icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

kristinka2255
9. jan 2016

@barbora286 jejda, tak to je super 😊 ja to chcem teraz tiez nejako predlzit, bud kapustovou 5 dnovkov, kapustu milujeem( a zeny si ju velmi chvalia, aspon co som citala) alebo tiez takto ako pises 😊 13dnovka, pauza, 13 dnovka..na to kolko mam rokov som to dost presvihla s tou vahou ☹

barbora286
9. jan 2016

@kristinka2255 hlavne je ze chces pre to nieco urobit, ja som minuly rok na vianoce vyzerala ako v 7 mesiaci sa ma pytali ci som opat tehotna a zislo to len treba chciet, najhorsie budu aspon pre mna tie prve 4dni a potom si zvyknem.vela vela vody nebudes pocitovat taky hlad, ja som vodu pila na litre. uvidis dame to spolu, mne velmi pomohli drzat aj dievcata co sme chudli spolu. je to velka podpora.

barbora286
9. jan 2016

@kristinka2255 teraz nemam moc casu lebo sa ponahlam ale poobede ti tu dam skvely cvik jednoduchy a ucinny, len ho musim najst 🙂 tak prajem pevnu volu

kristinka2255
9. jan 2016

@barbora286 no ja tak vyzeram teraz 😀 a este mam aj ten tip postavy-ze priberam do brucha a zvysok postavy je "celkom v norme" a aj si cvicila? alebo ako si fungovala ? ja som nedavno skusala drinky nupo a po ochutnani tohto zjem cokolvek!!!! 😀

kristinka2255
9. jan 2016

@barbora286 dobre super, dakujem, tak zatial sa maj pekne 🙂

kvetka589
9. jan 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

vela stastie 🙂 tuto by som ja nedala

margaretka
9. jan 2016

od pondelka sa pridavam s 13dnovou uz ale na pevno a prisne

kristinka2255
9. jan 2016

@margaretka ale preco az od pondelka? ja uz neodkladam lebo by som sa ktomu ani nedokopala 😀 a dnes prvy den zvladnuty uspesne 🙂

margaretka
9. jan 2016

@kristinka2255 pretoze deti idu do skoly a naberieme znovu pravidelny rezim a zaradim aj dietovanie

barbora286
9. jan 2016

@kristinka2255 cvicila som jedine to, ale 3x denne nic viac,

blcha76
9. jan 2016

@margaretka Aj ja začnem od pondelka, lebo tiež to mám tento víkend ešte rozhádzané... Ja som ju tiež už držala 2x s prestávkou a dala som dolu 9 kg. Teraz som nejaká vykoľajená a už 2 mesiace žeriem jedno cez druhé 😠 . Keď sa človek nakopne a drží sa, ide to... Aj žalúdok si zvykne. Tak od pondelka 🙂 ...

kristinka2255
10. jan 2016

dnes mam -1kg a pijem aj caje aby som sa dobre odvodnila, ak pojde dole tych 8kg asi sa zblaznim od radosti 😀 dnes pridavam cvicenie.

margaretka
10. jan 2016

@kristinka2255 super,z akej vahy zacinas?

jujha122
10. jan 2016

@margaretka 78 a vyška 162 😒 ale to som sa takto vykrmila za rok a pol cca, mavala som 60kil ☹

monikafilip
10. jan 2016

@margaretka
@blcha76
Baby, aj ja chcem začať od pondelka. Ja som v lete pekne schudla, aj som cvičila a potom som zase zlenivela a cez zimu som nabrala všetko čo som v lete schudla ☹ . Teraz som na MD, ale od februára idem do roboty, tak sa chcem dovtedy vylepšiť 🙂.
Ja mám 69 kg pri 166cm, keby som schudla ty ch 8 kg, to by bolo skvelé...

margaretka
10. jan 2016

Ja 155,72 kg cize aspon 2 x musim dietu obratit

marcela1702
10. jan 2016

Ahojte. Chcela by som sa k vám pridať. Ešte som doma na RD ale od febryára idem do roboty. Chcela by som dať celkovo dole cca 15-20 kg. Na začiatok by mi stačilo aj tých 8 kg. Mám 167/80. Tá mliečna diéta sa asi dá tých 13 dní vydržať. Ja si k tomu dám aj jilian.

packofit
10. jan 2016

Baby, tá diéta možno funguje, ale neodporúčal by som ju . Zdravé chudnutie je cca 4-6kg za mesiac. Z týchto zázračných diét môžete akurát tak získať JOJO efekt. Taktiež tie údaje koľko toho môžete zjesť sú uplne iné ako potrebujete vy. Taktže z tejto diéty možno 50% ešte priberie. Nehovoriac o prekyslenom orgnanizme. čo spôsobuje

