icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

lusinkazilina
28. júl 2014

ja som ju skusala uz 2x a skor mi to spravilo zle ako dobre.bola som.nervozna hladna unavena.tak som sa na to vykaslala.zacala som behat 3x do tyzdna neprezieram sa sem tam si dam maskrtu, niekedy vineckosuche biele a ide to samo.ak tuto dietu niekto zvladne,gratulujem a mate moj obdiv.ja som na to nemala a ani mat nebudem.

lubina121
6. okt 2014

ja dnes začínam, už si dávam desiatu - mlieko, kto sa pridá?

remr
14. okt 2014

od zajtra zacinam 🙂 je tu este niekto kto ju drzi? ja dnes detox cize len voda cajik a zajtra idem na to :-8 mam 59 kg

pukinka11
15. okt 2014

Čaute kočky, ktorá z Vás ju aktuálne drží? Ja som dnes začala, potrebujem sa naštartovať na zdravý životný štýl a myslím, že táto diéta ma nakopne 🙂
@remr Ty si tiež dnes začala?

remr
15. okt 2014

@pukinka11 ahoj ano ja som dnes zacala 🙂 super ze mam partacku 😎

pukinka11
15. okt 2014

@remr aj ja sa teším 🙂 no ale ja som na jogurtoch dnes, lebo ja mlieko samotné nevypijem, ty ako?

remr
15. okt 2014

@pukinka11 ja len mliecko nizkotucne 🙂

pukinka11
15. okt 2014

@remr ako sa darí? ja som celkom v pohodičke 🙂

remr
15. okt 2014

@pukinka11 he he ja trpim ale vydrzim 🙂 na akej vahe zacinas? ja mam 59 kg

michell13
15. okt 2014

ahojte no ja sa chystam na tuto dietku od zajtra, tiez mam 59 kg, mlieko mam rada a jogurty zbožnujem, tak to hadam dam, len neviem ci budem schopna dodrziavať tie rozpatia hodin? vy budete ten interval tusim tam bol 3 hodky dodrziavat?

pukinka11
15. okt 2014

@remr 67kg 🙂

remr
16. okt 2014

@michell13 super tesim sa ze nie sme sami 🙂 ja zacinam od 7.30 a potom kazde 3 hodiny 🙂

remr
16. okt 2014

@pukinka11 ahoj ako??? ja uz dnes lepsie vcera som bola tak strasne hladna :-P a deti chceli palacinky no co ti budem hovorit

remr
17. okt 2014

ako baby ???? dufam ze ste nevzdali ja dnes treti den a je mi super kriza presla 🙂

vaneska41113
21. okt 2014

kolkpo ste schudli a za aky cas ? dakujem

lubina121
21. okt 2014

tak ja sa dnes pridávam, mlieko som zvládla super, len večer som trošku porušila, mala som deci vínka so susedkou....
Diétku som už skúšala cca pred dvoma týždňami, vydržala som 4 dni s drobnými prehreškami a išlo niečo dole, tak dúfam, že to tentoraz dotiahnem do úspešného konca a pochválim sa s výsledkami..... 🙂 🙂 🙂

kaculda2
22. okt 2014

Ahojte baby tak aj ja sa dnes pridavam 🙂 Nikdy som nepotrebovala diety, pred tehu som vazila 50kg v tehu som pribrala 20kg a teraz 1rok po porode mam 63kg. Chcela by som aspon na 55kg schudnut. Cvicim pravidelne ale stale sa tie kila na mne drzia tak som sa rozhodla ze zacnem s dietou,
Tak ze
1. den 7:00 mliecko 🙂 je 9:00 a zatial nepocitujem ziadny hlad 🙂 uvidime kolko to zvladnem, dufam ze az do konca vydrzim.
Tak aj vam drzim palce nech to ma nejaky uspech 🙂

vaneska41113
24. okt 2014

baby mylsite ze schudnem aj napriek tomu ze nejedavam 5 krat denne ale len 3 az 4 ale jem to co je pisane ja si neviem zvyknut a ani mi to nechzba jest 5 krat denne ... dnes som 3 den a vaha mi ukazuje mylsim ze kilo mozno ja viac dole

kaculda2
24. okt 2014

@vaneska41113 podla mna aj ano schudnes tam ide skor o to pravidelne jedenie a nie vela jedla naraz. Ja uz drzim 3den ietu a uz mam 2 kg fuc 🙂 a popritom nedrzim presnu dietu o 7, 10, 16,19 jedavam co je napisane tu a na obed o 13 tej mam klasicky obed, klasicku porciu. A predsa som pekne schudla 🙂

lwhiterose
29. okt 2014

ahojte 🙂 dnes začínam, pridá sa niekto? 😅

lwhiterose
11. nov 2014

aj keď som nemala žiadnu spolubojovníčku, dnes som diétu úspešne ukončila (s menšími prehreškami 😅 ) a dala som dole cca 6 kg. Schudla som hlavne na bruchu a v tvári. 🙂 🙂 🙂

lubina121
11. nov 2014

@lwhiterose super blahoželám, ja som skúšala pár dní a nikdy som to nedotiahla, dnes začínam opäť.

lwhiterose
11. nov 2014

@lubina121 ďakujem🙂 ja som nikdy nedotiahla žiadnu diétu do konca, ale teraz som sa zaťala a šlo to 🙂 ani som nebola hladná, po prvých dňoch sa mi stiahol žalúdok...a pila som veľa čajov, tie mi dodávali pocit sýtosti 🙂 Teraz chcem chudnúť ďalej, takže budem jesť podobne ako pri tej diéte - malé porcie a prevažne bielkoviny + začnem cvičiť. Držím palce a daj priebežne vedieť ako sa ti darí 🙂 🙂

lubina121
11. nov 2014

@lwhiterose Ďakujem za podporu, celý deň som sa držala a prišlo nešťastné popoludnie a už som nechtiac trochu zajedla. Takže zajtra začínam naplno. Tiež chcem začať cvičiť, môžeme si navzájom podporovať? potrebovala by som spolubojovníčku, poprípade môžeme si písať cez správy?

borkap
8. dec 2014

Dnes mam prvz den 🙂

helika123
9. dec 2014

Ahojte pridavam sa od zajtra. dufam, ze sa najde niekto na podporu 🙂

tina27111
9. dec 2014

aj ja idem od zajtra trebalo by nejake to kg dat dole pred vianocami 🙂

karkana
9. dec 2014

aj ja by som skúsila, ale to je veľmi málo jedla pre mňa, ale kebyže trochu ked aj poruším, aspoň niečo by išlo dole ,,nie? ja nemám silnú vôlu

milotaa
9. dec 2014

@tina27111 @helika123 baby, idem do toho s Vami. Len ci vstanem tak skoro rano na prve mlieko :D
@borkap dnes mas uz 3 den, ze? ako to ide?

helika123
9. dec 2014

Ahojte kocky, normalne som rozmyslala, ci drzat zajtra ten mliekovy den, resp. dietu, ale ked by sme sa dali dokopy tolke, tak by sme sa podporovali a hned by ma to tak posunulo a motivovalo 🙂 takze ideme zajtra 😎 ... inak tie casy su orientacne.. niekto ranajkuje o 7 a ide spat o 10 vecer, takze posledna vecera by mala byt napriklad o 19:00 , ale ked niekto ranajkuje o 10, tak casy budu : 10:00, 13:00, 16:00, 19:00, 22:00...