13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@katka2309 - no ano aj dukanovu dietu som drzala a je pravda, ze mi vraveli, ze som zla, ze mam stale zlu naladu. .. ale som zla, ked som hladna a ked vidim ako ludia okolo mna jedia a ja musim drzat dietu 🙂
tak mne sa zda byt dato dieta drasticka kvoli mnozstvu 🙂 je pravda, uz si nic nevazim. ked je napisane 10dkg ovocia, zoberiem si jablko, ked 10dkg zeleniny, tak mrkvu si zoberiem napr. 3 kusky a viem ze maju viacej, ale tak asi by som zomrela od hladu 🙂
ano tak je to s kazdym posilovacim strojom, ked sa kupi, tak sa intenzivne pouziva a potom uz nie 🙂
tak ja sa snazim chodit peso do prace a domov. potom sem tam beham, aj rano pred pracou 🙂 potom som si nasla na youtube rozne cvicky tak tie sem tam a niekedy skocim do posilky 🙂 podla casu.. ale ty by si si mohla najst nejake cviky na internete a tie cvicit. take cviky, co je v nazve, ze staci 5 minut denne 🙂
ako si dnes vydrzala na mliecku?chvalabohu, ze je koniec dna 🙂 😎
@katka2309
@majkakolotoc damy skusala som tuto dietu uz niekolko krat..prvy raz som ju drzala mesiac..ubytok 8 kg..vydrzalo to pol roka a potom znova nabrate 4 kg..dalsi krat tak max 2 kg som zhodila a znova spat..teraz som sa dala na Macingovu- najedzte sa do stihlosti a to vam je vec..28 dnovy program..a same fajnotky..dokonca aj mm to chytilo..
@majkakolotoc ja mam v plane zacat zase behavat, staci mi tak 20min denne na zaciatok a po par tyzdnoch uz vidno, ze sa nieco deje. len musim konecne doliecit chripku, posuvame si to s malym uz 3 tyzdne 🙄
mlieko som zvladla dobre, pila som litre vody s citronom pomedzi to, bola som nejeka strasne smadna a dala som si dve kavy bez cukru, tak hadam, ze ok. uz sa tesim na zajtra ako si dam grilovanu kuracinku na obed 🙂
ako si zvladla den ty?
ahojte, ja som dnes neskutocne hladna. stale nieco ochutnavam, nie som schopna vydrzat 3 hodiny nejest medzi jedlami 😠 takze som sa na obed poriadne najedla a najlepsie by bolo uz nic nejest az do rana 😒
katka2309 - no tak to ti zavidim, ze si vydrzala vcera, nie jak ja dnes 🙂 ano aj 20minut akehokolvek sportu bude stacit. nazaciatok. nazaciatok aj ten ubytok vahy kvoli diete bude vacsi 🙂
orieskova - dieta vyzera dobre, no len ako pisala katka, tak mne vyhovuje, si zobrat do prace jablko, jogurt, mlieko atd. a mam vystarane 🙂 nakupim si na tyzden dopredu. ale tvoja dieta je velmi pestra, zaujimave kombinacie jedal 🙂
no nic od zajtra zacinam znova, tak som sa bala vikendu a porusenia 🙂 😠
ak by sa chcel niekto pridat moze so mnou zacat opat mliekovym dnom 🙂 ( uvidim rano podla vahy) 🙂
@majkakolotoc a co si si dala Maji na obed?? mozno to nebolo take zle 😉 ...ja dnes 2.den, vsetko OK, tvaroh som si dala so semienkami z vanilkoveho lusku, ale aj tak som nezjedla, nejako mi nesiel dole krkom, taky suchy ci co. ako jedavas tvaroh ty??
na obed som mala kuracinku na grile mnamka vela....dnes bez porusenia, vela som varila, ale ochutnavala som co najmenej a vypluvala, takze asi dobre. divne je, ze ale vobec nie som hladna. nestazujem sa 😀
uvidim ako bude zajtra v robote, to bude tazsie, lebo u nas vzdy koluju nejake cokolady, kekesy a orechy..............
tak dnes zacinam zase odznova :D nieco je uz zamnou no len malinko pokúsime sa este dalscih 13 dni :D
ahojte, no dnes som sice nedrzala mliekovy den, ale vydrzala som drzat dietu, Ale priznam sa som uz trosku zufala, strasne pomaly to ide, ludia okolo mna ma stale ponukaju sladkym, doma sa kupuju croissanty s nutelou.. ☹ 😒 stacili by mi 3kg schudnut. co si tu ine povedia, ze 3kg (vacsi ciel si nedavam), nie je nic, ale pre mna to je ako vecnost. schudnem 0,3kg za 3 dni a za jeden den ich priberiem. 😖
katka2309- stale som jedla, kazdu hodinu som nieco jedla 🙂 nevravim, ze sladke, ale stale. ako sa ti dnes darilo?
tina27111 - tiez sa drz, tazke to je, za chvilu su tu 30tky teploty a uz sa neschovame za velke oblecenie 🙂 😎
drzte sa zajtra, dame to!
