icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

nenina304
28. máj 2014

Dievcata dneska treti den ako ste na tom? Ja uplne super nezhresila so
A dneska som sa vazila 2 kila dolu.drzim vam palce.

tina27111
28. máj 2014

nenina304 tak to super :D ... no ja som zhresila vcera jednym kolacom a dnes tiez ale tak co uz este ze len jednym :D inak troska som si to upravila a od pondelka pojdem uz na ostro neviem ci nam vaha vazi zle ale mne ukazuje takmer o 1.5 kil menej 🙂

nenina304
28. máj 2014

Tina to je super mna akurat pred hodinou chytil velky hlad ale ustala som to.som zvedava na zajtra

tina27111
28. máj 2014

nenina ale ja to nedodrzujem uplne ... :D Sladke som si teda povedala ze nie ale dnes som to urobila a budem to robit kazdy den do nedele ze si budem varit kuracie prsia a robim si zeleninovy salat a od pondelka zacinam prisne ako vy 🙂 nemohla som to na raz nedalo sa mi mala som hrozne chute tak takto pomalicky apson pojdem na to a od pondelka idem na 100 percent ale musim povedat citit sa naozaj lepsie 🙂 mne chyba do mojej vahy pred pôrodom 9 kil tak dufam ze to dam aj dole 🙂

nenina304
29. máj 2014

tina ja som sa zase rozhodla ze ked mi skonci 13 den budem pokracovat dalsich 13 a potom si uz budem davat pozor na to co jem a aspon sa naucim jest 5 krat za den lebo ja som jedavala len jeden krat za den ☹ a uz sa ani necudujem ze metabolizmus som mala uplne spomaleny 😒 aj ja som mala chute ale nie na sladke ale na pecivko, bola som vcera nervozna ako taky pes 😀

tina27111
29. máj 2014

nenina ja od pondelka idem na ostro 🙂 uz sa tesim 🙂

nenina304
29. máj 2014

henrieta16 ako si na tom?

tina27111
29. máj 2014

nenina dnes je 4ty den kolko si uz dala dole ? 🙂

nenina304
29. máj 2014

tina vazila som sa cez treti den a mala som 2 kila dolu, teraz sa odvazim az v nedelu alebo v sobotu potom napisem 🙂 ty si sa nevazila??

tina27111
29. máj 2014

mame pokazenu vahu 🙂 v pondelok idem na to aj ja a buducu nedelu sa odvazim ked budem u mami tak som zvedava co mi to urobi za tych 7 dni 🙂

nenina304
29. máj 2014

velmi som na to zvedava,ze kolko sa nam podari schudnut 😀 tak od pondelka budem na teba mysliet este viac ako teraz 😎

vejusa
29. máj 2014

Ahojte kocky, ja sa chcem do toho pustit od zajtra...len mam otazocku, nebyva vam zle z toho, ze malo papate?

martincanka
29. máj 2014

Ahojte baby, ak môžem od pondelka sa pridám🙂 verím že ak sa budeme podporovať zvládneme. Len ja vždy vydržím dva dni a potom........ach jáj. Idem si ju vytlačiť a od pondelka ideme na to.

tina27111
29. máj 2014

martincanka ahoj od pondelka mozme ist spolu do toho ja som ju teraz drzala tak dva az tri dni na skusku da sa to len som mala mesie prehresky to bola taka skuska ci mam odvahu a od pondelka idem na 100percent :D

nenina304
30. máj 2014

ahojte baby len sa pridajte bude nam veselsie 😀 vejusa ja ju uz drzim 5 ty den a energie mam na rozdavanie a este mi nebolo ani raz zle od hladu 🙂 pijem minimalne 4 litre cistej vody a raz za den si dam kavu s mliekom samozrejme bez cukru a kupila som si aj caj PU-erh popradsky a tie vypijem asi tak tri tiez bez cukru 😀 pocas tretieho dna na mna prisla kriza, mala som strasnu chut na pecivko aspon jeden rohlik ale zvladla som to 😀 a je to uz aj dost na mne vidiet, rifle mi lietaju a v tvari vyzeram ako keby som uz schudla 10 kil 😀 ya seba tuto dietu vrelo odporucam

tina27111
30. máj 2014

tesim tesim strasne na pondelok 🙂 nenina si borkyna ze to tak fajn beries :D

nenina304
30. máj 2014

tina, nemozem predsa dovolit aby ma zas ovladli chute ako cez zimu 😀 😀 nepovolim ani za ten svet 😀 a ty si sa preco rozhodla az od pondelka ides nato na 100 percent??

tina27111
30. máj 2014

lebo som mala velke chute a povedala som si ze radcej tento tyzden pojdem na to pomalsie a od pondelka 100percent ako keby som mala skoncit 13dni a nabrat este raz tolko :D Ale uz sa neviem pondelka dockat ja to dokazem uz si verim konecne !!!!!!!!! 🙂

nenina304
30. máj 2014

to mas pravdu, velmi ti drzim palce, ked mas taketo odhodlanie urcite to zvladnes na 100 percent 🙂 a minimalne 8 kg pojde prec 😀

tina27111
30. máj 2014

keby tak dal boh bola by som spokojna 🙂 teraz som rozhodnuta viac ako nikdy ze to zvladnem som rada aj za tch 12 kil co uz nemam na sebe ale este chcem 🙂

inzi_jozka
30. máj 2014

tak sa k vam pridavam baby, od pondelka idem na to...v nedelu prijimanie tak mi hned ten mliekový deň padne aj dobre....

tina27111
30. máj 2014

inzi_jozka tesim sa ze pojde daôlsia somnou do toho a ze nebudeme zbabele :D

martincanka
30. máj 2014

@tina27111 Ok baby dohodnuté v nedeľu nakúpim a od pondelka šup do toho, nech sme v lete kočice 🙂 🙂 🙂

tina27111
30. máj 2014

tak tak 🙂

janus32
30. máj 2014

ahojte babule🙂tak sa k vám pridávam od pondelka 😉

tina27111
1. jún 2014

nenina uz si sa odvazila ? :D Ak nie tak rychlo a napis aky si dosiahla zatial výsledok som strasne nedockava :D

mirao
1. jún 2014

Ahojte,v čom spočíva táto diéta?

tina27111
1. jún 2014

baby tak este sa rychlo napapajte ak chcete zajtra zaciname 🙂

inzi_jozka
1. jún 2014

@tina27111 joo...tentokrat to nesmiem vzdat 🙂

nenina304
2. jún 2014

tina vcera som sa vazila minus 3,8 kila 😀 😀 😀 takze baby drzim vam na dneska palce aby ste to vydrzali 🙂 ked to budete dodrziavat bez prehreskov urcite schudnete 😎 chudnutiu zdar 🙂