icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

zukrik
4. feb 2015

Ahojte 😀 ja som dnes 8 den,zatial fajn,dá sa to vydržat,dnes mám ovocno-zeleninový den uff...
bola som ráno na váhe mám o 4 kg.menej,teším sa cvičím na orbitreku,denne si dám 20min,dost na narobím v robote,tak nechcem cvičit viac aby som nebola moc unavená 😀 mám doma dvoch 5 ročných čertíkov 🙂

suriacik
8. feb 2015

@barbora286 ahojkyyyy....tak ako si dobojovala? Ja -3,5kg spolu za tychto 13 dni. Super. Konebne mam menej ako 80 😀 😀 este minimalne 10 musi ist dole. Ale aj tak som so sebou spokojna ze to tak ide. Este meby sa mi podarilo zacat cvicit 😖 teraz budem pokravovat dalej v tom stravovani. Celkom mi to vyhovuje. Len obedy si dam lepsie 🙂 tak ako ty. A v nedelu si zavediem ze mozem zjest nieco fajne na co budem mat chut - take prazfniny od zdravej stravy 🙂

barbora286
8. feb 2015

ahoj, ja - 3 kila, citim sa ovela lepsie ale este to nieje ono :D este par kil dole a budem spokojna, ja cvicim len to co tu zavesila sa mi zda lubina , a myslim ze na brucho zabera, lebo prve dni ma riadne bolelo 🙂 , len ho cvicim 3X denne a kolko vydrzim neriadim sa tabulkou, ja budem dietu tiez dalej drzat len ako hovoris budem jest obedy.dufam ze do leta budem modelka :D vyhovuje mi taky jedalnicek a necitim sa hladna, len niekedy citim taky nedostatok sladkeho :( a co sa cudujem nechyba mi pecivo, viackrat som skusala ze nebudem jest pecivo, ale nikdy som nevydrzala viac ako 2 dni a teraz uz mesiac nic

jul17
8. feb 2015

Ahojte baby ani umna to nejde tak dole 7 den a jeden kg nic moc chcela by som aspon tie tri kila uvidime

suriacik
8. feb 2015

@barbora286 ten cvik vyzera jednoducho ale je velmi dolezite ho spravne robit. ja som si nim dost ublizila chrbtici este pred tehu, lebo som ho zle cvicila. 😒 ale teraz uz viem ako na to, tak to skusim 🙂 dufam ze ma to moje brusisko nebude tahat k podlahe 😀 😀

ketthrin25
10. feb 2015

JA ZACIMAN DNES 😉 ALE UZ SO TERAZ HLADNA 😀, DALA SOM SI ACIDKO NAMIESTO MLIEKA,DUFAM ZE VYDRZIM DRZTE PALCE 😎

blue99
10. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
dendulik
11. feb 2015

ahojte baby ja som začala od pondelka dnes treti den,

barbora286
14. feb 2015

@suriacik ahoj neplanujes dat este jedno kolo? ci myslis ze to je uz vela? ja by som este chcela schudnut par kil, len rodina do mna uz zacina hucat a pritom uz jem striedmejsie ale jem, len sa neviem dostat pod 65 kg preto rozmyslam ze este jedno kolo dam. chcem na tu 60 lebo si myslim ze potom este do 3 kil priberiem ked zacnem normalnejsie jest

suriacik
14. feb 2015

@barbora286 heheeee...akurat som dnes nad tum rozmyslala ze by to chcelo este tretie kolo 🙂 mozeme ist do toho, ale nakskor buduci pondelok (23.2.) Tento tyzde budem mat dost narocny tak by som to asi nedala ☹

petra7777
14. feb 2015

Za dva týždne 11 kíl, teraz mám 55 kíl , pri výške 162 🙂

barbora286
15. feb 2015

@suriacik ok tesim sa :D tak sa stretneme 23.2.

debbie
15. feb 2015

Ahojte,baby vcera som hladala aku dietku zacat. Som po operacii chrbtice a nemozem pribrat. Pohybu malo a tak chcem trosku schudnut. Od dnes zacinam 0,4 l kefiru som mala. Tak teraz o tri hodiny zase? 😀

debbie
15. feb 2015

Prida sa dnes ku mne niekto? Dvom to pojde lepsie 😵 😅

debbie
15. feb 2015

@petra7777 ahoj super vysledok a to si dodrziavala tu 13 dnovu? Aj si cvicila? Mala si aj ine zasady ,napr .po 17:00 nejest a pod.? Dakujem za info...

