13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
No najmôj dušu všetky niekde zdrhli 🙂
jaj, to viem, že kríza príde, je to už moja ..... neviem koľká diéta 🙂 mne nemusí ponúkať jedlo nikto, pre mňa je utrpením, keď musím variť a predkladať pred deti 😠 pri tomto mám problém. za slobodna som vydržala vždy diéty do konca bez problémov 🙂
a fakt sme tu len my dve 🙂
dnesny svet je v tomto dost na prd,vsade uplne vsade ci v telke ci v casopisoch doslova propaguju krasne upravene bezchybne tela!!!!!!!!!!!!!bože pred 50rokmi chodili ženy kludne vobku nic si nerobili z celulitidy,z pralesa ,,dole´´ ci na nochach,nikto si nikoho nevsimal a teraz?ta ,,dnesna moda"-vyzerat dokonala ☹
držim vam palce,ja už z dietami koncim,co už ked rada jem,neviem si pomoct,snad to zvladnete aspon vy,držim palce!
ahojte,chcela by som začať s tou diétou,pridá sa niektorá????????? 🙂
Ahojte, tiež by som sa chcela pridať ak niektorá začnete, ale až do pondelka 🙂 v piatok máme oslavu, syn ma 3 rôčky tak si chcem vychutnať tortu ešte 🙂 nepotrebujem schudnúť veľa tak 5 kíl, hlavne sa chcem naštartovať, lebo v kuse len žerem a žerem 🙂
@katushka16 my už sme tu!!!!! 🙂
len zuzka sa mi niekde stratila ☹
aj ja som chcela až od pondelka,ale načo to zbytočne naťahovať,tak oddnes ju držím,zatiaľ celkom v pohode.chcela by som schudnúť tak 5kg,tak dúfam,že sa mi to podarí a budem mať konečne váhu ako pred 1.pôrodom.držte palce🙂 a vy ste ako na tom,koľko ste už schudli? - zuzihassi a eva1979
No kočky čo s vami? všetky ste to vzdali? ???
Dievčatá ja som túto dietu držala,pekne som aj zhodila,ale do troch týždňov som mala všetko nazad a ešte aj niečo navyše. Nemáte obavy?
môj problém ani nebol ten ,že by som sa bola prežierala,skôr to bolo v tom,že moja pracovná doba mi neumožňovala obedné prestávky a neraz sa stalo,že som jedla večer keď som prišla po dvanástke domov a do druhého večera nič. Ja sa ráno neviem najesť nechutí mi a cez deň k som bola v službe sama tak nebol čas.
ale moja kmotra držala dietu so mnou je iba samé "zdravé veci" a povedala,že už kilá ani nebude riešiť. Cvičí, nevečeria, samé ovopcie a zelenina a aj tak pribrala.Viac ako ja.
ahojky, ja by som sa velmi rada pridala.. len mlieko pit.. no mne to moc nesmakuje, mozem si dat nejaku nahradu? napr. Acidofilne mlieko?
ahojte,
vidim, ze chudnuce sa menia. vy co chudnete dlhsie, kolko ste schudli? ja som tuto dietu drzala pred niekolkymi rokmi a veru schudla som nou cca 8 kg.
od pondelku by som sa na to dala, ak by sa nasla nejaka spoluchudnuca. 🙂
to co tu napisem asi kazda z nas pozna, trapim sa, trapim sa mesiac, dva, horko tazko schudnem a do par tyzdnov je to na mne nalepene hned. skusim vysvetlit preco je to tak. na mne to funguje tak snad bude aj na vas. akonahle zacneme s dietov je to pre nase telo doslova sok. malo dostatok zivin a energie a zrazu mu urobime toto 😝 samozrejme schudneme ale organizmus ocakava ze to krute obdobie zase pride a robi si zasoby co vedie k jojo efektu a "priberaniu aj z cucoriedky". preto bud menit zivotny styl a nechat nech sa pomalicky ustaluje rovnovaha. nemyslim cvicit, aj ked ani to nieje na skodu ale kto ma cas 😀 😀 , hlavne treba jest mensie porcie a castejsie. co ma dost prekvapilo bolo ked som citala o jednom velmi kvalitnom vyskum-vzorka cez 800 ludi. najlepsie na udrzanie vahy su masite jedla a zelenina a ovocie len v nevyhnutnyh porciach. 😀 😀
Čavte, ak sa dá, tak aj ja by som sa od pondelka pridala. Nechcem zhodiť veľa, len nejaké 3-4 kilečká. Mlieko milujem. 😀
2 roky dozadu som držala Kávovú diétu a shodila som 12 kíl. Pol roka som nepribrala, lenže potom som otehotnela... A teraz by som zase potrebovala niečo také držať. A samej sa mi nechce, tak tiež budem rada, ak budeme viaceré. 🙂
ahojte baby, aj ja by som sa pridala od pondelka, takze kolko nás je? ja, mimkao, iwusska, alicc?
zuzihassi - ty si ako dopadla s dietou, podarilo sa ti schudnut, prosim napis skusenosti
@pavla64 a ostatne dietarky, tento clanok ma zaujal a po rokoch boja s nadbytocnymi kilami, dietami, koktejlami, chudnucimi pripravkami, s pani doktorkou musim suhlasit.
http://www.fitweb.cz/clanky/hubnuti/457780-honb...
Momentalne nedrzim dietu, snazim sa racionalne stravovat, pri 3-rocnom synovi a narocnej praci si hodinu denne usetrit pre seba a cvicenie. Za mesiac nehladovenia som zhodila 4 kg (Pri mojej nadvahe to zatial nie je vela). Ide to pomalsie ako pri tejto diete, ale nehladujem, mam lepsiu kondicku.
ahojte, tak od pondelka nas bude viac, to sa tesim 🙂
@iwusska, v pôrodnici.... 😝 😀
No, super, som rada, že nebudem hladovať sama.... 😉
Ináč, si myslím, že ku každej diéte treba aj cvičenie a potom po skončení diety naozaj zdravé stravovanie... Ja som sa síce po skonbčení diéty nejak extra nestravovala, ale večer po piatej som už nejedela, a asi to mi pomohlo udržať si váhu...
A veľmi dobrá stránka na pohyb je: www.hejbejse.tv
Teším sa na pondelok. 😵

@eva1979 Tak ja celkom v pohode 🙂 len som sklamaná, že nejak kočky sa neozývajú, že ako im to ide.. no som hladná, ale tak zvládam nejak 🙂 a ty? ako sa držíš?