13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
pridávam sa od dnes.. pokusov bolo viac.. víkend to vždy pokazil :D
@lublub aj ja som dnes zacala! 🙂
@bbroskynka Tak držím palce 🙂 , ja som to tiež včera "trošku" porušila, lebo som zjedla 3 jednohubky a ani deko mi nešlo dole z váhy, ale pokračujem a dúfam, že sa pohnem ďalej.
@lublub
@blackcrystal
...aj Vám držím palce a informujte ako sa Vám darí 🙂
Spoločne nám to pôjde lepšie 😉 .
Ahojte, obnovujem sukromnu skupinu, idem na vec aj ja, lebo ma trapi ten obrovsky tukovy vankus co mi ostal po tehotenstve. Dnes som este dojedla pizzu zo vcera a fantasticky francuzsky kremes.. ja budem ficat na kozom mlieku, lebo ten mame kazdy den cerstvy a idem vyrabat aj domaci kefir /namiesto tvarohu, lebo ten naozaj nemusim/. Piste, kto sa pripaja do sukromnej skupiny.
@sonia1501 pridaj ma prosím
@sonia1501 Aj mňa môžeš pridať.
@blcha76 dnes mam za sebou prvy den a vypila som za cely den len 0,5litra mlieka, lebo mi uz bolo z toho zle (ale pila som v tych intervaloch, tak snad to nevadi). Ake pijes ty (nevies, ktore sa odporuca)? Ja nizkotucne Rajo. Uz sa tesim, ze uz iba 12 dni 🙂)
@blackcrystal Ja pijem obyčajné také aké mám doma ... polotučné...
Myslela som, že horší deň ako je ten prvý ani byť nemôže, ale tieto ostatné sú tiež o fige... Stále som hladná...
Za prvé dva dni mi zišlo 1,5 kg, po treťom dni nič a myslím, teda mám pocit, že ani zajtra ráno, po štvrtom dni to nebude o nič lepšie... Trošku ma to demotivuje, ale počkám čo ukáže váha po piatom 😒 ...
@alexandra2222, @bbroskynka, @orieskova, @blcha76 ste vsetky tam, nazov sukromnej skupiny je: chudli sme 13 dnovou dietou. Juj aka som hladna, namiesto mlieka som si dala kozi syr, ale asi sa pojdem este napit toho mlieka, lebo to do 11 nevydrzim. Mam taky pocit, ze ja budem porusovat, lebo nejako musim zvladat aj s mojimi 4 drobcami :o) Som na vas zvedava ako ste na tom vy :o)
@sonia1501 Poprosím link na skupinku, neviem ju nájsť ☹
aj ja poprosím o pridanie
@sonia1501 aj mna tam prosim pridaj 🙂
@sonia1501
@bbroskynka
@alexandra2222
@blackcrystal
Ja som sa dnes ráno odvážila a po 5 dňoch mám len - 1,8 kg, ale musím priznať, že tretí a štvrtý deň boli prehrešky 😒 . Včera som sa polepšila a dnes to chcem tiež zvládnuť, tak uvidím 🙂 ...
Držím všetkým palčeky 🙂 .
@sonia1501 prosím o prijatie aj mňa DP súkromnej. Dakujeeeem
Ešteže som nezačala s vami. Prečo si to takto kazite a máte prehrešky?to nemá žiadny efekt.
Ja idem od zajtra na detox a to ze mam 8 kg melón doma,takže zajtra jem.len melón a od piatku mliečnu.Bez prehreškov či je víkend a.či nie.
@dijuri Držím palce. Potom daj vedieť, či tie dva víkendy zvládneš bez prehreškov 🙂
Dobre ráno dievčence. Tak som hore a dala som smotanový jogurt, za chvíľu dám kávu,načapujem si do 3L brity vodu na dnes a keď budem hladná budem.dzobať do melónu. 😀
Po 6 dňoch - 2,3 kg. Žiadna sláva, ale aspoň niečo a ideme ďalej 🙂 ...
...nedarí sa mi... včera + 0,2kg, dnes žiadny pohyb na váhe a zajtra... ani nechcem vedieť... 😠
Ahojte dievcata, zajtra zacinam, neprida sa niekto? inak vsetkym ostatnym drzim prsty!!!
Ahojte, pár dní mi postála váha, ale zase sa to pohlo. Napredujem trošku pomaličky, ale predsa... Po 10 dňoch - 2,8 kg 🙂 , uvidím čo váha ukáže zajtra...
Držím Vám všetkým palce.
Ahojte. Dnes mám posledný deň diéty. Po 12 dňoch - 3,3 kg. Nie je to veľa, ale aspoň som niečo začala so sebou robiť. Takže zajtra...
@blcha76 Mala si aj prehrešky?
Ahojte,ja dietujem od soboty,zatial 3,5kg dole,prve dva dni som myslela ze zomriem od hladu,ale clovrk si casom zvykne🙂 hcem vydrzat,lebo mi je vsetko letne oblecenie male 🙂 pijem litre vody snad.aj to pomaha. Proti hladu urcite 🙂
@bbroskynka Ano mala som. Hneď na začiatku, tuším 3 a 4 deň a potom ešte dva, ale ktoré, to si nepamätám. Takže môj výsledok po 13 dňoch - 3,5 kg. Nie je to veľa, ale som rada aj tomu. Dnes aj zajtra si dám ešte také ľahšie dni, v sobotu ideme na promócie a v nedeľu začnem ešte jedno kolo 13-dňovky. A ty ako?
Ste tu, alebo v tej novej skupinke, ktorú neviem nájsť? 🙂
@bbroskynka Ja tu som... Ako sa ti darí?

@blcha76
@alexandra2222
No ja som na to zle, lebo som to v sobotu a nedeľu celé porušila a dnes som začala od začiatku. Ale nevadí 🙂