Ahojte baby, tak ako pokračujete? 🙂
@zuzanna1512 nijako 😀 cakam na pondelok 😀 ze zacnem este raz od znova a tentokrat uz dam tych 13 dni 🙂 snad 😅
No tak dnes baby je to u mňa nula bodov, po dňa by som len písala čo som "žrala" fakt od špagiet po perníky, perníčky, dobošky-proste je to des :D je to asi len chabá výhovorka, ale dnes mám prvý deň "jahody" no a pri tom ja jem akoby mi prepínalo :D takže som spať pomaly pri váhe, teda začínala som so 76 za šesť dní som mala 71 ale teraz mám zas 73 :D a ta sedemdesiatka preklaita mi akosi nejde dolu :D :D zajtra budem pokračovať akoby sa nič nestalo ale asi si dvakrát tak zacvičím :D ... je to des... prečo nežijem v čase keď boli sexy venuše :D :D :D zadok ako kombajn a som stredobod :D :D
@majkakolotoc AHoj Majka, mne sa dnes darilo celkom ok. dala som si 3 piskoty a na veceru som zjedla opekane maso a vajce, ale inak celkom fajn. myslim, ze tuto dietu budem drzat dlhodobo, vsak je v podstate dobra, len trosku zvacsim poricie a pridam viac zeleniny prilohy k masku alebo syru. karbohydraty vyulucene, to by malo fungovat.
@katka2309 ahoj, aj ja som dnes vydrzala, trochu som cvicila este. ano da sa dlhodobo drzat ( 5krat denne male porcie) , je dobre, ze kazde tri hodiny smies jest. 🙂 minule si sa pytala na tvaroh, zabudla som ti odpovedat, ja mam rada tvaroh, aj hrudkovity, ktory ide tazsie dole 🙂 ale kupujem si odtucneny jemny-hladky, a to je ako jogurt.
tak ti drzim palce zajtra 🙂 myslim, ze 3 piskoty ti dnes neublizili 🙂
@katka2309 - odchadzam na par dni na taku dovolenku, tak som zvedava ako budem pokracovat 🙂 😒 drz sa v chudnuti.
ahojte baby ako sa vam dari a ako sa drzite??hlasim nove vysledky takze pred dietou vaha 75 kg pri vyske 175cm a teraz po dvoch turnusoch diety vaha 64kg 😀 😀 😀 😀 a musim sa priznat ze teraz som nebola az taka dokladna ako prvy krat jedla som ovela viac, ale je to super pocit postavit sa na vahu a vidiet to krasne cislo 😀 😀 vela uspechov v chudnuti 🙂
ahojte tak uz som sa vratila z kratkej dovolenky, samozrejme, ze som jedla normalne, takze som aj trochu pribrala 🙂 zajtra zacinam mliekovym dnom (prvym) nech trosku stiahnem zaludok 🙂 drzte sa.
pridavam sa dneska zacinam zatial sa este drzim doteraz je to tak ze fakt myslim na jedenie vtedy ked presne prejdu tie tri hodiny ved inak som len papala tri krat za den a teraz musim kazde tri hodiny no uvidim ako to bude vecer si pridam aj hodinu zumby co ak pomoze
pociatocna vaha 76kg ☹
@jul17 ahoj, ako ti to ide? tiež by som s tým chcela začať mám rovnakú počiatočnú váhu ako si mala ty. 😉
Ahoje idete sa dotoho pustiť??? Aj ja by som chcela ale neviem či to vydržím kedže mlieko veľmi nemusím ........... to mlieko sa môže piť prevarené alebo musí byť len studene???? Najskor s ňou začnej až od pondelka aby sa to ľahšie počitalo................ tým ktoré sa na to už dali držím prsty aby ste to vydržali..........
@rjanuska01 ahoj prve tri dni mi isli celkom fajn ale potom zacali ist zubky malej a nejedla som skoro nic a nie este kazde tri hodiny nieco takze stvrty den nic piaty den rano som si dala mlieko a potom zase nic a uz cez vikend som to nedrzala lebo som bola s nervami uz na dne takze takto som skoncila ale isli dole 3 kila ale teraz neviem ze od coho 😀 takze dalsi zaciatok neviem kedy asi po vylete 😅 takze ak si zacnes a mas pevnu volu tak ti drzim palce potom napis ze ako
vvia ahoj nebojim sa jojo efektu, davam si pozor na to co jem, nepapam chlebik ani pecivo a nedavam si prilohy, ked mam maso tak k nemu vela zeleniny a ked zemiaky tak tiez vela zeleniny, sladke moc nejem ale zmrzku si neodpustim a naucila som sa jest kazde 3 hodiny, comu som strasne rada lebo ja som cely den nic nejedla a o siestej alebo siedmej vecer som sa najedla a metabolizmus uplne spomaleny 😠 a od toho posledneho dietoveho dna som schudla este 1,5 a ano je to velmi vidiet hlavne na tvari, rukach, bruchu a stehnach 😀 a velmi to je vidiet na veciach rifle mi padaju, zrazu mi je vsetko velke 😀 tak ti drzim palce v dietovani 🙂
Takže od dnes som na mlieku už aj ja, som velmi zvedava do kedy to vydržim a či to aj naozaj pomože niečo schudnuť, na budúci týždeň sa ide na dovolenku tak dufam že dovtedy niečo dám dole 🙂 🙂 🙂
Dneska dom zacala dietu,veľmi som zvedavá čo z toho bude.Aj ja pijem plnotucne,to je jedno nie?
taaak a som spať, dnes mliekový den už vdaka Bohu skoro za mnou 😀

@majkakolotoc uplne presne Majka - potrebujem vidiet rychle vysledky, ked cakam na 1 kilo aj dva tyzdne pri 90dnovej diete, tak ma to moc nemotivuje.
mne tato dieta velmi drasticka ani nepride. ja som robila Ducanovu a to bol iny hardcore - sice som schudla 6 kil za menej ako 2 tyzdne, ale normanle mi zacalo z toho masa sibat. bola som agresivna, mala som zmeny nalad. normalne mi chybala zelenina, to uz bola tazka kriza 😀 😀
mam doma stepper =- tiez nanho padal prach dlho, aj ked som ho pouzivala viac ako rok, skoro kazdy den, potom som nejako prestala a nedokopala som sa do toho. je nacase zacat znova 🙂 ...co cvicis ty?