icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

waduskaw
17. feb 2015

@debbie aj ja zajtra ráno 🙂 som strašne zvedavá

zugas
17. feb 2015

aká je tá mliečna diéta? 🙂

debbie
17. feb 2015

@waduskaw tak sa rano ohlas,daj info ....drzim palceky 😎

debbie
17. feb 2015

@zugas dobra

waduskaw
17. feb 2015

@debbie ok dám vedieť 🙂

waduskaw
18. feb 2015

Takže dnes ráno váha 84,3kg. -4kg dole spokojnosť 🙂 do konca by som chcela dať ešte jedno dole a potom ďalších 5 ,ale to je už iná mèta🙂

debbie
18. feb 2015

Dobre ranko hlasim sa ze vaha ide pekne dolu....
@waduskaw no co,vaha rano ukazala to,co si chcela.

debbie
18. feb 2015

@waduskaw supeeeer tesim sa a drzim palceky,ty to dokazes...ja sa tesim na jedno, kedy bude prve cislo *6* a potom dalej a dalej.....male krociky k velkym cielom... 😀

zugas
18. feb 2015

@debbie
@waduskaw dnes som začala,tak uvidím 🙂

debbie
18. feb 2015

@zugas drzim palceky

waduskaw
18. feb 2015

@debbie no ja budem oslavovať keď budem mať 7 na začiatku 🙂 . Ale chcela by som sa postupne dostať na 68kg. Dala som si nato rok, budem sa snažiť 🙂
Super baby držím vám palce. keď toto skončím tak budem pokračovať v zdravej strave a začnem cvičiť keď sa trochu otepli.

debbie
18. feb 2015

@waduskaw Ja som mala na zaciatku ako som zacala vahu 104kg ,teraz mam 73kg. Takze ja idem uz dlhu trat ale stale smerom dolu...drzim vsetkym palceky...

waduskaw
19. feb 2015

@debbie tak to je perfektný úspech. Už máš určite zabehnutý systém.

debbie
19. feb 2015

@waduskaw no aj ano,ale vies mam fazy kedy si vahu tzv.udrzujem a teraz je cas zase ist dalej a do leta dat par kileciek dole....tak som sa k vam sem pridala,viac ludi,viac motivacie 😅

suriacik
22. feb 2015

@barbora286 tak ako? Mlieko na zajtra pripravene?

debbie
22. feb 2015

@waduskaw ahoj zajtra sa odvazim a nahlasim,uzcson zvedava na teba...

debbie
22. feb 2015

Ahojte baby za tyzden si date malinku sladkost,pochvalu ....? Ak ano, co a ci to nepokazi vysledok... Uz hodinu mam chut dat si nieco malinke sladke 🤐

barbora286
22. feb 2015

@suriacik ahoj, jasnacka 😀 som zvedava kolko kil dam teraz dole, no uz som svoj prvy ciel zvladla mam 63 kg, super pocit a este ked ti niekto povie ako si velmi schudla,pocit na nezaplatenie 🙂

debbie
23. feb 2015

Ahojte baby ako dopadlo vazenie ? Ja hlasim -2,5kg 😀 ,a ide sa daleeej.
@waduskaw ako sa ti dari? Mne sa vaha cez tyzden zastavila tak som sa rozhodla vazit len v pondelok aby som sa viac tesila... Skoda ze nemozem cvicit ☹

suriacik
23. feb 2015

@barbora286 jej super 🙂 tolko kil som uz daaavno nemala 🙂 ja mam teraz 79 kg. ale hlavne ze to ide dole. 🙂 dnes zatial vpohode s tym mliekom 🙂

debbie
23. feb 2015

@zugas ahoj no co ako ti to ide?

waduskaw
23. feb 2015

Ja som v sobotu skončila. V nedeľu hneď oslava a torta 😀 , ale váha sa drží zatiaľ. Len chcem začať cvičiť . Nechcem sa vyhovárať, ale fakt nemám na cvičenie čas. Orbitrek som musela dať na čas k známym lebo sme dočasne presťahovaní. Jedine mi ostava beh 🙂 tak snáď tento týždeň už začnem.

zugas
23. feb 2015

napokon som nezačala....radšej cvičím....samozrejme neprejedávam sa,iba menšie porcie....na mna viac platí to cvičenie,pohyb,bohužiaľ. Ked držím diétu,dostanem naspäť dvakrát toľko a to by som nerada.....
@debbie

barbora286
24. feb 2015

@suriacik ahoj vcera to bol tazky den, v nedelu ma manzel zobral na zmrzlinu a ja jasne lachvata som ju zjedla ako keby som ju jedla prvykrat. milujem zmrzlinu a moje crievka to nezvladli :D takze namiesto mlieka som mala ryzovy odvar 😝 ale myslim ze pri 3 kole to az tak nevadi. no ja som mala 63 kg este pred svadbou a v manzelstve mi je tak super ze som sa aj s tehotenstvami vykrmila do 73 😀 a kolko si schudla od toho 7.1? ja 10kg az sa bojm ze ci to moje telo zvladne.aj rodina huci takze tretie posledne kolo robim potajme 😀

brady1
24. feb 2015

jedna rada pre všetky žiadna dieta, začnite sa hybat a pripadne este aj k tomu cvicit 😉

123mama
24. feb 2015

Ahojte túto diétu som vydrzala 7dní, schudla som 2kg,no ale bola som strašne unavená. Potom som si už dala aj chleba a už som to pokazila. .:(

timea7
24. feb 2015

@brady1 hýbanie bez úpravy stravy nepomôže, ale súhlasím, že diéty sú blbosť, nejde totiž o to schudnúť, ale ostať trvale štíhlou. Každý organizmus je iný a nezmyselnými diétami sa môže veľmi poškodiť.

engellka
24. feb 2015

Ahojte, ja so začala s touto diétou pred týždňom, na moje prekvapenie nepociťujem žiaden hlad, chýba mi len také potešenie, ktoré človek má, keď si vychutnáva dobré jedlo alebo mlsá na niečom sladkom. Neviem aký mám zatiaľ úbytok na váhe v kg ale viditeľne idem dole z celkového objemu, stratila sa mi dosť značne pneumatika z brucha, vojdem sa do nohavíc, ktoré som pred týždňom nepretiahla ani cez boky, tak uvidíme, čo prinesie ďalší týždeň 🙂

suriacik
24. feb 2015

barbora286 no ja som schudla 7 kg od 7.1. Ale celkovo odkedy som zacala chudnut (1.jul) tak je to 16 kg. Este by som chcela aspon 9 kg dat dole.ale nebranim sa ani ked to bude viac 🙂 dnes ako? Uz lepsie po tom vcerajsom ryzovom odvare? Ja celkom fajn. Maly ma prazdniny v skolke tak ani nemyslim na to ze som hladna.

myskaf
25. feb 2015

Ahojte, chcela by som sa k vam pridat. Dnes som zacala. Ake mate skusenosti? Drzala som tuto dietu niekedy davno a vtedy sa mi podarilo schudnut. No teraz potrebujem nejaku vacsiu podporu lebo chudnutie uz nejde tak lahko ako kedysi. 🙂