13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
aká je tá mliečna diéta? 🙂
Takže dnes ráno váha 84,3kg. -4kg dole spokojnosť 🙂 do konca by som chcela dať ešte jedno dole a potom ďalších 5 ,ale to je už iná mèta🙂
@barbora286 tak ako? Mlieko na zajtra pripravene?
Ahojte baby za tyzden si date malinku sladkost,pochvalu ....? Ak ano, co a ci to nepokazi vysledok... Uz hodinu mam chut dat si nieco malinke sladke 🤐
@suriacik ahoj, jasnacka 😀 som zvedava kolko kil dam teraz dole, no uz som svoj prvy ciel zvladla mam 63 kg, super pocit a este ked ti niekto povie ako si velmi schudla,pocit na nezaplatenie 🙂
@barbora286 jej super 🙂 tolko kil som uz daaavno nemala 🙂 ja mam teraz 79 kg. ale hlavne ze to ide dole. 🙂 dnes zatial vpohode s tym mliekom 🙂
Ja som v sobotu skončila. V nedeľu hneď oslava a torta 😀 , ale váha sa drží zatiaľ. Len chcem začať cvičiť . Nechcem sa vyhovárať, ale fakt nemám na cvičenie čas. Orbitrek som musela dať na čas k známym lebo sme dočasne presťahovaní. Jedine mi ostava beh 🙂 tak snáď tento týždeň už začnem.
@suriacik ahoj vcera to bol tazky den, v nedelu ma manzel zobral na zmrzlinu a ja jasne lachvata som ju zjedla ako keby som ju jedla prvykrat. milujem zmrzlinu a moje crievka to nezvladli :D takze namiesto mlieka som mala ryzovy odvar 😝 ale myslim ze pri 3 kole to az tak nevadi. no ja som mala 63 kg este pred svadbou a v manzelstve mi je tak super ze som sa aj s tehotenstvami vykrmila do 73 😀 a kolko si schudla od toho 7.1? ja 10kg az sa bojm ze ci to moje telo zvladne.aj rodina huci takze tretie posledne kolo robim potajme 😀
jedna rada pre všetky žiadna dieta, začnite sa hybat a pripadne este aj k tomu cvicit 😉
Ahojte túto diétu som vydrzala 7dní, schudla som 2kg,no ale bola som strašne unavená. Potom som si už dala aj chleba a už som to pokazila. .:(
Ahojte, ja so začala s touto diétou pred týždňom, na moje prekvapenie nepociťujem žiaden hlad, chýba mi len také potešenie, ktoré človek má, keď si vychutnáva dobré jedlo alebo mlsá na niečom sladkom. Neviem aký mám zatiaľ úbytok na váhe v kg ale viditeľne idem dole z celkového objemu, stratila sa mi dosť značne pneumatika z brucha, vojdem sa do nohavíc, ktoré som pred týždňom nepretiahla ani cez boky, tak uvidíme, čo prinesie ďalší týždeň 🙂
barbora286 no ja som schudla 7 kg od 7.1. Ale celkovo odkedy som zacala chudnut (1.jul) tak je to 16 kg. Este by som chcela aspon 9 kg dat dole.ale nebranim sa ani ked to bude viac 🙂 dnes ako? Uz lepsie po tom vcerajsom ryzovom odvare? Ja celkom fajn. Maly ma prazdniny v skolke tak ani nemyslim na to ze som hladna.
Ahojte, chcela by som sa k vam pridat. Dnes som zacala. Ake mate skusenosti? Drzala som tuto dietu niekedy davno a vtedy sa mi podarilo schudnut. No teraz potrebujem nejaku vacsiu podporu lebo chudnutie uz nejde tak lahko ako kedysi. 🙂

@debbie aj ja zajtra ráno 🙂 som strašne zvedavá