icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@iwusska ano dodržiavala som ju presne do bodky ani gram ničoho naviac 😀 držala som ju 13dni potom tyzden delena strava potom zas 13 dni dieta a potom uz len delena strava a za 4 mesiace bolo 33 kg fuč pritom som kazdy den cvicila

iwusska
14. mar 2011

@mmaarrttiinnaa tak to ta obdivujem 😉 ja som si ju "trosku" upravila, vacsinu dna dodrziavam tak ako mam, ale napr. vcera som si dala trosku vyvaru so zeleninkou a trochu maska so zeleninkou..a aj tak idu kg dole...mozno pojdu pomalsie, ale hlavne, ze idu...a dufam, ze to moc nevadi, ze ju celkom nedodrziavam...a chodim cvicit 3-4x do tyzdna po hodine

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@iwusska ja musim alebo poriadne dodrziavat alebo nic lebo potom si poviem ze tu som ustupila tak aj tu ustupim radsej nie poviem si ze teraz idem na to a ide to .To je dobre ze kila idu dole aj tak vela uspechov prajem . Ja cvicim 8xdo tyzdna to znamena kazdy den a v utorok 2x som si nejak zvykla

iwusska
14. mar 2011

@mmaarrttiinnaa no urcite je to lepsie dodrziavat do bodky, no ja asi nemam taku pevnu volu ako ty ☹ no co uz...ale aj tak si myslim, ze aj taketo "dodrziavanie" je lepsie, ako nic...vidim to na sebe a som tomu nesmierne rada 😵 😵 😵 aj ja ti drzim palce, ale ako tak pozeram, tebe to ani netreba, lebo si bojovnicka, na rozdiel odo mna 😉 daj obcas vediet, ako to zvladas

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@iwusska ja som nikdy nemala pevnu volu ani ju nemam len som sa vtedy zatala sak som vyzerala strasne pri vyske 164 som mala 90 kg keby som sa nehanbila dam ti tu aj foto ☹ A teraz viem ze to funguje tak idem na to teraz mi staci tak 10-12 viac ani nechcem predtym som uz vyzerala ako chora 😀 .Idem si zacvičit syncek mi spinka 🙂

iwusska
14. mar 2011

@mmaarrttiinnaa no ja mam vysku 170 momentalna vaha 73kg 😖 keby som to tak dotiahla aspon na tych 65 tak skacem od radosti 😵 drzkaj sa

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@iwusska ja mam momentalne pri 164 cm 75 kg no a schudnut chcem tak maximalne na 60 pod 60 uz nechcem ked som predtym schudla az na 56 uz som mala malo 🙂Vela uspechov a drz sa aj ty

zoya1
14. mar 2011

Ahojte chudnúce kočky 🙂
Ja sa k Vám teda pridám od zajtra. Keďže som túto stránku našla až teraz. Neviem či vydržím, ale motivujete ma dosť silne 🙂))) Vyzerám už ako hroch. Pri výške 168 cm mám cca 100 kg (no možno trošku preháňam, ale 95 kg to bude určite). Tak si držme navzájom palce. Apropo: to mlieko má byť nízkotučné, alebo môže byť polotučné?????

rozala111
14. mar 2011

@mmaarrttiinnaa ahoj , môžem sa spýtať - keď si tak schudla, potom si kg nabrala len v dôsledku tehotenstva? Bojím sa, že by som po diete pribrala naspäť a ešte viacej, to by som potom nezvládla, teraz mám cca 160 cm a 70kg, pred rokom som mala 86 a naspäť ich už nechcem. Ako si sa cítila, myslím, či si vládala aj niečo fyz. robiť a podobne,

mimkao
14. mar 2011

wow, martinka, že 33 kg, to je super.
Moje dieťa sa akosi opäť po chorobe vrátilo ku kojeniu, takže ja to zase posúvam...
Ale už sa aj tak chystám kojiť max. také 3 týždne a potom, dúfam, mi to už výjde.
Na svadbu ideme v júni, tak dovtedy musím zhodiť.
Ja mám výšku 172 cm a momentálne 65 kg. Kebyže zhodím na 61-62 bola by som šťastná 😵 😵 Pod 60 mi už manžel nechce dovoliť... 😀 Lebo vie, že by si to odniesli moje prednosti...... 😝 😀

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@rozala111 nie nepribrala som spat az v tehotenstve

rozala111
14. mar 2011

@mmaarrttiinnaa tak to si ma potešila asi to od zajtra skúsim, uvidíme či vydržím, len dúfam, že nevybijem celú rodinu od nervozity

