13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
tak ja som uz dnes zacala 🙂 dufam ze sa podari
ahojte baby aj ja som dneska zacala 🙂 citim sa vyborne, vobec nemam chut na jedlo aj energie mam na rozdavanie 😀 budem vas informovat ako sa mi dari 🙂
nenina304 ahoj mozme sa teda navzájom podrzat dufam ze sa mi to podari strasne si to zelam 🙂
tina27111 ahoj jasne ze mozme, budem rada dvom to pojde lepsie 🙂 ako si na tom??podla mna to je uplne v pohode cudujem sa ze som neni vobec hladna 🙂
ani ja som neni hladna skor ma chut nieco zjest poriadne 🙂 dufam ze sa podrzime a vydrzime 🙂
uz ked som sa na to dala nepovolim ani o centimeter 🙂 potrebujem zhodit 7 kilov mam 175cm a 75 kil cez zimu som si nedavala pozor a vypapala som sa zo 68 na 75 ☹ a svagrina tuto dietu drzala minuly rok a schudla 9 kil, tak som si povedala ze to vyskusam aj ja 😀
@nenina304 môžem sa pridať? Dnes som začala aj ja.. a nechcem byť sama 😀
henrieta16 ahoj jasnacka ze mozes.ako to znasas??ja uplne super az som, len som stale smadna pijem uz druhu flasu 2 litrovu vody 😀
nenina ja sa pohybujem okolo 76 az 74 kil som 6 mesiacov po porode a zhodila priblizne 10 az 12 kil a trebalo by mi zhodit este 10 keby som aspon 5 dala dole aj to by bolo fajne a potesilo by ma to a potom by som ju urcite este skusila :D
tina27111 to si sikovna ked si zhodila 12 kil 😉 neboj sa ked ju budes presne dodrzovat a nebudes robit ziadne prehresky tak urcite zhodis 😀 pre mna je velka motivacia moja svagrina 🙂
nebudu prehresky musim vydrzat :D Ale mylsim si ze tolko nedam dole aj ked to bude dodrziavat asi nemam take statsie no uvidíme :D dufajme a ziaden preslap u mne nebude 🙂
tak aj 5 kg je super, mne by aj to stacilo 🙂 ani u mna nebudu ziadne prehresky 😀 a to 90 dnovu dietu si neskusala?kamoska ju teraz drzi prvy mesiac ma za sebou a uz schudla 6,5kila.
nie neskusala ja som nemala ziadnu dietu len som pomenej jedla vecer uz nie a pijem psylium a to pijem stale to mi tiez dost pomohlo ale uz to neskutocne dlho stoji vaha asi 3 mesaice tak musim nieco skusit a rozhodla som sa pre toto dufam ze ma nesklame :D
neboj sa po 5 kg dame dole minimalne 😀
no nemame na vyber :D
@nenina304 ja v pohode, už minulý pondelok som si dala deň bez jedla, aby som sa pripravila. Vody pijem stále, takže platí to aj pre dnes 🙂 tak som zvedavá, som rada, že v tom nejdem sama :-P
henrieta16 ahoj ja som to zvladla uplne v pohode vobec som nebola hladna, vypila som k tomu mlieku skoro 5 litrov vody 😀 kazdu chvilu som chodila cikat, stale som bola strasne smadna, nevedela som sa dopit vody 🙂 som zvedava ako bude zajtra drzim nam palce 😅
baby aj ja som bola stale neskutocne smadna a stale som chodila cikat a este ma k tomu neuveritelne bolela hlava .... est e trocha boli.... ja nepijem mlieko lebo ho neznasam uz asi 16 rokov miesto toho mam jogurt ... bodaj by boh dal 🙂
ja mlieko tiez nepijem jedine do kavy si davam ale dneska som sa prekonala, a na moje prekvapenie mlieko nie je az take zle, a davala som si plnotucne 😀 😀 som rada ze sme to takto zvladli, som na vas hrda baby 😀 uz si mozme povedat ze jeden den je za nami 😎
jeden den za nami ale neskutocna chut po mase🙂
@tina27111 to teraz tie chute budú, poviem vám 🙂 ako naschvál. Vravím si, je to len jedlo, dáš si inokedy, teraz len vydrž. Ešteže zajtra musím skôr vstávať, tak si idem o chvíľu ľahnúť 😎 odteraz to už bude len a len lepšie 🙂 no a písali ste niekto váhu? Koľko máte a aký bude výsledok? Či?
hentrieta16 mam 74 tusim a potrebujem svoju vahu pred tehotenstvom 65 🙂 aj ja si hovorim je to len jedlo dam si ked sa budem citit vyborne, vsetko mi vsak zhorsilo naladu ked mi dnes svokra oznamila ze na vikend mam uvarit zemiakovy salat a rezne :(
posielam velmi prospesny link k tejto nezmyselnej diete, pre tie, ktore aj rozmyslaju 🙂 http://schudnut-ako.webnode.sk/mliecna-dieta/
baby dnes nam zacal uz druhy den drzim palce 🙂
Nechala som sa inspirovat aj ja, dnes zacinam, dufam ze sa podrzime 😉
gaja78 cim nas bude viac tym nam to pojde lepsie a rychlejsie.... u mna to ide v poho ja sa vzdy len bojim vikendou ked pride priatel z prace
@eliska666 Ahoj citam vsetky komenty ... ja ju od dnes zas drzim ....mliecna dieta nema jojo efekt a nie sama som ju drzala.. je pravda o tom zahlieneni, alee mlieko a te vyrobky napr. biely jogurt nahradzam cottage chesee... . A niecio co nieje take huste alebo nema taku konzistenciu ako jogurt .... podla toho kto ma co rad 🙂 po porode som ostala stat na vahe 73kg... do roka som dala dole 13 a drzala som ju 2x ... este chcem 10 dole... kedze som nizka ... tak idem na to ... len pevnu volu 😉
dnes treti den 🙂 vcera som troska na obed zhresila a dala som si kolace od svokry ale to nevadi pokracujem zase normalne 🙂

@verronica ahoj, odo dnes to skúsim aj ja, už som ju 1x držala a schudla som, uvidím ako mi to pôjde teraz, nakoľko pevná vôľa sa stratila 😀