13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Som si poslala sama sebe prispevok.nevadi
@helika123 no vidis, u nas granko dlho nevydrzi tak nove radsej ani nekupujem a mam pokoj. sice sa velakrat otocim do spajze, ci tam predsa nejake granko nie je, alebo nieco sladke, ale nie je 😀
dnes som si od mamy doniesla vianocne kolaciky, tak som sa do nich pustila ale nastastie som sa pomerne rychlo spamatala a odlozila ich mimo dosah.
ja si nie som uplne ista, ci si to kilo a pol dole drzim, nejak som sa 2 dni nevazila. Ale zajtra sa odvazim odvazit sa. a ano, snazime sa snazime, minimalne do vianoc. to vydrzime 😉
mlieko ťa zahlieni až po uši ....a potom rýchly2násobný návrat stratených kilečiek
Baby ja na to idem mne staci schudnut 6-8 kg,a takato dietka mi vyhovuje lebo lubim mliecko 🙂 chcem sa len opytat ci sa pije nizkotucne alebo polotucne??dakujem,chce sa niekto pridat????
Ja začínam 2.1 . 2015 🙂 už som ju raz držala ale len 7 dní a dala som dolu 4 kilá. Podľa mňa sa to dá zvládnuť. Vtedy bohužial som odchadzala na dovolenku tak sa nedalo dalej 😀 ale teraz už 13 dní vydržím. Potrebujem schudnúť 20 kíííl ! takže verím že toto bude dobrý začiatok a naučím sa pravidelne jesť menšie porcie. Tak čo baby pridá sa niektorá ? 🙂
gabinka279 a suricik som rada ze ste sa na to odhodlali spolu to bude lahsie a mozme pisat ako to kazdej ide...pridam priatel. 😉
A ty chces kedy zacat?
ja som pila polotučné ale myslím si že je jedno aké nakolko je to jediná strava ktorú príjmeš 🙂
@mony221 no ja tiez planujem az ked zmiznu vsetky dobrotky z domu 🙂 a hlavne ked pojde muz do prace a sun do skolky, ze nemusim varit. Uz si niekedy drzala tuto dietu? Ja som na nu len predp par dnami tu narazila. A kolko by si chcela schudnut? Ja potrebujem este 12 kil dat prec tak dufam ze aspon nieco touto dietou stratim 🙂
@gabinka279 tak ja si potom radsej plnotucne vyberiem. Som niekde citala ze popri tejto diete je dobre pit zihlavovy caj na precistenie kedze mlieko zahlienuje.
@mony221 jasne podme do toho spolu 🙂 ja som tiez diety moc nedrzala, skor som upravila stravu. Tam som schudla 10kg za pol roka teraz po porode ale este 12 mi treba do povodnej vahy a akosi sa mi to zastavilo. Tak uvidim ze ci to pojde dalej s toto dietkou alebo nie 🙂 kedy by ti vyhovovalo zacat?
cafte 2.1, to isti :D
Ja už by som začala najradšej hned ale tie nástrahy ešte veru po tieto dni 🙂 Už som taká preplnená sladkostí že až...bianca takže 2.1 začíname?
baby ktora ide od zajtra ?
7.1. plati 🙂 joooj no bude to tazke, ale urcite to dame 🙂 😅
ahoj kočky, nechcete radsej civićiť a piť veľa vody a obmedziť sladkosti? mam tuto dietu za sebou, fajn, kila isli dole, aj keď nie tak ako bolo deklrované a keď som skončila a preślo sa na normalne jedenie tým myslím varené a potom pridavanie sladkosti a menej vody a kila su spat a ako bonus aj niečo navyše, tak ďakujem dietu uź nebudem

@helika123 ja tiez mam v chladnicke zdrave zasoby ale aj z tych zdravych si viem urobit "sladkost" jogurt s grankom, alebo s dzemom alebo cottage s dzemom 🙂 atd..