icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

lubina121
12. jan 2015

@barbora286 takže dnes pomaly pokračujeme ďalej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
myslím si, že podstata toho je aby sme sa neprejedali a pravidelne jedli. Zisťujem, že už ani nie som hladná, len sledujem čas, aby som do seba niečo dostala.
Takže večer sa hlásime ......

remr
12. jan 2015

ahojte tak zacinam aj ja bojovat 🙂
@lubina121 kolko si zhodila za tyzden?

lubina121
12. jan 2015

@remr ahoj, držím palce, dá sa to zvládnuť, ja mám dnes 5 deň, išlo dole cca 2 kg, neviem to presne určiť, keďže na začiatku roka som sa snažila začať 90dňovku, a deň pred touto diétou som v noci dojedla čipsy a všelijaké blbosti a povedala som si dosť..... /a nezvážila som sa pred touto diétou, ale ešte niekedy okolo 5.01./. Ale hlavne cítim sa už lepšie, brucho mi spľaslo a mám chuť už aj cvičiť. Včera som si dala brušáky + drepy - len také jednoduché..... aspoň niečo
včera som trošku porušila, zjedla som rybu ale nevadí, pokračujem ďalej. Ráno som mala 2 vajíčka + kaleráb, na desiatu banán a o 13-tej si dám jogurt.
Hlavne odporúčam piť veľa vody......

remr
12. jan 2015

@lubina121 ja som ju uz drzala po prvom tehu len nikdy nie do konca 🙂 ale schudla som z 90 kg na 50 za 2roky 🙂 teraz som po truhom tehu a idem z vahy 62 kg 23 kg som uz dala dole inou dietou ale uz potrebujem nejaku zmenu tak som sa dala na tuto 🙂 drzim palceky a nech nam idu kg dole 😎

barbora286
12. jan 2015

@lubina121 aj mne sa zda ze cim dalej tym si zvykam na maly prisun potravy az na ten treti den kt. bol kriticky. jasne ze mam chut do niecoho zobnut ale uz sa viem ovladat. az na ten vcerajsok, ale to skor na naliehanie rodicov ze sa mi nic nestane ked zjem malu porciu. ako vravis je to o neprezierani sa a pravidelnom jedeni, na co sa dam po ukonceni diety,aby som nepribrala to co teraz schudnem, asi o tom aj ta dieta je sa mi
zda, ,, scvrknut ,, trocha zaludok a zvyknut si na pravidelne male porcie

loknicka
12. jan 2015

@suriacik ahoj. Nooo ja celkom v pohode len pijem strasne malo vody. Cudujem sa ze nemam chut na pecivo. Aj ked chute su kadejake. Nejaku dobru polievocku by som si dala ☹ no za prve dva dni viac ako kilo dole a odvtedy nic. Fuuuu

mony221
12. jan 2015

Baby ja idem od znova dnes som si dala gulas a moj priateľ mi doniesol sladkosti tak som neodolala ako schvalne

lubina121
12. jan 2015

@remr tak to je veľmi pekný výsledok takto dosiahnuť váhu, wau 🙂 🙂 🙂 🙂 , kedy ja tam budem. Celý rok som čítala tu príspevky na modrom koníku a ja som sa vôbec z váhy nepohla.
Pred troma rokmi sa mi podarilo schudnúť 8 kg a keď ma začal každý chváliť, tak som poľavila a za dva roky som to pribrala späť. Nemám pevnú vôľu, stále keď niečo schudnem, tak potom poľavím. Vrátim sa síce len na tú pôvodnú váhu , nikdy nie viac. Ja mám váhu začínajúc s číslom 8, takže keď už bude sedmička , tak budem happy 😉

remr
12. jan 2015

@lubina121 mne idu kila lepsie dole v lete 🙂 ja striedam zaujimavu a tuto dietku moje xs veci cakaju v skrini tak dufam ze sa dockam 🙂

suriacik
12. jan 2015

@loknicka no dnes uplne v poho den. A teraz o siedmej uz som ani nebola hladna ale aj tak som nevynechala. Mne teras vaha tiez stoji. Zajtra sme uz v polovici 🙂

