icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

rysisi
28. jan 2015

@stefka33 áno to je najhoršie ale aj tak keby si ju nedržala bolo by to horšie ja mám dnes mliečny deň potiahnem do konca tú 13 dňovú už mám 3,5 kg dole od začiatku. Ide to pomáličky ale aspoň to ide nedodržujem až tak presne dojedam po malinkom ale budem sa držať kým nedosiahnem čo chcem 🙂 dajme si nedelu taký deň že môžme sa dojesť čoho chceme aj čokolády 🙂 ale celí týždeň sa musíme držať na uzde hmmmm 🙂

stefka33
28. jan 2015

@rysisi Akurát do seba tlačím mrkvu a papriku. Kurnik budem to žuť pol hodiny. Ani do teba nejde tá zelenina? O štvrtej skúsim schrúmať kaleráb. Včera som tiež porušila, mala som dve hrianky s maslom - syn si zmyslel, že to chce a mne to zrazu prišlo ako najväčšia pochúťka na svete. 😀 No neviem neviem s tou nedeľou, ale musím piecť zákusok, lebo bude vysvedčenie, tak ako sa poznám víkend bude sladký. 😝

siska8800
28. jan 2015

hmm...prvy raz som porusila...zjedla som horalku,strasne velku chut som na nu dostala po obede...tak som si ju potom odslapala na stepery

evaa25
28. jan 2015

@suriacik tak super,ja mam 75 kg a chcem sa do leta dostat na 68.

suriacik
28. jan 2015

No baby....tak dnes som zjedla cokoladu ☹ celuuuu ☹ ale bola mliecna 😅 dostala som dnes mrchu a nemohla som odolat.

barbora286
28. jan 2015

@suriacik mne ide hlavne o brucho ale aj tak si myslim ze do dvojdielnych to uz nebude aj keby mi brucho do leta zmizlo uplne. mam ho po tehotenstvach take storocne zosuverene :( das to urcite 🙂aj viac ako desat a na druhej strane keby sa nam ciel nevydaril, zopar kil sme dali dole a mame zdrave deturence, co za tie kilecka stoja

rysisi
29. jan 2015

@stefka33 aj ja už mám také depresie z tej kúpelne že som včera malému zjedla mikuláša a horalku normálne som si musela dať od nervov ale inak som sa držala celí deň. Ja si myslím že ked sem tam takto zhrešim nič sa nestane hlavne že nepriberáme 🙂 ja mám dnes zeleninu a syr 🙂 kupujem si v lidl balkánsky syr ten má málo KCAL nakrájam zeleninu tam to nadrobím a je to mňaaaaaaam vždy cez leto som si dávala na raňajky pečivo na obed normálne obed a namiesto večere tento šalát a tiež sa mi dobre chudlo ale teraz je leto ďaleko a zelenina kupovaná nič moc nieje nad tú zo záhradky 😝

stefka33
29. jan 2015

@rysisi Toto idem upiecť malému za vysvedčenie do malej tortovej formy nech sa to rýchlo zožere a nedráždi ma to. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25136
Nezabi ma za ten link. 😀
Depresie z kúpelne? Nejako nechápem.

zukrik
29. jan 2015

Ahojte,mám dnes druhý den,zatial sa držím,práve žujem mrkvu a teším sa na tie varené vajcia na večeru 🙂 Neodolala som a stúpila som na váhu,mám o 1,3 menej večer si dám ešte 20min. na orbitreku,neako ma to chytilo,musím sa dostat na 53 kg to je moj ciel 😀 😀 😀

rysisi
30. jan 2015

@stefka33 ja by som oblízala aj tanier nie len prst 😀 lebo tá kúpelňa už trvá strašne dlho všetko bolo rozbité kvôli kanalizácii,máme starší dom boli už hrdzavé rúrky všetko sme museli meniť. mi sme plánovali len kúpeľňu novú ale nakoniec sme museli prerábať všetko rozbíjať zo zbíjačkou zem vieš si to predstaviť????a ten bordel teraz už je to lepšie ale zas obklad robia a musia veľa rezať už som s toho troška deprimovaná že to tak dlho trvá a furt nejaké starosti ☹ koľko máš momentálne kg? ja 65 akosi to už nejde dole musím prestať dojedať po malom aj keď je to len lyžička aj tak to asi robý svoje 😢

