13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
zatial sa drzim ozvem sa vam vecer ako to je somnou ale tych par dni vydrzim som uz odhodlana .... ved by to bol krasny pohlad a poicit mat dole 5 kg 🙂
@helika123 tak hlavne, ked uz clovek trochu zhresi, netreba sa vzdavat ale snazit sa dalej. No uznavam, to je dost demotivujuce, ked po prvom dni nejde nic dole. Vydrz par dni, ono nieco dole ist musi. No ja som zacala na vahe 67 a chcela by som mat 56, ale to nepocitam, ze dam za tychto 13 dni. Kazdopadne ked pojde nieco dole, chcela by som pokracovat. Ze by som do tej diety zakomponovala nejake ryby a tak aby sa to dalo dlhodobo. No uvidime.
Zabudla som si dat o 10:00 zeleninu, idem to rovno dobehnut.
@milotaa nemas taku velku nadvahu. Je ale dobre ze nieco pre seba robime pred vianocami, lebi ja napriklad neviem odolat zemiakove salatu, jedla som ho na ranajky na obed a veceru a za tym kolacik 🙂 je to hrozne demotivujuce, uz som si zvykla na sposob jedenia: jeden den sa prezrat, zjest velku cokoladu a dalsie dva dni dietovat 🙂 a teraz uz mi to prezratie zase chyba🙂 uvidim ci vydrzim 13 dnovu dietu.ale tebe to ide skvele 🙂 take ze si zabudla si dat zeleninu?? Take nepoznam 🙂 ja som mala jedno jedlo a o hodinu a pol uz dalsie.zrejme preto ze mam sedave zamestnanie a sedim a cakam na jedlo🙂
Prepac za chyby pisem cez mobil.
@helika123 no ja o tych casoch krmim aj dceru, tak jedevam vtedy kedy ona. No a nakrmila som ju a rychlo poobliekat a ideme von a az vonku som zistila, ze som na seba zabudla 🙂 Pri dietati sa na to da lahko zabudnut. Horsie je to, ked ide vecer spinkat a ja zacnem pokukovat, co by som si dala 🙂 Inak pamatam si, ako som sa aj ja snazila schudnut, ked som chodila do prace a to som furt myslela na jedlo :D
Pred Vianocami treba schudnut, lebo ja zarucene priberiem. Dam si par kolacikov a uz to ide, uz sa neovladam. Aj ten mikulas mi doniesol cokolad, som sa nezastavila, kym som to nepojedla.
13 dnovu dietu vydrzis, neboj. Mozno nedodrzis dokonale do bodky, ale budeme sa podporovat a dame to. To bude pekny darcek pod stromcek, ked nam zacnu padat gate 🙂
Tak ako sa Vam dnes darilo, ci este dojedate? :D
Ja som to vcelku zvladla, aj ked som zase malej pomahala s papanim, lebo je nejaka usoplosena a menej mi papa. Tak som si okrem predpisaneho dala aj trosku krupicnej kasicky (ale len par lyziciek, ovladla som sa a odlozila do chaldnicky), a par lyziciak zeleninovomasoveho prikrmu. A ano, aj 2 alebo 3 kukuricne chrumky padli (nie omylom, pri plnom vedomi 🙂)
Jo a moj prisiel z roboty a pozval ma na pivo. Tak ze dam si male a potom mi trklo, ze ved ja truba drzim dietu. Neskoro.
Ale na to, aku (ne)mam pevnu volu som spokojna. Som velmi zvedava, co na to povie zajtra rano vaha.
@helika123 haha, no tak moja pevna vola je v haji 🙂 na mna nieco lezie, boli ma hrdlo, idem merat teplotu teraz. Rano pozeram, ze kolko mam na plane ovocia a je tam na stvrty den len jedna porcia ovocia. Tak som dnes vypustila, jedla som kopu ovocia a dala som aj nejake rohliky so sunkou. A dojedala som po malej. Dnes sme aj stahovali v ramci domu nabtok a prekladali mrte veci, tak som fakt nemala chut sledovat co jem. Zajtra pokracujem stvrtm dnom.
Inak dnes rano po 3. (este uspesnom) dni som mala + 400g. Uvidime, ako sa na vahe odrazi dnesok. No nevadi, cajickujem a pokracujem dalej. Tych 13 dni si viac alebo menej uspesne odkrutim.
Nevzdavaj sa! Aj ked to nebude 100%, netreba sa opustat, pokracujeme dalej!
Ja som na druhom dni, zatial mam dole 1,5 kila 🙂
caute, stvrty den za mnou, rano som mala tolko kg ako vcera a pravdupovediac mi moc jest nechuti, nakolko som soplava a s miernou teplotou. Tak okrem par lyziciek, com som dojedla po malej a asi 2 kukuricnych chrumiek dietu dodrziavam. Maso som dokonca dnes vobec nejedla, ale este idem vecerat, tak si to vynahradim. Takze stvrty den uspesny, ani som moc do toho papiera nepozerala. Dufam, ze kila (alebo aspon gramy) pojdu zase dole.
