icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

borkap
9. dec 2014

@milotaa
@helika123
Kocky som dnes skoncila druhy den. Citim sa super, jedla si nedavam presne na gramy, ale dala som si od oka 🙂 hladna nie som vobec, vcera to mlieko bolo take, ze som uz radsej ani nechcela. Dnes boli mnamky a som najedena cely den... Ale miesto tvarohu cottage, tvaroh by som nedala....

milotaa
9. dec 2014

@karkana urcite nieco pojde dole, aspon skus. ja mam tiez velmi slabu volu, ale idem do toho. tak zajtra mliecko 😉

helika123
10. dec 2014

Ahojte, tak drzte sa, dnes to bude tazke, ale dame to 🙂 a na druhy den rano, ked sa postavime na vahu, tak si uvedomime, ze ten den predtym stal za to 🙂 😅
@borkap ja som tuto dietu, tiez drzala predtym, a tiez som si nic nevazila, tak od oka.Clovek schudne rovnako, ci si da 100g alebo 120g niecoho 🙂 Drz sa, to najhorsie mas za sebou 🙂

eliska666
autor
10. dec 2014

Ahojte baby 🙂 teší ma, že sa fórum, ktoré som založila keď som zhadzovala kilečká po prvej dcérke takto rozbehlo 🙂 ja už mám druhú bambuľku, po pôrode som zhodila zdravou stravou ale aj zrýchleným metabolizmom počas kojenia 25 kg za 5 mesiacov, ale maličkú už nekojím a nejaké kilká nabehli... a potrebujem urýchlene zhodiť do šiat, tak sa vraciam k osvedčenej diétke 🙂 a potom pokračujem v zdravom stravovaní a cvičení, nech nemám jojo efekt
Dnes mám druhý deň, včera prvý úspešne za sebou 🙂 tak Vám držím palce všetkým, ktoré idete so mnou 🙂

milotaa
10. dec 2014

@helika123 jaj, no esteze pises o tej vahe, idem sa odvazit, nech poznm zaciatocny stav 🙂

helika123
10. dec 2014

@milotaa ano sup sup, lebo niektorym aj o kilo a pol po mliekom dni klesne vaha🙂 a o ten pocit nechces prist dufam 🙂
@eliska666 ten najhorsi mas za sebou 🙂

ja uz mam.aj druhe mliecko za sebou a je presne cas ked zacinam mysliet na jedlo.Vzdy ako tak vydrzim doobeda a po zdravom obede porusim vsetkym moznym 🙂 dnes bude treba pevnu volu ☹

eliska666
autor
10. dec 2014

treba piť veľa zeleného čaju .-) vždy keď pomyslím na jedlo, dám si pohár čaju 🙂

helika123
10. dec 2014

Pijem cajik teraz, ale uz ked si spomeniem na mliecko mi uz je cudne 🙂 preto je dobry tento mliekovy den, lebo sa mi tak stiahne zaludok, ze zajtra jogurt sa mi bude zdat ako luxus 🙂

milotaa
10. dec 2014

tak ja som uz dnes porusila pravidla, ale nie z nedostatku pevnej vole. Dala som si kavu, bez cukru, bez mlieka, ale bez toho by som den neprezila, s tym som pocitala, ze budem pit aj kavu - akoze caj.
No a struhala som malej na desiatu jablcka a ja ked jedavam jablko tak cele aj s jadierkami. No nemohla som dobre zdrave jablcko vyhodit, tak som zjedla 2 ohryzky z jablka 🙂 Toto budu asi moje pravidelne prehresky - kava a ohryzok z jablka. Dufam, ze to ostane len pri nich.
Zatial nemam ziadne abstaky, ale kedze sa mi zaludok zobudza az okolo 11:00, tak pocitam, ze za chvilu to pride. Take lahke to predsa nebude.

helika123
10. dec 2014

@milotaa ja si myslim, ze toto je taky prehresok, ze telo si to ani nevsimlo 😀 myslim, ze to budes moct. Niektore budeme od oka jest, nebudeme si vsetko presne vazit, takze ohryzok z jablka nevadi 🙂

ja mam dnes v praci oslavu a bojim sa, ze porusim 🙂 ale zatial ok.trosku bez energie som.

milotaa
10. dec 2014

@helika123 no... tiez som si hovorila, ze ohrzok z jablcka nevadi. ale som si uvedomila, ze vzd ked davam malej kukuricnu chrumku, tak rovno jednu zozeriem aj ja. Ale to zo zvyku, uvedomila som is to az teraz ze to robim, si musim davat pozor :D
Jo a dojedla som po malej obed - asi 1 polievkovu lyzicu rozmixovanych kuracich prs so zeleninou a cestovinou. To tiez nie je ziadna tragedia. Ale uz sa to kopi.
Na oslave sa drz, a pamataj na jedno velmi mudre prislovie "chvilku v ustach, navzdy na zadku" 🙂

helika123
10. dec 2014

@milotaa hehe zlate prislovie, take pravdive 🙂 noo este stale si velmi neporusila, stale to je malo oproti inym nasim dnom ze? Tak ano automaticky jes to co predtym. Ale chrumka, ohryzok, jedna lyzica jedla je nic 🙂 Moja mamka sa chce pridat k dietovaniu ale az od zajtra.nahovara ma dnes sa dorazit a zajtra zacat 🙂 ach tazke to je...

