icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

cucu19
11. sep 2013

@marcelastierankova od pondelka? podme od zajtra 😀 😀

willhelmina
11. sep 2013

co je princip?

marcelastierankova
11. sep 2013

@cucu19 isla by som len ten vikend plny dobrot este chcem využiť 😀

katarina8112
11. sep 2013

@eliska666 uz si ju niekedy skusala? Aj si schudla?? 🙂

cucu19
11. sep 2013

@marcelastierankova hahahahaha 😀 dobre uvidíme, možno začnem zajtra aj ja :D dám vedieť 🙂

palinkova87
11. sep 2013

Cavte...🙂 dneska som stym zacala;) uha...ale hlad je...ale pijem pijem hihi.....

marcelastierankova
11. sep 2013

chcela by som to zvládnuť,len ja som závislá na sladkostiach,och 😀

palinkova87
11. sep 2013

@marcelastierankova to sa da vydrzat ;) bez sladkosti....ja ich uz nejem dlho...sem tam si jadka nieco dam ale len cokoladove🙂 ale nemusim kazdy den...

lukaskam
11. sep 2013

@marcelastierankova ahoj ja by som od pondelka v pohode začala teraz som aj tak víkend v práci a tak by mi vyhovovalo v pondelok nedožierať všetko čo nájdem 🙂

nikoleta15
11. sep 2013

@marcelastierankova

ja by som začala od pondelka, lebo v nedeľu mám narodky a to na 100% nevydržím nenapchať sa 😀. Ale keby som mala s kým, od pondelka určite 🙂

marcelastierankova
11. sep 2013

@nikoleta15 dobre baby tak od pondelka ideme nato 🙂 🤐

cucu19
11. sep 2013

ahojte 🙂 začína niekto od zajtra? 🙂

kukuc2
11. sep 2013

ja by som tiez radsej baby od pondelka.zajtra mam meniny a uz dnes mam upecene 3 druhy zakuskov.takze o diete asi nemozem ani hovorit.a to budu navstevy zajtra a aj v piatoka a v sobotu uz idem na dalsiu oslavu takze asi by sa to fakt nedalo.ale od pondelka by to seklo.

kukuc2
11. sep 2013

@lukaskam kolko uz mas dole?

nikoleta15
11. sep 2013

@marcelastierankova
OK, spoliaham na teba 🙂. Ozvem sa v pondelok večer 😉

nikoleta15
11. sep 2013

@kukuc2
Tak v pondelok večer sa ozveme, ako sme vydržali 🙂))

kukuc2
11. sep 2013

rozmyslam ze zacnem aj od zajtra.kolace som vsetky ochutnala.robila som ich prvykrat.a uz mam na seba take nervy ze by som najradsej zobrala nozik a vsetku tu slaninu zo seba orezala.

kacena24
12. sep 2013

Ahojte 🙂 Tak ja mam prvy den uspesne za sebou 😉

cucu19
12. sep 2013

@kacena24 si super! ja som sa ešte stáále nepustila do toho a to mám o 2 týždne veľké fotenie ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

kacena24
12. sep 2013

@cucu19 no a ja som ju dnes porušila... debilka som... zajtra idem nanovo...jaaaaaaaaaaaj teliatko,ale co uz 😠

kukuc2
12. sep 2013

ja stale nic.ziadny zaciatok.

cucu19
12. sep 2013

ja idem od zajtraaaa 🙂 ide niekto?? 🙂 fakt uz musím, o dva týždne fotím, tak ide niekto so mnou?? 🙂

cucu19
12. sep 2013

a baby, nepanikárte, podte so mnou od zajtra a budeme sa držať 🙂 ja mám tolko odhodlania, to asi pre ten nekontrolovateľný prísun koláčov :D :D :D

cucu19
12. sep 2013

@kukuc2 Všetko najlepšie ti prajem k meninkám 🙂

kukuc2
12. sep 2013

@cucu19 joj diki tak podme zajtra na to.uz fakt vazne neviem sice kto poje vsetky tie kolace a bagety s pomazankami.ale po dnesnom dni ma sto chuti ich vyhodit do kosa.ja som sa nadrela,cely jeden den som stala koli tomu na nohach a z ocakavanych hosti dosli iby 4 a ostatny mali niejake vyhovorky alebo pridu inokedy.takze nech to chystam na stokrat.uz na to fakt nemam nervy.minula som na vsetky veci 40 eur a bud to vsetko zozeriem co nieje mozne alebo to rozdam alebo vyhodim do kosa a ulaví sa mi.

cucu19
12. sep 2013

@kukuc2 ojoj, to ma mrzí 😒 bud to ozaj vyhod alebo to daj ludom, ktorí ti budú za to vdační len už podme od zajtra na to :D lebo ma trafí šľak, uz celý týzden sa na to chystám ☹ a dnes ani nepočítam kolko koláčov a chlebíkov vo vajci som požrala 😒 to ide na kilá už to zas začínam preháňať!!!! Ja začínam zajtra! a nezaújma ma, že je víkend! nech!! Idem do toho

kukuc2
13. sep 2013

@cucu19 ja zase dnes ranajkujem tie kolace.vidim to najskor na nedelu ani skor to asi nedam.je mi tych kolacov velmi luto.a cokolacov ale penazi.

indie6
13. sep 2013

mám otázku.... baby čo ste už skúšali túto diétu, tak bolo na vás aj vidieť (na postave), že ste naozaj schudli? Alebo sa to len prejavilo na váhe? Ja som nikdy žiadnu diétu neskúšala... radšej som cvičila, alebo len menej jedla a väčšinou som schudla tak... ale toto ma dáko láka :D už len preto, že by som chcela otestovať seba, či to vydržím, a pre tú srandu, či to funguje, chcela by som popri tom aj cvičiť, ale neviem či bude na to energie pri tak malom množstve potravy a pri polročnom dieťati :D

kukuc2
13. sep 2013

@indie6 ja som to nikdy nevydrzala do konca takze nieviem sa k tomu vyjadrit.

cucu19
13. sep 2013

@indie6 ahoj 🙂 no na mne to je vždy krásne vidieť už po prvom týždni 🙂 no len ja vždy najskôr schudnem v tvári a v páse, boky mi lezú ťažko dolu ale myslím si, že o dva týzdne to uz bude lepsie 🙂 ked som ju držala takto pred 7 mesiacmi, tak som schudla 7,4kg za dva týždne....celkom slušné ale ako vravím, som tvrdá nátura, nič som neporušila, nedala som si ani deci malinovky, ani hryz keksíka alebo čokolady, chleba som nevidela ani nepamätám, takže na to musíš mať veľmi pevnú vôľu...každý prehrešok je hriech aj ten najmenší potom sa nedostaví požadovaný výsledok ....a budeš sa len trápiť prečo nechudneš ked všetko robíš tak, ako sa má....