13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
pocujte mozem tvaroch nahradit mliekom...lebo ho nemam rada!!
@dadkaabarino jasne idem do toho...ja mam 168cm a tazkych 70kg,,
@frony super tesim sa 😉 tak od zajtra začíname 🙂
podte az od utorka. zajtra sa este sviatkuje 🙂
Tak fronty,dadkaabarino dnes zaciname 🙂baby drzme si palce...
som na tom tak ako stále ..... nič sa nedeje .... pretože keždé ráno začínam chudnúť a večer už som taká vyhladovaná , že sa nažerem 😒 potom mám obdobie , že to neriešim ...... niekedy je mi do plaču .... a tak to stále ide dookola ..... liečim sa aj na štítnu žľazu , tak neviem , či to sú tie hormóny , či čo ....... neviem , či si sledovala
@dadkaabarino extrémne premeny ...... tam čo chudli , stašne veľa cvičili .... a ja tým , že chodím do práce som vyrobená ako kôň, tak toto by sa mi nechcelo , aj ked výsledok je úžasný..... a ten pocit ..... ale tak neviem , či ma niečo naštartuje, či ??.......
no baby, tak od zajtra sa k vam pridavam aj ja. tak drzim palce
ahoj no pondelok som samozrejme porusila cestne sa priznavam:DD ale dnes som na p[rvom dni zase tak do toho:D haniar som v tom s tebou od dnes:D
vikitino@dadkaabarino zacinam od dnes lebo vcera som ditu porusila tak ako si na tom ty?...
ahojte, ja začínam od zajtra, držala som ju asi pred mesiacom a schudla som 5,5kg, ale už som aj pribrala, ale mojou vinou, žrala som večer a strašne veľa sladkeho. Zo začiatku je to strašne ťažké a prvé dva dni ma bolela hlava a bola som slabá, ale potom som sa už z tej porcie aj najedla.Dieta funguje, tak znova a hlavne potom nezačať sa znova prežierať.
no ako baby? vydrzali ste? ja ano 😀
@haniar a kolko si schudla?
@viktoria2011 ja mam dnes este len druhy den
tusim som tu sama. Nevadi. Tak budem povzbudzovat sama seba. 🙂 -1,5 kg
Ruzmyšlam už dlho ze si zopakujem tuto dietu, Kto zacne so mnou od buduceho piatku? 🙂
Ahojte dievčatá ja som presedlala na 2 týždňový diétu viac mi vyhovujú jedla v nej..daaavno som s ňou schudla 8 kg ...tak vam držím palce...skúste kuk zaujímavá dvojtyzdnova dieta 😉
@dadkaabarino ahoj mne ta 13dnovka nevyhovuje začala som dvojtýždňovú diétu darí sa mi viac hoci som len na druhom dní ale dá sa držím ti palce....
@vikitino ahoj a nemohla by si mi poslat do ip tu dvojtýždnovu dietu ? 🙂 dakujem
Obdivujem Vas, ja naozaj nedokazem hladovat, len jest striedmo. Ja som od vcera zasa zacala so zdravou vyzivou, kedze od Vianoc som sa zvacsila o uctyhodne 4 kg 😖
tak co baby ako ste na tom podarilo sa vam vydrzat a kolko ste schudli a kolko tuto dietu uz drzite?

@vikitino Ahoj ak chces mozeme ist do toho spolu od pondelka co ty a to ? 🙂 ja mam 160cm a bohzial 97kg :( takze chcem schudnut aspon na 80kg