milotaa
10. dec 2014

@helika123 fuha, no neviem, ci by som zvladla dalsi mliecny den za sebou. Ja sa uz velmi tesim na zajtra, lebo to bude pestrejsie - vajicka, zeleninka, cottage cheese (namiesto toho tvarohu), kuracie prsicka....
Povedz mamine, ze ten prvy den je o nicom, nech zacne od druheho 🙂

eliska666
autor
10. dec 2014

kávu môžeš v pohode aj s mliekom .-) a ešte jedna dobrá rada 🙂 ja napríklad nepijem čisté mlieko, nejem tvaroh, cottage cheese, tak si to len vymením za smotanový jogurt a do mlieka si dávam 1 odmerku proteínového nápoja ( dostať kúpiť v obchodoch kde predávajú veci vo fitness alebo aj vo väčších posilkách to predávajú). Je to ochutené, fajné, takže aj keď mám chuť na sladké, tak si urobím proteín s vodou, je to dobré aj na to, aby sme nestratili svalovú hmotu pri diéte 🙂 vždy lepšie proteín ako porušiť diétu

helika123
10. dec 2014

Ahojte, tak uz mam po oslave a mozem zacat zajtra ten mliekovy. Najhorsie je ked vsetci kolegovia sa pytaju preco nejem atd..takze som si dala a potom sa to spustilo.nevadi ziadna dalsia oslava sa nechysta v buducnosti, az vianoce🙂 a presne je to 13 dni.idem na to od zajtra.len skoda ze do 2.hod som sa trapila a vydrzala. Nevadi 🙂 ( utesujem sa, ze mam slabu volu).

Pouzivala som protein este mam doma tak uvidim ci ho vyuzijem.dakujem za typ.tiez planujem miesto tvarohu si dat napr.cottage.ale to najprv musim prejst cez prvy den 😠

Tak drzte pokracujeme a podporujeme sa 🙂 ahoj

milotaa
10. dec 2014

Caute, tu je sumar mojich preslapov na konci 1.dna:
kava, kava, kava (ale to beriem, ako ze sa moze 🙂 )
3-4 kukuricne chrumky nesolene (to som spasala spolu s dcerkou, nez som si to vobec uvedomila)
2 ohryzky z jablcka (to mi bolo luto vyhodit, ked som malej nastruhala jablcka)
1 PL mixovanych kuracich prs so zeleninou a cestovinou (to som po malej vycistila misku po obede)
1 hurmikaki (to som regulerne nezvladla uz po "veceri" a usudila som, ze jeden kus ovocia ma nezabije)
1 platok morcacej sunky (to som "sa spustila" po tom, ako som zozrala hurmikaki 🙂)
Bala som sa, ze to dopadne horsie, zajtra sa snad ovladnem lepsie, ked uz ten samotny jedalnicek ma byt pestrejsi.
Idem umyt zuby a spat, lebo moja pevna vola dnes uz vobec nie je pevna, zacinam zase pokukovat po chladnicke 😀

helika123
10. dec 2014

@milotaa nahodou keby som ja takto porusila, som hrda na seba. Ja som porusila niekolko nasobne viac ako ty 🙂 tak mozes byt celkom hrda na seba.zajtra uz budes mat lepsi den.

borkap
11. dec 2014

Baby dnes vianocny firwmny vecierok. Vsetko som porusila, zajtra pokracujem!

helika123
11. dec 2014

@borkap ja tak isto ☹ dnes prve mlieko za mnou. Po vcerajsku mi uz nechuti.

eliska666
autor
11. dec 2014

Ahojte tak ja už mám 2 deň za sebou a 2 kilečká dole 🙂 dnes tretí, ten je kritický , tak držte palce 🙂

suzy29
11. dec 2014

tiež mám odskusanu,no po tých 13.dnoch som mlieko ani vidiet nechcela :D

milotaa
11. dec 2014

ja mam po prvom dni dole 800g, ranajky som si dnes prespala, ten jogurt si teda nechavam ako rezervu, ked to bude moc tazke.

helika123
11. dec 2014

Ahojte, citam, ze ste dosiahli super vysledky po dni, ci dvoch dnoch🙂 velmi motivujuce pre mna 🙂 len tak dalej drzte sa 🙂

helika123
11. dec 2014

@suzy29 nastastie jogurty mam rada aj mlieko ale aj vela niecoho trosku skodi 🙂 tak pise sa ze mozem si dat miesto mlieka acidofilne ml.alebo nizk.jogurt ale neviem ci to ma taky efekt 🙂

milotaa
11. dec 2014

@helika123 drz sa, zajtra to uz bude super. Prave som doobedovala - kuracie prsicka. Ked citam, ze dnes ma este caka zeleninka a vajicka, no moc sa tesim 🙂

milotaa
11. dec 2014

caute baby, ako Vam to ide? Ja som mala dnesny (druhy) den pomerne uspesny. Okrem kavy, ktoru teda neratam za prehresok, som akurat dojedala po dcere - na obed asi 2 PL kura/zelenina/cestovina a vecer asi 2 PL kasicky (celozrnna s mliekom a jablckom). Ale ten ranny jogurt, ktory som si prespala som uz nedobehla.
No a teraz jem mandarinku, mam trochu problem obmedzovat sa v jedeni ovocia. Ale stale lepsie, ako zdegvit tabulku cokolady, ze? 😀 Pevne verim, ze tym som na dnes skoncila.

tina27111
11. dec 2014

baby ja som zlyhala ... ale uz mam kupene veci a zajtra idem na to ... sufam ze dam dole 5 kg 🙂

kubuliatko
11. dec 2014

to je strasna hovadina. ked niekto zavesi na net cukrikovu dietu tak ju vsetky budete drzat a hovorit ake to je super.

milotaa
12. dec 2014

@tina27111 nevzdavaj sa, prvy den je tazky, ale ten druhy bol vylozene odmenou. To das 😉

milotaa
12. dec 2014

dobre ranko. Tak ja mam podla vahy po 2. dni o dalsich 100g menej. To je spolu 900g zatial. Idem si dat ranajky - jablcko. Prajem Vam dnes vstkym obzvlast pevnu volu 🙂