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

@rozala111 držím prsty ja som začala od dnes a zatial je to v pohode ale ja som vedela do coho idem 🙂

mmaarrttiinnaa
14. mar 2011

Tááák prvý deň za mnou úspešne tešííím sa

alicc
14. mar 2011

ahojte,
tak som tu aj ja, moje deti boi chore, ta mensia este hnackuje, takze moje dietovanie-nedietovanie bolo viac menej neuspesne, pretoze ja tieto ich choroby strasne prezivam, a niekedy pomoze len cokolada 😠 . za tyzden len kilo dole, ale uz mam vahu ako pred otehotnenim. keby sa podarilo este nejake to kilo to by bol bonus a tesila by som sa velmi 😉 . vsetkym co zacali alebo pokracuju drzim palce 🙂

mmaarrttiinnaa
15. mar 2011

ahojte ja po vcerajsom prvom dni dnes rano minus 1,5kg dobra motivacia 🙂 🙂

rozala111
15. mar 2011

Ahojte, tak moje 1. raňajky mám za sebou, dúfam, že to vydržím, A že aspoň cca 5kg schudnem a nepriberiem ich.

iwusska
15. mar 2011

@mmaarrttiinnaa tak to mas teda dobry ubytok po prvom dni 😕 😉 ja som mala taky az po troch poctivo drzanych dnoch...ale super 😵 inak ja mam dnes taky ako si ty mala vcera, len mliecko cely den 😝 😀
@rozala111 mozeme drzat spolu, aj ked ja uz druhy tyzden, ale budeme mat rovnaky jedalnicek 😉

mmaarrttiinnaa
15. mar 2011

@iwusska ja si myslim ze to skor sama voda odisla lebo som vela pila a este viac chodila na malu 😀 😀
Ale potesi som zvedava kolko kg bude zajtra rano

rozala111
15. mar 2011

@iwusska super, len Ti budem závidieť, že budeš skôr končiť 😉

iwusska
15. mar 2011

@rozala111 no ja asi ani nebudem koncit, ale upravim si tak jedalnicek, aby mi vyhovoval...ved aj teraz nedodrzujem do bodky a kilecka idu dole 😉

rozala111
15. mar 2011

@iwusska Jasné, veď najdôležitejšie je, že ješ každé 3 hodiny, a to som ja predtým nerobila, tak dúfam, že to bude Ok a schudnem aj ja.

iwusska
15. mar 2011

@rozala111 urcite ano 😉 tak si drzme palce...ja som si uz dala aj vyzivnu desiatu 😀 lebo musim o chvilku odist 😉

zuzihassi
autor
15. mar 2011

čaute kočky 🙂 no tak pozerám, že tu chudnete ostošesť 🙂 ja sa priznávam, túto diétu už nezvládam. Pred 2 rokmi som s ňou schudla 8 kíl, ale už ju nemôžem viac držať, je mi z nej zle a nemám energiu na cvičenie. Ak ju idete držať po prvýkrát, máte veľké šance na úspech 🙂 Ja som prešla na niečo oveľa lepšie, čo mi poradila kolegyňa v práci. Jem čokoľvek na raňajky, čokoľvek na obed a myslím čokoľvek, dnes som mala bryndzové halušky so slaninkou, ale to je moje posledné jedlo, o 12-13 jem posledné jedlo a potom už nič.. A hlavne, čo je zásada najväčšia, ani omrvinka sladkého, nič raz, absolútne nič a cvičiť. Je super, lebo z obedu máte ešte na cvičenie energiu a potom to už nejak do rána vydržíte 🙂 Prvé dni boli ťažké, ale držím ju už asi 2 týždeň a všetky nohavice, do ktorých som sa nevopchala pomaly, tak zapnem 🙂 tak sa teším.. keď už veľmi hladujete potom, tak pomaranč si dať alebo jabko, ale nič sladké.. totálne nič

iwusska
15. mar 2011

@zuzihassi ahoj...som rada, ze si nakukla 😉 neviem, ci je dobre jest iba 2x denne...a kolko tvoja kamoska schudla?

zuzihassi
autor
15. mar 2011

20 kíl za mesiac a pol ona schudla a nič sladké...

iwusska
15. mar 2011

@zuzihassi to je teda dost 😕 a obmedzila aj nieco ine okrem tych sladkosti?

rozala111
15. mar 2011

zienky - dajte mi tipy na zeleninu, to si môžem urobiť aj napr. mrkvový perkelt? alebo môžem napr. aj kukuricu - kedže z toho sa asi nechudne, alebo zemiaky - pečené?lebo ja nejako neviem, že čo, ešte napr. karfiol, ale už fakt netuším.

katulienka30
15. mar 2011

ahoj, chcem sa vás spýtať vážne to tak funguje, že pri tom schudnete a žiaden jojo efekt? A stačí len tých 9 dní či je tam nejaká prestávka a znova sa to opakuje? Ďakujem

mmaarrttiinnaa
15. mar 2011

ahojte 2 den za mnou uspesne ziadne prehresky mam zo seba radost 🙂