icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

misiak2014
14. jan 2015

suriacik, ďakujem za privítanie 🙂, to je v pohode, ja pijem kávu a všetko bez cukru...Začala som s dukanovou dietou, dala som dole za tri dni tri kilá ale je to náročné, lebo mať stále len maso a jogurty prvý týždeň je fakt dosť náročné...

misiak2014
14. jan 2015

ešte mám jednu otázku: smotanový jogurt hocijaký, či taký s najmenším % tuku? a termix (vanilkový, pistáciový), alebo aj miláčika detského?, zeleninka sa môže aj so zálievkou z olivového oleja, či len taká surová nakrájaná? Mäso môžem pri príprave okoreniť a trochu ochutiť alebo len také bezchuti? Diky

jul17
14. jan 2015

Dneska som zacala mlieko a voda nemam rada mlieko

zuzana8989
14. jan 2015

Tak mne to nakoniec dnes časovo nevyšlo 😒 Začínam od zajtra 😉

suriacik
14. jan 2015

@misiak2014 no neviem ako to je presne, ale mozem ti podla seba napisat: klasicky smotanovy "zvolensky" som kupila, namiesto termixu som zjedla "mnamkacik zvolensky" smotanovy. To je taky ako Milacik len je toho trosku viac v tegliku 😉 zeleninka len cista surova, len som trosku osolila. Aj maso som pri vareni osolila a nejaku bylinku pridala.

misiak2014
14. jan 2015

@suriacik no som si aj myslela, ja som si kúpila taký jogurt že fit zvolenský... inak celý deň som pila to mliečko a v pohode ma to zasýtilo som necítila hlad...

lubina121
14. jan 2015

mám za sebou siedmy deň, trošku prehrešku som dnes mala, dala som si popoludní ananás - ktoré nebolo v rozpise a večer som si dala mlieko s grankom, potrebovala som trošku zahnať stres. Ale ináč už sama vidím, že na tvári som klesla, naposledy som sa vážila pred dvoma dňami a bolo 2 kg dole, večer trošku pocvičím, drepy, brušáky. Cítim sa lepšie, takže mám polovicu za sebou a vydržať ďalej. Čo sa týka vareného mäsa, robím si vareného zajačika - domáceho. Máme toho dosť, a aby to veľmi v mrazničke nezavadzalo, tak využívam v prospech seba. Som rada, že zatiaľ odolávam sladkostiam.... Na konci podám koľko išlo dole z váhy 🙂 🙂 🙂 🙂

barbora286
14. jan 2015

ja som sa mala zas den v pohode, nepocitujem ziaden hlad , ani ked mam jest. a ked sa aj najem, tie mini porcie citim sa prezrata 😀 dufam ze to takto pojde aj najdalej na konci dam tiez info kolko kil islo dole, zatial to ide celkom fajn, som spokojna a prekvapena sama zo seba aku mam silnu volu odolavat nastrahaam manzela a dcerky 😀 😀 😀

kacena24
14. jan 2015

Ahojteeee...ako sa to tu pekne rozbehlo.... Tak sa pridam od zajtra aj ja. Nahodou niekto kto zacne so mnou? 🙂

levandel
14. jan 2015

Ahojte kočky, dávno som sa neozvala, ale oslavovali sme mamine narodky a totálne som zopsula.Tak sa znova do toho pustim,asi od soboty. Pridá sa niekto?😭

lubina121
14. jan 2015

@kacena24 vitaj, pridaj sa k nám, dá sa to zvládnuť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , tak ako tu spomína vyššie - barbora286, že aj ja som prekvapená, ako zvládam hlavne sladkosti. Dcéra si cmúľa mentolky a ja chodím voňať ich príchuť. Dokonca už aj mladšia ma naháňa, že máme robiť drepy.....