petra7777
15. feb 2015

@debbie Nie....ja mlieko neznášam.....dva týždne som pila len zelený jačmeň, hnusné, ale osožné.....teraz papám striedmejšie a už v decembri boli tri roky, čo si džím tú istú hmotnosť....a tie hlúposti, že po 17-tej nejesť na mňa neplatia, ak som hladná, tak sa najem aj o polnoci......a cvičím len na točni, takých 15-25 minút denne, ale to skôr pre zábavu, baví ma to 🙂 tak snáď mi to vydrží.... 🙂

debbie
15. feb 2015

@petra7777 to si dva tyzdne nic nejedla??? A co si to pila? Co to je?

petra7777
15. feb 2015

@debbie to je taký prášok,,,vysuší sa zelený jačmeň a pomelie na prášok....mala by si pri tom aj jesť raz denne, ale ja som si povedala, že keď už trpieť, tak poriadne....nemôžem sem tuším dať fotku....stálo ma to dva 500g balíky cca tuším 55eur, ale spotrebovala som len jeden....

waduskaw
15. feb 2015

Ahojte ja zajtra začínam 8. deň, zvládam to v pohode. Zatiaľ som -2, 5 kg . Trošku som si myslela že to pôjde rýchlejšie lebo je z čoho. Nevadi aj tak sa teším 🙂

debbie
16. feb 2015

Ahojte prvy den za mnou,zvladla som to na 1*..som zvedava ako to pojde dalej dnes vaha -0,500kg . Keby tak islo denne polkilecko,bola by som spokojna. Najviac mi robi problem ze nestiham ani tolko krat jest ,kolko mam. 😠

debbie
16. feb 2015

@petra7777 uz som si to pozrela na nete.

kapuska
16. feb 2015

ahojte, tak aj ja som to chcela skusit, pretoze uz ma prestal bavit ten nestastny pohlad do zrkadla.
dnes mam 7. den, a -6 kil. lenze startovaciu metu som mala 85.5, tak to asi preto tak islo dole.
nemozem uverit tomu, ze po 3 rokoch od prveho tehotenstva mam konecne na zaciatku 7. 🙂 Teda 79.5.
tak sa aj tesim, a aj som velmi zvedava kolko vaha ukaze o tyzden.
drzte sa!

debbie
16. feb 2015

@kapuska drzim palce,dodrzujes vsetko ako pisu,cize aj termix a pod. A co napr.tvaroh ? Aky ? Jemn. nizkot. ci to je jedno. Dik za info...

waduskaw
16. feb 2015

@kapuska tak to je super. Ja som začala s váhou 88,3kg a po týždni mám len necelé 3 kg dole. Chcem dostať pod 80kg tak sa mi to snáď podarí len to nebude také jednoduche... Ty pri tejto diéte aj cvičíš?

kapuska
16. feb 2015

@debbie no termix mi pride velmi nevhodny na dietu 🙂, tak tam si radsej davam biely jogurt, a tvaroh som skusala, ale normalne nedokazem prehltnut ani jednu lyzicku...a je jedno aky je, ci hrudkovy, ci jemny... ma napina z neho, tak som zvolila radsej biely cottage cheese namiesto toho, a zda sa, ze je to v pohode, ze to funguje🙂 ale dodrziavam vsetko do bodky... ziadne prilezitostne maskrtky..., nic. proste tvrdo idem na seba (konecne!!!!!) a dostavuju sa aj vysledky teda...
tak verim, ze aj tebe sa bude darit🙂

debbie
16. feb 2015

@kapuska jj aj ja som si dala miesto termixu biely jogurt a tiez mam obmenu olomovcke alebo len zeleninu...zajtra sa odvazim a uvidim ....dam info skoda ze tu nieje niekto,s kym by som sa podporovala denne ....bru noc

debbie
17. feb 2015

No tak rano vaha ukazala -0,5 kg...jupii ide sa,dalej 😀

waduskaw
17. feb 2015

@debbie držím palce 🙂

debbie
17. feb 2015

@waduskaw dakujem....sa,uz tesim rano na vahu 😀