13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Ahojte. Ako to ide? Ja som túto dietu držala 2x a nikdy nie do konca 😠 😠 😠 Naposledy asi pred pol rokom. Rozmýšľam či sa do toho pustiť znova. Chcem sa ešte opýtať, či je to vhodné pre všetky krvné skupiny? A koľko sa vám podarilo dať dole. Ja pokus číslo 1 -4kg, ale len po 9 deň, a pokus číslo 2 -3kg po 7 deň. Potom som ich postupne nabrala nazad ale to bude tým, že som jedla viac ako som mala a menej ako som chcela 😀 . Ale tak celkovo , keď si dávam pozor, tak to aj celkom ide, len potom sa zastavím na určitej váhe a ďalej to nejde... poraďte 😉
takže prvý deň za sebou, úspešne som to zvládla na mlieku a večer bol biely jogurt
Ako sa držíte ostatné?
Môj druhý deň, totálna hrôza. Hlad,Hlad hlavne teraz večer. Keď som bola s malou na prechádzke, tak to bolo fajn.ale keď som prišla domou prepadol ma neskutocny hlad.Tak som nalievala čajom. Dúfam, že zajtra to bude lepšie a dnes to bola len kríza 😝
Tak aj ja mam prvy den za sebou, poobede to bolo tazke vydrzat, hlavne ked som robila pecene buchty ale teraz uz ok, nepocitujem ziaden hlad.
Ja som včera celkom V pohode vydržala. Ale dnes ráno keď som vstala mi bolo trošku zle. Ale po pomaranči sa to zlepšilo. Ale zjedla som ho celý 180 g. Teraz káva
inak celkovo už -2,1 kg.
@suriacik no teraz to bude najhoršie ked je telo vyhladované. Ja som si myslela že najhorší je prvý deň 🙂 držím vám palce. Ja si raz do týždňa dávam mliekový deň. Ten je v pohode. Inak sa stravujem zdravo a ide to pomaličky 🙂
@suriacik , dnes mas ktory den?
Myslimsi, ze nevadi ak sa zje trosku väčšia hmotnosť ovocia. Základ je držať sa a hlavne trojhodinove odstupy. Js som cca pred 4 rokmi davala pozor len na stravu, jedla som pravidelne a za mesiac a pol som dala dole 7 kg. Potom som sa rozjedla hlavne sladkosti a za 2 roky postupne som pribrala naspat. U mna je problém hlavne so skadkostami.
Tak sa drzme, nech sme kocky😊
dnes sa drzim, rano termix, desiatu som nestihla lebo sme sa boli bobovat, no malicka sa bola bobovat a ja som bola len vlek 🙂a na obed som si dala varene masko a polovicku nizkotucneho cotagge syra, ktory dufam nevadi, ale som najedena 🙂 naozaj citim taku podporu od vas ked si tu tak piseme, aby som to zvladla dokonca
@barbora286 držím palce, ja mám tiež dnes druhý deň, určite to zvládneme 🙂 🙂 🙂
No dlho očakávaná večera do mňa padla ako nemci do krytu 😀 dnešný deň nakoniec dopadol celkom dobre. Moc som ani nemyslela na jedlo, malej idú zúbky tak celý deň len plakala. Ale aj tak sa už teším na raňajky. Ináč som si dnes všimla že aký luxusný obed budem mať V nedeľu - 15 dkg diétnej salámy 😀 😀 to bude muž kukat. 😀
ja mam tiez za sebou vydatnu vecer , 2 vajicka 🙂 tiez sa cudujem ze nejak nepocitujem hlad, takze cely den uplne v pohode, uz sa tesim na zajtra :D dufam ze to bude take lahke ako dnes
Ja tak isto ani som neni hladna, nic...a dnes sa postavim na vahu a tam 59,5 takze kilo a pol dolu 🙂 len tak dalej
Ahojte, dnes je to celkom fajn a teraz som vôbec není hladná. Cítim sa super a mám pocit,že som o 10kg ľahšia 😎
Ahojte.tak ako dnes?ja od rana hroza,hlad,hlad a hlad ☹ no zvladla som to bez prehresku aj ked to bolo tazke.kolko litrov vody som popila ani netipujem.idem radsej spat aby som to dnes zvladla 🙂 dufam ze zajtra bude lepsie
@barbora286 tak ja dnes v pohode, nebola som hladná, skôr taká malátna, piť mi veľmi nechutí, ale musím sa donútiť. máme dnes tretí deň za sebou a ja sa až čudujem, že sa mi podarilo 3 dni byť bez sladkostí 🙂 🙂 To je asi u mňa rekord.
Takže zajtra štvrtý deň
Ja som ti dnes nezvladla ☹ boli sme na oslave a nezvladla som to, par chlebickov a trosku torty mi padlo za obet. Ale zajtra pokracujem dalej. 😀
@suriacik no ja zajtra tiez budem pokusana, ideme k rodicom na obed a mamka ma vzdy aj nejaky fajny zakusok :( a uz vidim ako budu na mna kukat ked budem pri obede chrumat surovu mrkvu 😀
@barbora286 ja som dnes kupovala deťom koláč, mama ma núkala cestovinami, polievkou, koláčom, ale odolala som, takže držím na zajtra palce
@suriacik tak ja tiež v pohode, len na obed som po dcére dojedla rybu - neodolala som, ale nevadí, zbytok som dodržala, večer som si zamenila salámu za mlieko...., sama som prekvapená, že to celkom aj ide, ale hlavne som rada, že už štvrtý deň som nemala žiadnu sladkosť. To je asi u mňa najväčšia výdrž a povedala som si, že to skúsim čo najdlhšie......
Takže zajtra pokračujeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no ja vcera som to tiez trosicku porusila na obed som ,,musela,, ochutnat specialnu ockovu polievku taku pikantnu, vraj z nej nepriberiem ale len varesku a mini porciu kuracie masko a zeleninu. ale za trest som uz pila len vodu cely den, aby som to nejak ,,urovnala,ale nebol to problem, rano som vazila 70,4 a vecer 70,5 takze som spokojna aj s malym prehreskom,dufam ze to bol jediny za cele chudnutie, no dnes sa uz tesim na ranajky

neviete mi povedat ci pri tejto diete ide aj brucho dole, ci to je taky celkovy ubytok hmotnosti,, ci mam este pripojit aj cvicenie, aj ked sa mi cvicit moc nechce,