kacena24
14. jan 2015

@lubina121 dakujem 🙂 veru da sa to.....ja som ju uz drzala. Schudla som vtedy 5,5 kila... dufam,ze sa mi to znovu podari 🙂 drzala som ju viackrat uz a len dvakrat sa mi ju podarilo dat do konca. inak som to vzdy po par dnoch vzdala. no ked som si Vas tu dnes vsimla ako Vam to tu krasne ide, rozhodla som sa ju znovu skusit.

lubina121
14. jan 2015

@kacena24 ja som tiež už 2x skúšala, došla som len po 3-4 deň stále s prehreškami a keď sa to tu rozbehlo, tak som sa pridala aj ja

kacena24
14. jan 2015

@lubina121 som rada... ono je to tu taky tahac 🙂

barbora286
15. jan 2015

@kacena24 mne naozaj asi najviac pomahaju dievcata to vydrzat, je to taka podpora ked sa tu o tom pise, velakrat som skusala diety sama ale max 2 dni, ale toto je tu super. len skoda ze to nefunguje aj na brusaky ☹ tie sa mi vazne robit nechce, ale pomohli by spevnit brusko, ale dnes asi zacnem 20 rano a 20 vecer aspon na zaciatok , prida sa niekto? 😀 😀

kacena24
15. jan 2015

@barbora286 takze od dnes som v tom s vami 🙂 idem na tie brusaky s tebou. 🙂

aislinn785
15. jan 2015

baby držím palce, ja som akurát na štvrtom dni, hlad velikýýý

jul17
15. jan 2015

Zaciatok za mnou ranny termix za mnou je pre mna tazke si dodrzat hodiny nie skorsie ale neskorsie som si to dala. A kedy vam zacala klesat vaha?

kacena24
15. jan 2015

@jul17 no mne zacala klesat hned po prvom mliecnom dni. tam vtedy aj kilo dolu. no ono sa to aj zastavi. pamatam si,ze vtedy som sa riadne hnevala, tak sa radsej teraz tolko vazit nebudem 🙂

lubina121
15. jan 2015

@barbora286 ja si vecer dam brusaky, drepy , dam si polohu ako keby som robila kliky ale som na laktiach anaratam si rychlo do 50 a vcera som si takto urobila dve serie. Najprv som zacinala s 10 drepmi, potom som pridala na 15 a teraz robim 20. Aspon viem ze som nieco spravila pre seba

suriacik
15. jan 2015

@aislinn785 neboj ked vydrzis uz bude lepsie. Ja dnes deviaty den a vobec necitim uz hlad. Uz sa mi ani hlava rano nekruti ako v prve dni.

suriacik
15. jan 2015

@jul17 mne hned po prvom dni zmizlo asi pol kila a medzi 5.-7. dnom sa mi zastavila vaha ako pise kacenka 24. Ale teraz opat ide dole.

suriacik
15. jan 2015

@barbora286 ja som vcera tiez zacala 30x brusaky, 30x kliky, 30x dvihanie panvy. Kliky moc nemozem lebo ma hned bolia kolena - mam tazku rit 😀

lubina121
15. jan 2015

takže k drepom, brušákom, pridávam ešte toto:
http://littleyoungladies.blogspot.sk/2014/04/pl...

lubina121
15. jan 2015

@suriacik takže dnes máš opäť mliečny deň....., ja som práve na 8 dni, práve som dojedla zeleninu

barbora286
15. jan 2015

@lubina121 prave som to dala 2 x za sebou po 30 sekund ale neviem si predstavit aby som vydrzala aj 2 min, kde to este 5 min 🙂 ale paradne citit brucho dakujem za super cvik 🙂

lubina121
15. jan 2015

@barbora286 🙂 🙂 🙂

monique89
15. jan 2015

@levandel Ahoj, tiez sa chystam zajtra nakupit a v sobotu sa pustit do diety, tak sme v tom spolu?

suriacik
15. jan 2015

@lubina121 ano uz finisujem deviaty den s mliekom v ruke 🙂

jul17
15. jan 2015

2 vajicka na veceru a mala mi z toho zjedla jeden no konec