icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

barbora286
28. feb 2015

@suriacik ide to celkom fajn.len kila idu pomalsie ako na zaciatku.mna tiez zamestnavaju deti su chore takze niekedy ani neviem kde hlava stoji kde to este mysliet na jedlo.

adusska
5. mar 2015

Pekny vecer zelam. Tak som sa rozhodla, ze od 16 marca sa pripojim k vam a vyskusam dietu 🙂 dala by som sa na to uz od pondelka ale mala ma 14 narodeniny a budeme mat oslavu a obavam sa,ze by to bolo príliš veľké lakadlo 🙂 ako ste s nou spokojný? Je naozaj taka ucinna? Pekny večer vam zelam 🙂

drso
11. mar 2015

175cm výška 100KG Váha... dietu držím 3deň a už som dal dole 3kilá!!! Sám tomu nechapem ako to ide dole :D a to vobec nemam fyzicku náročnu prácu

aela52
15. mar 2015

Ahojte zienky! Ja zacinam dnes. Vaha 56 kg. Chcem dat dole 4 kilka!!!

2908
16. mar 2015

ahojte akurat dnes to idem skusit dufam že sa mi to podari a budem spokojna začina tiež niekto?

janka1994
16. mar 2015

Ahojte žienky, tak ja od dnes začínam tiež 🙂 teším sa ! Raz sa mi už podarilo s touto dietou schudnúť 8 kg.. A teraz by som potrebovala tak 15 do dovolenky ( jún ).. Verím, že tentokrát to dokážem 🙂 😎

2908
16. mar 2015

tak to si pekne schudla dufam že to tiež dokažem pila si iba mlieko alebo si to zamenila za jogurt?

kapokapo
16. mar 2015

Ahojte dievcata, pozyvam vas do mojej novej skupinky:
Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a bez veľkej námahy...
Budeme si vzajomne vymeniat skusensti, rady a podporovat sa pri spolocnom cieli 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/7235/

henrieta16
17. mar 2015

@janka1994 a uz si začala? Ja som s nou schudla 5 kg 🙂

2908
19. mar 2015

tak treti den mam za sebou nič som neporušila 🙂

janka1994
23. mar 2015

@henrieta16 začala a hned aj skončila :D mali sme doma oslavu, čiže 1 deň som porušila .. Zatial dole len kilo... Ale dnes som začala zase :-P mala som celý deň len mlieko a na obed som si sala zeleninový šalát s kuracinkou...

P.S. Dodržiavate presne tie dni ?? Alebo to môžeme kombinovať ???

engellka
23. mar 2015

@janka1994 Ahoj, pokiaľ ja viem, tak v tejto diéte je dôležité presne dodržať nielen čas medzi jedlami ale aj ich kombináciu a gramáž, preto trvá tých 13 dní

luciferkax
23. mar 2015

Diéta vyzerá zaujímavo, kedže jogurty,, mlieko a tvaroh milujem!!! :D len - môže sa pomedzi to káva? počkám na vaše výsledky a skúsim aj ja :D

engellka
23. mar 2015

@luciferkax ja som vypila aj veľa nesladenej kávy s mliekom, zelené čaje a aj bylinkové a samozrejme veľa čistej vody, úbytok kilogramov čo som si všimla a aj spozorovala pri každej diéte, ak je nadváha väčšia ide zo začiatku veľmi rýchlo dole a aj tých kilogramov je viac, potom to už nemá taký spád, pre mňa však osobne nie sú dôležité kilogramy, ale miery a celková strata na objeme a táto diétka ma naozaj milo prekvapila

luciferkax
23. mar 2015

@engellka ešte o týžden ideme na oslavu a potom ju určite skusim, konečne dieéta kde môžem veeeeeeeeeela ml.výrobkov haha

henrieta16
23. mar 2015

@janka1994 aj ja, začala a hned aj skončila :D musím zajtra odznova, čo už 😢 😀

janka1994
24. mar 2015

@engellka
@henrieta16

Baby aj napriek tomu ze to presne nedodrziavam 2 kg dole... stravujem sa vacsinou tak ze kadze dve hodky mlieko alebo jogurt... ale stale si dam na obed napr zeleninovy salat ... 4 dni 2kg dole myslim ze celkom slusne nie ?? 🙂 🙂 😎

A to podotykam ze pracujem ako recepčná a mám na starosti aj Lobby bar v nasom hotely cize som aj čašnicka... je tazke jest pravidelne a presne to čo tam je rozpisane.. ale ide to

engellka
24. mar 2015

@janka1994 Tak držím palce, určite budem zvedavá ako vyhodnotíš úbytok na váhe po tých 13 dňoch, ja sa ešte určite do leta odhodlám ešte na jedno repete, teraz sa idem zamerať skôr na cvičenie a spevňovanie a hlavne už sa budem vyhýbať svojmu pravidelnému zobkaniu maličkostí

janka1994
24. mar 2015

@engellka no to zobkanie ja tazke nechat tak. Ja sa tesim na kazdy novy den. Zajtra ma caka 12-tka v praci asi si dam pripomienku do mobilu aby som dodrziavala tie casy 🙂

Ked cvicis tak ti odporucam cvicenia HIIT dnes o tom zhodou okolnosti bola reportaz v Reflexe .. Je to cvicenie kde makas napr pol hodinku .. 20 sekund makas a 10 odpocivas.. Je to fakt narocne cvicenie kde ides zo seba dusu vyplut 😀 ale je to ozaj ucinne !! Nastuduj si to na nete je mnoho clankov a na youtube mnoho hodin cvicenia s trenerom.

Drziam palce

bbroskynka
31. mar 2015

Nezačala niektorá z vás včera?

barbora286
5. apr 2015

Ahojte neprida sa ku mne niektora, podporovali by sme sa navzajom, treba troska schudnut po sviatkoch, sa citim ako balon 🙂

barbora286
5. apr 2015

@suriacik ahoj, nepridas sa ku mne s tebou sa tak fajne chudne 🙂

orieskova
5. apr 2015

@barbora286 odkedy chces zacat?

barbora286
5. apr 2015

@orieskova uz od zajtra

orieskova
5. apr 2015

@barbora286 od zajtra to nedam,urcite.budu fofry.ale od utorka by som sa na to dala.

tajka1986
5. apr 2015

Pockajte do stredy,je kopa jedla este to treba dojest a ideme na to 😉

orieskova
5. apr 2015

@tajka1986 ok.tak od stredy to dame az dokonca.ja pridavam aj Jilian Michaels,30 day shred.ale idedm do toho,plati?

barbora286
5. apr 2015

@orieskova ok pockam ta do toho utorka, tak v utorok sa tu vidime tesim sa 🙂

orieskova
5. apr 2015

@barbora286 teraz pisala aj tajka1986 ze sa prida,ale od stredy.moze byt.viacerym to pojde lepsie.ale od stredy na 100 percent.od stredy sa tu stretavame.dame to.🙂 🙂