stefka33
30. jan 2015

@rysisi Joj, viem o čom hovoríš, aj my sme prerábali byt. Aj som si poplakala pri tom. Nikdy viac, radšej ho predám a kúpim nový byt. 😀 😎 Zbíjačku sme mali aj my minulé leto, muž búral priečku v komore. Naše vrtacie kladivo pritom pokazil a museli sme z požičovne brať. Bordel po celom byte. V byte máš ešte tú nevýhodu, že susedia sa v kuse chodia sťažovať na hluk. Ja tiež dojedám - včera som chlapom varila puding, že ja si nedám, len hrniec začistím. Skoro som lyžičkou aj smalt zoškrabala, jak som sa snažila dostať odtiaľ zvyšky pudingu. 😀 Váha mi stojí na 78 kg. Konečne som dnes dostala krámy, vždy sa mi vtedy uľaví od PMS. Možno už zajtra uvidím na váhe vytúženú 77,9 😉 😀

tina27111
30. jan 2015

dnes som zacala mozno asi po xy krat 🙂 zatial sa drzim no uvidíme vecer dufam ze vydrzim 🙂 zaidnu podporu bohuzial od nikoho nemam

zukrik
30. jan 2015

Ahojte,zatial sa držím,ale zajtra som doma a ideme na oslavu,dúfam,že mi to vydrží a nepustím sa do torty.Stále si hovorím,že ked sa dostanem na tú váhu ktorú chcem,tak potom si dám toto a toto,to na čo mám práve chut 😒 Robím v potravinách tak ma to stále pokúša,raz sladkosti potom zase salám a šaláty....mnam
No ale rozhodla som sa a vydržím 😀 😀 😀

siska8800
31. jan 2015

dnes 9 den,a vaha 53,5.. 🙂 🙂 dokopy 3,5 kila dole 🙂

rysisi
31. jan 2015

@stefka33 ja sa už dva dni držím celkom dobre ale zajtra robím pizzu a tú jáááá si dáááááám a sladké za odmenu lebo som sa dva dni držala tak to zajtra dobehnem a od pondelka znova 🙂))))) áno ono by sa to teraz malo troška skľudniť tie chúťky už by sa tie hormoniky mali dať do normálu 😀

barbora286
31. jan 2015

@suriacik ahoj tak ako sa drzis? my uz od utorka prerabame, takze pri detoch a prerabke nemam cas na nic, takze ani to co mam jest nejem, ale dnes som uz bola taka vycerpana a bez energie ze som si dala 2 palacinky so slahackou a cokoladou aj ked je pravda ze rebeka mi skoro celu jednu zjedla .no myslim ze urcite po tych 3 tyzdnoch neuskodia, potrebovala som nejaku kaloricku bombu, ale zato som si uz nedala veceru :D

suriacik
31. jan 2015

@barbora286 juuuj zatial sa celkom drzim. Sem tam nejaky mini prehresok 🙂 dnes som jedla malicko. Nakydalo n snehu tak sme lopatovali vkuse 🙂 vaha sa mi drzi uz treti den rovnako. Celkovo 1,5 kg zmizlo. Tu prerabku ti teda nezavidim. Pevne nervy

zuzanka865
31. jan 2015

@eliska666 ahoj, a to mam len toto cele dni jest a nic ine? len mlieko, jogust za cely den?

tinulka174
31. jan 2015

Ahojte tak ja som ju skoncila minulu nedelu.
Schudla som 4,5kg a vsetko som dodrzala.
Po 6 dni mam znovu spät 2kg :(
Som z tejto diety sklamana - je dost drasticka ale da sa zvladnut.

aela52
1. feb 2015

@zuzanka865 nie len mlieko a jogurt, ale aj ine veci, masko, zeleninku, ovocie tu je rozpis :

