13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@mimkao ta stranka je fajn, len najst cas aby som mohla aj cvicit 😒 ked som chodila do prace, tak som a 5 krat za tyzden chodila do posilky a bolo to super, na vahu somsice vobec neschudla, ale aspon sa na mne netriasli speky pri kazdom pohybe, teraz ked utekam here schodami, tak sa mi zadok natriasa este pol hodinu 😝
no ako baby, od pondelku zaciname?
🙂
samozrejem ideme na to, uz som pripravena, no oproti vam ja mam 20kg navyse
dobre ranko 😵 tak vydatne ranajky uz mame za sebou 😝 😀
nechali ste ma tu samu? 😖
ak tu predsa niektora nakuknete, chcem sa spytat, na zajtra je tvaroh, budete si ho niecim ochucovat, alebo ho budete jest len taky, bez nicoho? a zeleninku?
to vazne pomaha ta dieta
takáto dieta pre boha to hadam nie. ved ked zacnete normalne jesť(čo predpokladam že budete musieť začat,lebo takto sa staravovať do konca života no neviem,neviem)tak priberiete dvakrat toľko. ja mam osvedcenu 90 dnovu dietku. schudla som za mesiac 6 kg. teraz to uz trošku flakam,ale vaha mi nerastie. som z toho nadsena. 🙂 🙂
@mimkao ahoj moja, no aspon ty si sa tu ukazala 😵 ja sa dnes drzim, normalne som na seba hrda 😵 len ked som davala deckam obed-plneny kapustny list, tak som skoro neodolala 😀 je to moje oblubene jedlo a tak sa mi vydarili 😝 😝 ale zvladla som 😀 takze ty si ides dat ten tvaroh aj s cesnacikom? no to nie je zly napad 😉 a zeleninku si ides dat surovu? uz aj vies aku? ja rozmyslam nad kalerabom
áno, s cesnakom, lebo z toho isto nepriberiem.. 😀 a zeleninu surovú, kaleráb a mrkvu. Aj keď rozmýšľam, že mrkva je dosť sladká.... 😒
ahojte spolutrpitelky 😀 . tak prvy den mame viac-menej uspesne za sebou a caka na nas druhy, ten je uz o nieco lepsi, tak hadnam ten hlad nebude 😉
@mimkao aj ja si tvaroh ochutim solou a cesnakom a zeleninku si dam tiez surovu, nejaku papriku, mrkvu, ale mam doma aj brokolicu , karfiol, tak mozno nieco na pare,
@alicc vidíš, paprika mi nenapadla. Tú milujem. A teraz som si spomenula, že sa predáva aj ochutený tvaroch rôznými bylinkami, aj kadečím, tak si asi kúpim taký.
Ináč, včera večer som cvičila a keď som skončila, šla som si zobrať malú na ruky a nad gaučom som sa zosypala. Teraz sa manžel hnevá, že robím hlúposti, večer ma nútil jesť, tak som mala čo robiť, aby som ho presvedčila, že to nebolo z nejedenia a zo cvičenia... 🤐 😝
Ale dnes pokračujem. Dnes to už naozaj nebude také ťažké.
ahojte 😵
tak ja sa idem pochvalit...po vcerajsku mam kg dole 😵 😵 😵 super ma to nakoplo 😵
ja som tiez bola vcera cvicit, idem aj dnes aj vo stvrtok 😉
ahojte,
tak zavidim, ze mozete chodit cvicit niekam von, my mame prave teraz doma crevnu virozu - teda starsia dcera ma-takze ja len doma cvicim. ale ani inokedy mi nezvysuje cas chodit niekam cvicit, mozno v lete 😉 , inak dnes celkom v pohodicke.
krasne slnieckove ranko 😵
kde ste vsetky? 😕 😖 ako zvladate nase prejedanie sa? 😀
@alicc no ty to mas trosku tazsie, co sa tyka cvicenia, lebo mas este malicku dcerku...moja najmladsia ma sice 4 roky, ale tiez ju musim vsade brat so sebou...ale nejako to zvladame...a Alicke prajem skore uzdravenie, chudatko :(
To s tou cokoladou poznam, o dvoch dnoch diety mi priatel priniesol vcera - v ramci MDZ 🙂 milkuuuuuu 😲 zozrala som aj moju aj maminu 😕 😠 😠
baby mohla by som ten prvy den namiesto mlieka acidko? ja normalne mlieko nevypyjem tak neviem cim to nehradit.. a idu vam tie kila dole?
kočky... 😀 ja som to vzdala, začínam až od nasledujúceho pondelka. Moje dieťa malo horúčky, ja nevyspatá, unavená, som sa vrhla na jedlo. Ale po piatej som nejedla. 😎
ahojte, takze uz ma virozu aj adka, vcera vracala, bola som s nou u lekarky, dala jej injekciu a ta zabrala. odvtedy nastastie nazvracala, ale je mrzuta, stale je nalepena na mne ☹ . chudatko moje malicke. ja ano neviem ci idem podla diety, tieto dni jem ozaj len ked si nieco uchytim, pomedzitym ako prezliekam povracane periny a umyvad povracane dlazky ... 😝 , ale kilo islo dole.
drzim vam palce 😉
Ahojte kto dnes začal s tou dietou lebo ja som začala 🙂 😀
ahojte 😵 akosi to tu viazne a neviem, ci vobec niekto este bojuje rovnako ako ja 😖 ale ja sa idem aspon pochvalit a mozno motivovat dalsie, mam od pondelka 3kg dole a to ju nedodrziavam na 100%, teda klobuk dole pred tymi, ktori ju dokazu poctivo drzat 😵 dufam, ze mi tie kilecka aj tak pojdu pomaly smerom nadol 😵
@iwusska ja som tu už písala že ja som pred 3 rokmi pri tej diete schudla 33kg dnes som znovu zacala lebo som medzitym otehotnela porodila odkojila a až dnes idem opat na to viem že schudnem lebo to mam odskusane 😉
@mmaarrttiinnaa tak to si pekne schudla 😵 a dodrziavala si ju presne do bodky? ako dlho ti to trvalo? tak ti drzim palce 😵

@mimkao ja som nikdy nebol chuducka,aj teraz mam nejake to kilo navyse ako pred tehotenstvom, ale jasne, nepotrebujem schudnut 10 kg, stacilo by mi aj 3 a abola by som happy 🙂