a vsetka ta namaha je v kybli...pri spravnej diete a zdravom chudnuti by clovek nemal byt hladny a pri takom stravovani ako je mliecna dieta na 4ty den od hladu ziete aj h...o!!!a navyse malo kto vydrzi takuto hladomornu budete s toho len vycerpane a podrazdend...

eriksinka
3. mar 2013

Tak sa k vam od zajtra pridavam...uz sa citim ako hroch....len sa chcem opytat...maso a salamu jeme samotnu ci si mozem dat k tomu zeleninu?

dicaa
13. mar 2013

ahojte ja som na 9. dni a rano som sa vážila, takže po 8 dnoch mam - 3,7kg

bublinkovakejty
27. mar 2013

babyyyyyy.....pri tejto diete sa necvici ani nijako inac nema sportovat....obsahuje velmi malo zivin pre telo.....len si narobite problemy....!!!! cvicit budete ked ju skoncite a prejdete na nejaku inu pripadne na delnenu stravu....
mimochodom kavicku mozete pit....aspon trosku vas zasyti medzi jedlami.....a tvaroh si mozete ochucovat aj stavou citronovou🙂
na tejto diete sa mi paci ze "papam" kaze tri hodiny 🙂 a to sa da vydrzat.....tesi ma myslienka ze.....este hodinku a pol a zjem tvaroh....🙂 alebo maso.....ja mam dnes druhy den🙂 a zatial je to fajn...🙂)) uvidime co bude o dalsie 2 dni🙂 xixi...drzim vam palceky🙂 😉

bublinkovakejty
27. mar 2013

a kuracie masko si mozte uvarit vo vode do ktorej pridate bujon🙂 nech aspon trosku ma to maso chut🙂)

katota
27. mar 2013

..,aj ja potrebujem schudnut,toho roku mame tri svadby ...musim schudnut do siat......je ta dieta ucinna?...nie je to jojo efekt??.....dakujem 🙂

bublinkovakejty
27. mar 2013

este jednu radu vam dam mile babenky...nekupujte v obchodoch ziadne chipsy, cokladky a tycinky.....a nevyhovarajte sa ze to je pre navstevu...koniec koncov to stale zjete len vy🙂 ZAKLADNE PRAVIDLO CO NEKUPIS TO DOMA NEZJES🙂)))
a kedze nic hriesne doma nenajdete budete sa musiet uspokojit len s kavou ktora vam trosku zazenie hlad a chctic po sladkom🙂 pomaha aj mentolova zuvacka alebo umyvanie zubov pri kazdom pocite hladu🙂

vikitino
29. mar 2013

ajojte zeny chcem ist do toho... pridajte sa

dicaa
29. mar 2013

ja si ju dám znova od utorka

dadkaabarino
31. mar 2013

@aero AHOJ citam ze potrebujes zhodit tych 25-30kg tak ako ja chcela by som sa spytat ako si zatial na tom ... ci ta dieta fakt funguje 🙂 a inak drzim palce jazacnem od zajtra

frony
31. mar 2013

ahojte aj ja idem na nu...takze od zajtra sa ide makat..