suriacik
12. jan 2015

@remr drzim palce zajtra a vitaj medzi nami na mliecnej drahe. 🙂 si super ze si tak schudla. A co to je ta zaujimava dieta? To som este nepocula 🙂

suriacik
12. jan 2015

@mony221 juj mi hovor 🙂 nam tu tiez nejako pribudaju sladkosti 🙂 este ze ja som na slane. Ale to tiez nie je moc vyhra. Dnes si muz objednal pizzu tak kraaasne tu rozvoniavala a ja kysle mlieko v ruke 🙂 som si kusok odhryzla pozula a vyplula 🙂 muz na mna pozeral ako na blazna 😀

lubina121
12. jan 2015

@suriacik dobre sa to cita, ze uz skoro polovica...

tina27111
12. jan 2015

baby podrzte ma nikdy mi to samej nejde a zajtra ju idem skusit uz po xy krat 🙂 nikdy som ju nedokoncila tak mi pomozte pls 🙂

mony221
12. jan 2015

@suriacik ja sa smejem jak blazen na tebe 😀 Ty si podarenaaaaaa 😀

mony221
12. jan 2015

@tina27111 skusime to spolu?????ja idem na to od zajtra znovaaaa

lubina121
13. jan 2015

@suriacik to si dobra, zesi to takto dokazala. Ja pokušenie od muza nemam, kedze je v praci. Ja som vcera prazila detom rybu a opäť som neodolala a dala som si ju. Vecer trochu brusaky, drepy a tancovanie s detmi. Uz sa mi lepšie hýbe. Starsia dcera ma tiez nadvahu a vcera som jej dala rybu s paradajkami, trosku na to pozrela cudne, ale zjedla to. Takze na dnes si opat drzme palce.

loknicka
13. jan 2015

@suriacik ani ja niesom moc hladna-nepocitujem hlad. Horsie je to s tou vodou. Som stastna ked vypijem 3-4 pohare. Neviem nemam zarial z toho vsetkeho taky ze waaaau pocit. Uvidime.

lubina121
13. jan 2015

@remr aka je to druha dieta?

remr
13. jan 2015

@suriacik
@lubina121 baby ta dietka je aj tu na mk vola sa zaujimava dvojtyzdnova dieta 🙂

zuzana8989
13. jan 2015

Tiež by som sa k Vám pridala, cez sviatky sa na mňa toho riadne nalepilo :D.. takže začínam od zajtra 🙂

barbora286
13. jan 2015

dievcata neviem co so mnou 🙂 ale ja uz pomalicky nejem ani to na co mam narok, vcera a dnes desiata a obed nic len voda a teraz tiez niesom hladna ale uz idem do seba nieco dat aby som si neprivodila nieco. mozno preto niesom hladna ze vody vela pijem alebo uz mam tak scvrknuty zaludok

suriacik
13. jan 2015

@zuzana8989 vitaj a drzime palce 🙂

suriacik
13. jan 2015

No ja dnes uplne v pohode 🙂tak ako pise
@barbora286 nemam uz vobec hlad, ale vela pijem 🙂 uvidim, ze ake cislo bude zajtra rano na vahe po tyzdni chudnutia.
@mony221 ty ako? si zacala odznova? dufam ze bez gulasika 😝
@loknicka islo to dnes?

nikita14.88
13. jan 2015

Od zajtra idem aj ja chudnut...mlieko milujem

mony221
13. jan 2015

@suriacik ano ja idem od znova a gulas som odniesla mamine nech si daju oni.. Daj vediet kolko si dala dolu nech mam motivaciu

suriacik
14. jan 2015

🙂@mony221 presne 3 kg su prec za tyzden. Celkom dobre 🙂

misiak2014
14. jan 2015

ahojte baby, tak a ja som začala dnes... mám len jednu otázku, môžem piť kávu, resp. caro?

suriacik
14. jan 2015

@misiak2014 mozes ale bez cukru 🙂 ...a vitaj medzi nami

loknicka
14. jan 2015

@suriacik nooo tie prve dva dni boli asi najhorsie. Teraz uz v pohode. Aj ked chute mam stale na vselico ale asi by som to nedokazala zjest. Tak drzim nam vsetkym palce 😉