1.deň
7:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu

2.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 15dkg tvarohu (môžeme nahradiť aj bielym jogurtom)
13:00h 15dkg bieleho masa (napr. uvarené kuracie prsia)
16:00h 15 dkg ľubovolnej zeleniny (čerstvej)
19:00h 2 uvarené vajcia

3.deň
7:00h 10 dkg ovocia (nie kompót)
10:00h 10 dkg čerstvej zeleniny
13:00h 10 dkg diétnej salámy alebo kuracej šunky
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 15 dkg vareného hovädzieho mäsa

4.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 10 dkg zeleniny
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg diétnej salámy alebo šunky

5.deň
7:00h 2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny
10:00h 10 dkg ovocia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka

6.den
7:00h 10 dkg kuracej šunky
13:00h 10 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa

7.deň
7:00h 2 varene vajcia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa

8.deň
7:00h 20 dkg ovocia
10:00h 20 dkg zeleniny
13:00h 20 dkg ovocia
16:00h 20 dkg zeleniny
19:00h 20 dkg ovocia

Po ukončení 8.dňa sa pokračuje zase od prvého dňa. Táto diéta trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti by mal byť minimálne 8 kg. (samozrejme, podľa rezerv) Na 14.deň sa vraj môže jesť všetko. (Čo by som radšej neskúšala vracať sa k nesprávnym stravovacím návykom, pretože rovnako rýchlo sa môžu vrátiť kilá naspäť)

ZÁSADA: jesť pravidelne, čas si možete posunúť podľa seba, no treba dodržať 3 hodinový odstup medzi 2 jedlami, dávky sa nesmú zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným
Denne vypite aspoň 2 litre vody (čistej vody, minerálky alebo bylinkového čaju)

moni6451
1. feb 2015

Ahojte ja dnes končím 10.deň. zatiaľ celkom v pohode už sa teším na niečo iné ako mesto na vode 😎 ked som začala mala som začala71 dnes mám záujem 67 tak sa teším aj ked išli dole iba 4 kilá. Držím každej palce. A ked skoncim 13 deň ide sa na delenu stravu a cvičenie. Z tejto diéty som taká slabá že 30 minút na bycikli by má asi zabil 😀

suriacik
2. feb 2015

@barbora286 tak ako? Dnes ovocie a zeleninka 🙂 ja celkom fajn. Vcera to bolo tazke. Sme boli s detmi na karnevale, rozvoniavali sisky v bruchu mi skvrkalo, ale odolala som 🙂 tak som na seba hrda 😉 ako prerabka?

jul17
2. feb 2015

dnes den 1. zacal este niekto dnes?

suriacik
2. feb 2015

@jul17 podarilo sa ti za ten tyzden "dovolenky" udrzat vahu? drzim prsty v dalsom kole 😀

timea7
2. feb 2015

@tinulka174 hlavne je to blbosť zaťažujúca organizmus. Dva kg sa dajú v pohode schudnúť za tých trinásť dní jedením zmiešanej stravy ktorá obsahuje aj bielkoviny, aj sacharidy aj tuky a dodáva telu všetko, čo potrebuje, a to v 5-6 porciách počas dňa. A to natrvalo bez jojo efektu - mrkni na www.chudnutie-ako.sk A určite nehrozí hlad, ani skolabovanie, ako tu jedna kočka uvádza.

jul17
2. feb 2015

@suriacik ahoj ano podarilo sa mi to ale podla mna len kvoli tomu ze sme organizovali ples a nemala som cas jest

blue99
Odpoveď bola odstránená
dicaa
4. feb 2015

Ahojte babulky, ajja som ju držala, schudla som 5_6 kg, lae pribrala som všetko späť.

barbora286
4. feb 2015

@suriacik ahoj dlho som sa neozvala nevedela som kde mi hlava stoji, no konecne po prerabke 🙂 a moja dieta, viac menej ju drzim, obmienam si jedla na co mam chut ale len z jedalnicka, takze tak . no vcera ocko oslavoval narodky aj meniny a ,, prinutili,, ma zjest maly kusok torty, kila mi idu dole ale pomalsie este len 2 kila, no si myslim ze vzdy idu na zaciatku kila rychlejsi ako potom ked si organizmus zvykne na taky jedalnicek