13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Ahojte ja dnes som zacala , prida sa ku mme niekto? Ak ano sup sup sprava 🙂 dakujem aaa pekny den ;)
Ahojte, ako sa Vám darí? Ja začnem od nedele znovu 🙂 ...
Ja začínam asi od zajtra alebo od stredy... Ide niekto so mnou?
ja som začala včera a dnes - 1,6 kg dole 😉
Od dnes zacinam rano vaha 71 uvidime ako to pojde uz som s nou schudla no zase cosi pribrala
@vanesenka A koľko sa ti podarilo schudnúť?
Drzala som ln 8 dni a tri kila boli dole teraz by som chxela 14 dni a neporusit
No aj ano
Ahojte baby. Citala som si vase komenty a musim povedat ze ste vsetky fakt super. Je skvele ako ste sa podporovali a zvladli to, je to aj o psychike. Ja mam 19r. 173cm/79-80kg :( vzdy som tuzila byt chudsia ale nikdy volako nebola motivacia, az teraz ked mam skveleho sportovo zalozeneho priatela. Nikdy som nedrzala dietu, vzdy som sa snazila iba cvicit, co ma s mojou vahou teda moc nebavilo. Od zajtra (27.8.2015) idem do toho. Neprida sa niekto? spolocna podpora by bola fajn :P Dufam ze to zvladnem aj cez skolu. Drzte mi palce, dakujem 🙂 🙂 🙂
Mozes sa podporovat somnou
Ano? to by bolo moc fajn.. vysie si pisala ze si uz skusala vydrzat 8 dni, bolo to moc narocne? nebolo ti zle?
Ahojte baby.... Všimla som si vašu diétu. Asi sa pridám K vám nakoľko mám ešte nejaké kilá po tehotenstve. Takže zajtra asi začnem. 😉
@gogolienuska Ahoj 🙂 Ja tiež začínam od zajtra. Bude to prvá dieta v mojom živote tak do toho chcem dať maximum. Kolko kg by si chcela dat dole?
@tinka0008 ja som pred tehotenstvom držala teda skôr sa zdravo stravovala A chodila fitkovat, ale počas tehotenstva stále chuť na sladké tak som pribrala. Teraz by som chcela dať tak aspoň 10-15 kg. Ty chceš dať koľko dole???
No moja vysnívaná váha je 65. Ale uvedomujem si že 13dňovou dietou to asi nepojde :D čiže na začiatok touto formou tak 5-8kg by som bola mooooc spokojná, a ostatok pokračovať v zdravej strave a zapojiť cvičenie keďže už budem mať väčšiu motiváciu a silu 🙂 Mám priateľa ktorý vyzera faaaaaakt dobre, a cítim sa pri ňom dosť blbo, že som od neho mladšia a takto vyzerám, nieje to žiadna katastrofa že by som sa hanbila vyjsť na ulicu, ale cítim že treba zmenu! 🙂
Baby ja budem rada ked dam 5 kg dole a budem spokojna 🙂 tak zajtra rano ideme nato
Aj ja ;) drzim palce. Potom Priebezne pis ako sa citis :D Aj ja by som bola rada za 5kg, ale moc dufam ze to nebude menej ako 8. A kolko mas teraz ak sa smiem spytat??
Mam tych 69 az 70 tak keby som mala 65 bola by som rada aka je tcoja vytuzena vaha ?
vyssie som to pisala.. tiez 65 .. ale to by som musela dat - 14kg :(
Tak zenicky ako vám to ide??? Ja zatiaľ V pohode držím sa aj sa cítim dobre.
Ja tiez zatial oki no este 12 a pol dna som zvedava
No zatial pohode aj ked nie som zvyknuta pit takto odveci mlieko heh.. A myslite ze bude vadit ked obcas vyneham o 7:00 ranajky ? lebo vacsinou vtedy este spim ..
a este jedna vec, som fajciarka.. myslite ze to ovplyvni dietu ?
Ja som tiez fajciarka a myslim si ze nie
Tak zienky 1.den za mnou a - 1.3 kg :D vahu pokazenu nemam ale bude to asi sok pre zaludok heh.. zatial to ide oki, co vy?

Ahojte baby, môže sa piť káva?