@migar 1,5kg za 2 dni je super. Drz sa, len tak dalej.
@helika123 @tina27111 a ostatni, ako Vam to ide?
moj si otvoril mikulssku cokoladu, drzala som sa drzala a 8 kociek nechal lezat predomnou. Tak uz tam nelezia :P
ale nevzdavam to, zajtra je zase den a snazime sa dalej. Dufam, ze sa tu uz nesnazim sama :D
Aj ja dnes zacínam 🙂 😀
aj ja dnes zacinam ale nie na 13 dni ale na 10 🙂
@milotaa aj ked teraz nedrzim tuto dietu som ti chcela napisat. Tak dobre ze sa ti dari, bola si aj chora aj pred tebou otvorili mikulassku cokoladku 🙂 hehe.ale ide ti to a chces 🙂. Ja teraz tiez sa snazim 5krat denne jest ale miesto napr.jablka mozzarella, miesto zeleniny cottage. Ked ja som tuto dietu vydrzala drzat pocas statnic.vtedy potrebuje clovek jest a ja som ju vydrzala drzat a teraz nedokazem, velmi male porcie su to na mna.ale samozrejme by som schudla joj ☹ tak dobre vyzera ta dieta🙂 musim si to vsetko v hlave prehodnotit 🙂 drz sa, za chvilu su ti vianoce a zlavy v obchode tak musis (me) byt stihle 🙂
@helika123 hehe, ja uz tiez tak poctivo nedrzim, napriklad vcera som cel den skoro nejedla, len kusok ovocia, nai som nemala chut. A vecer som spravila mojmu cestoviny a dala som si trochu a nemohla som sa dojest. A potom ten podliak otvoril cokoladky a tiez som sa neovladla. A rano som sa postavila na vahu a +500g :D Ale sama pred sebou sa tvarim, ze pokracujem dalej a dnes by som mala mat siesty den, ani neviem, co b som mala jest ale zatial som si dala jablcko a cottage cheese. Nech uz to dopadne ako chce, tych 13 dni sa posnazim 🙂 Po novom roku sa mozme pustit zase dotoho 🙂
Ja som uplne porusila dietku. Uplynule dni boli velmi stresujuce. Dnes zacinam znovu a posledny krat. Viem, ze zacinat donekonecna pre mna nie je dobre.
@milotaa presne musis pokracovat lebo ked si predstavim mliekovy den hmm.ale mne nevadil, ale som neschudla ani gram a preto ho nechcem ani vidiet 🙂 ja som vtedy nic neschudla a na druhy den som porusila dietu a mala som o kilo viac.a to kilo zhadzujem uz 4.den a este stale som ho neschudla.nechapem za jeden den kilo hore a za tyzden kilo dole?🙂 hrozne.. tiez predomna nemozu polozit cokoladky 🙂 ach tak pokracujeme.hlavne je ze aspon sa snazime .lebo keby som sa ja prestala snazit mam za tyzden mozno aj o 3kg hore🙂 tak zatial sa drz a chudneme dalej 🙂
baby ja mlieko nenavidim,nevypijem ho ani za nic ,co s tym prvym dnom?Mozem ho vynechat?
@helika123 ahoj, no ako som bola chora, tak mi moc nechutilo jest, vcera som mala o 1,5kg menej ako na zaciatku. Ale ako som uz zdravsia, tak mi nejak viacej chuti, tak uz sa dnes musim ovladat. Rano som sa ani nevazila, tak uvidime zajtra. Musim sa zase chytit toho papiera, ani neviem, kolkaty den dnes vlastne mam. Ale mam zasoby mlieka, zeleniny, ovocia a cottage cheesu, aj nejake vajicka sa najdu tak to hadam pojde.
Akurat idem zajtra pozriet moju mamu, tak na obed dietu porusim.

@milotaa ahoj tak vcera som mala uz napisany prispevok ale sa mi vyplo wifi a zmazalo mi ho.tak gratulujem.co by som dala ja za skoro kilo 🙂 tie "prehresky" co mas nie su prehresky 🙂 ja som vcera vydrzala, trosku som porusila ale s nicim nezdravim a velkym mnozstvom.nieco som si zobla 🙂 dnes vaha mi ukazala ze som neschutla ani gram 🙂 a hned som si spomenula na to preco som kedysi vzdy prestala drzat tuto dietu.lebo po mliekovom dni sa chudne vela, a ja som neschudla nikdy 🙂.preto uvidim este tento den a zajtra vahu a vykaslem sa na to 🙂 drz sa ja uz mam jogurt za sebou 🙂 inak aky mas ciel? Ja 4 kg do vianoc.no ale takto neviem neviem.