13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Pekny vecer zelam. Tak som sa rozhodla, ze od 16 marca sa pripojim k vam a vyskusam dietu 🙂 dala by som sa na to uz od pondelka ale mala ma 14 narodeniny a budeme mat oslavu a obavam sa,ze by to bolo príliš veľké lakadlo 🙂 ako ste s nou spokojný? Je naozaj taka ucinna? Pekny večer vam zelam 🙂
175cm výška 100KG Váha... dietu držím 3deň a už som dal dole 3kilá!!! Sám tomu nechapem ako to ide dole :D a to vobec nemam fyzicku náročnu prácu
Ahojte zienky! Ja zacinam dnes. Vaha 56 kg. Chcem dat dole 4 kilka!!!
ahojte akurat dnes to idem skusit dufam že sa mi to podari a budem spokojna začina tiež niekto?
Ahojte žienky, tak ja od dnes začínam tiež 🙂 teším sa ! Raz sa mi už podarilo s touto dietou schudnúť 8 kg.. A teraz by som potrebovala tak 15 do dovolenky ( jún ).. Verím, že tentokrát to dokážem 🙂 😎
tak to si pekne schudla dufam že to tiež dokažem pila si iba mlieko alebo si to zamenila za jogurt?
Ahojte dievcata, pozyvam vas do mojej novej skupinky:
Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a bez veľkej námahy...
Budeme si vzajomne vymeniat skusensti, rady a podporovat sa pri spolocnom cieli 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/7235/
@janka1994 a uz si začala? Ja som s nou schudla 5 kg 🙂
tak treti den mam za sebou nič som neporušila 🙂
@henrieta16 začala a hned aj skončila :D mali sme doma oslavu, čiže 1 deň som porušila .. Zatial dole len kilo... Ale dnes som začala zase :-P mala som celý deň len mlieko a na obed som si sala zeleninový šalát s kuracinkou...
P.S. Dodržiavate presne tie dni ?? Alebo to môžeme kombinovať ???
Diéta vyzerá zaujímavo, kedže jogurty,, mlieko a tvaroh milujem!!! :D len - môže sa pomedzi to káva? počkám na vaše výsledky a skúsim aj ja :D
@luciferkax ja som vypila aj veľa nesladenej kávy s mliekom, zelené čaje a aj bylinkové a samozrejme veľa čistej vody, úbytok kilogramov čo som si všimla a aj spozorovala pri každej diéte, ak je nadváha väčšia ide zo začiatku veľmi rýchlo dole a aj tých kilogramov je viac, potom to už nemá taký spád, pre mňa však osobne nie sú dôležité kilogramy, ale miery a celková strata na objeme a táto diétka ma naozaj milo prekvapila
@engellka ešte o týžden ideme na oslavu a potom ju určite skusim, konečne dieéta kde môžem veeeeeeeeeela ml.výrobkov haha
@janka1994 aj ja, začala a hned aj skončila :D musím zajtra odznova, čo už 😢 😀
Baby aj napriek tomu ze to presne nedodrziavam 2 kg dole... stravujem sa vacsinou tak ze kadze dve hodky mlieko alebo jogurt... ale stale si dam na obed napr zeleninovy salat ... 4 dni 2kg dole myslim ze celkom slusne nie ?? 🙂 🙂 😎
A to podotykam ze pracujem ako recepčná a mám na starosti aj Lobby bar v nasom hotely cize som aj čašnicka... je tazke jest pravidelne a presne to čo tam je rozpisane.. ale ide to
@engellka no to zobkanie ja tazke nechat tak. Ja sa tesim na kazdy novy den. Zajtra ma caka 12-tka v praci asi si dam pripomienku do mobilu aby som dodrziavala tie casy 🙂
Ked cvicis tak ti odporucam cvicenia HIIT dnes o tom zhodou okolnosti bola reportaz v Reflexe .. Je to cvicenie kde makas napr pol hodinku .. 20 sekund makas a 10 odpocivas.. Je to fakt narocne cvicenie kde ides zo seba dusu vyplut 😀 ale je to ozaj ucinne !! Nastuduj si to na nete je mnoho clankov a na youtube mnoho hodin cvicenia s trenerom.
Drziam palce
Nezačala niektorá z vás včera?
Ahojte neprida sa ku mne niektora, podporovali by sme sa navzajom, treba troska schudnut po sviatkoch, sa citim ako balon 🙂
@suriacik ahoj, nepridas sa ku mne s tebou sa tak fajne chudne 🙂
@barbora286 odkedy chces zacat?
@orieskova uz od zajtra
@barbora286 od zajtra to nedam,urcite.budu fofry.ale od utorka by som sa na to dala.
Pockajte do stredy,je kopa jedla este to treba dojest a ideme na to 😉
@orieskova ok pockam ta do toho utorka, tak v utorok sa tu vidime tesim sa 🙂
@barbora286 teraz pisala aj tajka1986 ze sa prida,ale od stredy.moze byt.viacerym to pojde lepsie.ale od stredy na 100 percent.od stredy sa tu stretavame.dame to.🙂 🙂

@suriacik ide to celkom fajn.len kila idu pomalsie ako na zaciatku.mna tiez zamestnavaju deti su chore takze niekedy ani neviem kde hlava stoji kde to este mysliet na jedlo.