icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

bbroskynka
25. jún 2015

@kika58 Ako sa darí?

kalutka
25. jún 2015

@bbroskynka a ako sa citis? nie si hladna alebo slaba? som zvedava, kolko dame do konca 🙂

bbroskynka
25. jún 2015

@kalutka Občas ma bolí hlava a som slabšia, ale pri každom ďalšom jedle sa to zlepší. Ale ako vidím na sebe výsledky, tak ma to ženie vpred.
Ja idem držať diétu len do soboty. Potom už sa mi nedá.

kalutka
25. jún 2015

no presne, tie ubudajuce cisla na vahe su najlepia motivacia 🙂. aj do soboty je super 🙂

kika58
25. jún 2015

@bbroskynka mne sa darí, ráno bolo -2,8 kg hladná nie som tak sa dá
držte sa kočky, pár dní zvládneme predsa

cencula
27. jún 2015

Super, kukám, že táto téma je aktívna. Ja som tiež dnes začala. SOm zvedavá koľko dám dolu.

dijuri
28. jún 2015

Tak je tu niekto kto od zajtra,pondelka?

cencula
28. jún 2015

dijuri ja budem v pondelok 3 den.

pukinka11
28. jún 2015

Čaute kočky aj ja začínam zajtra 🙂 Tak dúfam, že tu nájdem podporu 🙂

cencula
29. jún 2015

super tak už sme 3, tak nech sa nám darí

lublub
29. jún 2015

tiež som dnes začala.. .. začínala som viac krát a skončila som 5-.6. dňom,tak dúfam, že to tentokrát dám

cencula
29. jún 2015

tak držím palce všetkým - ja mám dnes 3 deň

melisssssa
29. jún 2015

kočky idem do toho aj ja 🙂 lebo mi je na grc zo mňa 🙂 takže hlásim Prvý deň a prve mlieko za mnouuu 🙂 držím palce 🙂

pukinka11
29. jún 2015

Ahojte baby, ja mlieko nevypijem, takže dnes mám za sebou už druhý nízkotučný biely jogurt.... Celkom sa teším.... uvidím, kedy príde kríza 😝 😕 😅
Najhoršie bude pre mňa si nedať pivečko- radlera, na tom som v lete závislá, keď si ideme aj niekam sadnúť... ale ja to dáááám 😎 😀

denusiq1211
29. jún 2015

tak ja som tiež dnes zacala tak dievcata drzím vam aj mne palceky aby ste to zvladli a niečo schudli... heh lebo už sa neviem na seba pozeral vyska 179cm vaha 75kg, pas 93cm a boky 99cm tak som zvedava

melisssssa
29. jún 2015

@pukinka11 tak si das citronaadku 🙂 🙂 ja uz som kedysi tuto mliecnu dietku drzala aj sa oplatilo,ale strasne som bola leniva sa k nej opat dokopat...,ale verim,ze to daam 🙂 uz som si aj zacvicila nech mam lepsi pocit 🙂

pukinka11
29. jún 2015

@melisssssa No veď čo iné mi zostáva, keď chcem byť kráááásna 😀 😀 😀 Neboj dáme to spolu 😉 😉 😉

denusiq1211
29. jún 2015

@dijuri he aj ja som dnes zacala drzim palce

kalutka
30. jún 2015

tak po vcerajsom siedmom dni dnes rano na vahe -3.5 kg 🙂. ziadna kriza este nebola, pre istotu nechodim velmi do obchodu a nepozeram letaky, v nedelu som varila segedinsky a na lyzicku som ochutnala, ale udrzala som sa 🙂. drzim palce baby, v pohode sa to da 🙂

melisssssa
30. jún 2015

tak dnes den č.2 ...a -1,6 kg...🙂

pukinka11
30. jún 2015

Čaute kočky, tak aj dnes druhý deň, -1,5 kg 😀

kika58
30. jún 2015

tak kočky ja som vydržala do nedele, potom som začala hltať čo som nemala, v pondelok ráno 64,5 kg a dnes 61,8 kg celkom dobre to išlo dole ale mliečne výrobky brrrr

držím vám palce nech vám to ide pene dole a hlavne nech sa to nevráti späť

denusiq1211
30. jún 2015

ja som mala druhý den 0,7kg dole ide pomaly ale som aj tak spokojná

denusiq1211
30. jún 2015

@sonia1501 chcela by som sa pridat ku spupine

sonia1501
30. jún 2015

@denusiq1211 ahoj, aj napriek tomu, ze tam uz nikto nie je, pardon, nechodi?? par x som sa tam ozvala niektorym mamickam, no nikto mi ani len neodpovedal..

denusiq1211
2. júl 2015

Tak ja som z dietou max spokojna je to tazke dodrziavat kedze mam male dieta a on lubi sladke.ani muzova podpora 0bodov ale za 4den 4kg dole tak to ma velmi potesi.takze dietovanim pokracujem . este keby sa mi tslych dalsich 8kg podarilo dat dole som max spokojna. Tak dievcata odolavajte pokuseniam stoji to za to

alexandra2222
5. júl 2015

Idem na to, ale až od 13.7., zatiaľ vás sledujem

kalutka
6. júl 2015

ja som mala vcera posledny den, na vahe -5.0 kg, popravde som cakala viac, ale citim sa super a ako zaciatok je to parada, minimalne som sa naucila jest kazde tri hodky a toho sa budem drzat aj odteraz. dieta sa da vydrzat uplne v pohode, keby som pocvicila, ubytok mohol byt vacsi, nevadi, dozeniem to teraz. drzim palce ostatnym 🙂

bbroskynka
6. júl 2015

@kalutka Aj 5 kg je super výsledok 🙂

dijuri
6. júl 2015

Tak.dievčence keďže nikto so mnou nezačal tak som.nezačala ani ja.takže zas čakám kto.začne.Zajtra
.Prídem.nakuknúť či.sa niekto nenájde.