únavu po jedle, ako aj celkovú únavu
časté svalové kŕče
nedostatok energie
ťažké údy
rôzne bolesti
psychické ťažkosti: stres, strach, hnev, starosti...
depresiu, podráždenosť, agresivitu, úzkosť...
priberanie/chudnutie
oslabenú imunitu a časté ochorenia
slabú schopnosť regenerácie
poruchy pamäti, učenia, roztržitosť
poruchy prekrvenia - studené končatiny /nedostatok koncentrácie
lámavé, padajúce vlasy
krehké nechty,cievy a kosti

betka239
10. jan 2016
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

suhlasim s tebou 😉

margaretka
10. jan 2016

ja pecivo nejedam, cukor len prirodny a ked vyneham sladkosti a budem na bielkovinach nadalej ako do teraz a ovoci zelenine, tak sa mojmu organizmu neurobi siaden mega velky sok, pretoze takto sa stravujem velmi dlho a pravidelne takze chce to len presnost a pravidelnost, takze ziadne velke kolapsy ako pise packofit mne nehrozia a teda kedze pre mna to nebude nic extra vynimocne, ani velky ubytok vahy neocakavam... no idem do toho len musim mat pevnu volu

packofit
10. jan 2016

@margaretka hej no, skúšajte si takéto diéty... Nič sa nevyrovná strave podľa potreby vášho kalorického príjmu. Tieto diéty len stresujú telo, metabolizmus je rozhodený. zapametaj si že všetko čo rýchlo rýchlo nadobudneš alebo stratíš si vyberie svoju daň 🙂

marcela1702
10. jan 2016

tak daj čo by si poradil, keď nie každý má čas na osobného trénera, 5 x týždenne posilka a úprava stravy neprichádza do úvahy z dôvodu práce. Ja som síce pred tromi rokmi mala osobného trénera a upravenú stravu ale stálo má to cca 250 € mesačne čo je dosť áno kilá išli dole, aj telo bolo pevnejšie - potom prišlo tehotenstvo atď. Myslím si, že každá baba čo sem písala o tom, že by dala túto mliečnu diétu vie, že je to viac menej nezmysel - že síce schudne 8-10 kg, podľa toho koľko je jej východzia váha, a každá vie, či jej môže alebo nemôže táto diéta uškodiť. My sa tu potrebujem naštartovať a takto keď vidíme, že niektorá napíše, že schudla je to pre druhé motivácia - aj keď na druhej strane jojo efekt môže, ale aj nemusí nastať

kristinka2255
10. jan 2016

ja si myslim hlavne, ze je to skupina 13 dnova mliecna dieta..nie poradte mi ako schudnut, takych skupin je tu dost 🙂

margaretka
10. jan 2016

tato diskusia straca na svojom tematickom postaveni o moralizovani co je a co nie je zdrave a ze tato dieta je nafigu,jojo efekt. naco to vobec riesite? kazdej je jasne a zrejme do coho ide s akym rizikom...

margaretka
10. jan 2016

@packofit aha jasne no ty si osobny trener, takze neviem naco stracas cas aby si tu radil, fakt to kazda z tychto zien vie, a mozno ta oslovi nejaka zbludena ovecka ktora nevie co s kileckami a oslovi ta o radu, zaplati mega peniaze za to co vlastne vie no bude to mat od odbornika... 🙂 vela stastia

kristinka2255
10. jan 2016

@margaretka uplne suhlasim..mna to uplne az drazdi, ako niektori ludia musia tlacit svoje presvedcenie a nazory..ako nemyslim to v zlom, ale nechajte si to pre toho kto o to stoji.

kristinka2255
10. jan 2016

presne teraz je na nete vsetko a garantujem ze kazda baculka to ma nastudovane odpredu dozadu 😀

packofit
10. jan 2016

@kristinka2255
@margaretka to že moje poradenstva su zdarma to asi neviete, samozrejme zabludené ovečky ste vy ak verite takýmto dietam, keby ste boli take múdre a vzdelanie asi by ste nemuseli skúšať hocijaké diéty... Človek sa snaží pomoct na úkor svojho času, a toto sa mu dostane. Typicky slovenský národ :D nikomu nevnucujem moje názory, napísal som svoj názor na deň ked pijete iba mlieko. O laktóze a zahlienovani asi nic neviete... Odborníčky :DDDDDDD

kaja73
10. jan 2016

@packofit mnohe tu hladaju instantne riesenia..a je jedno s akym nasledkami na zdravi...toto zial nezmenis...kazda to sama musi pochopit..sice casto az po rozbitom metabolizme,toceni sa v kolobehu chorb..ale tak to proste je. Rady treba davat tomu kto o ne stoji....teda ak nechceme stracat zbytocne cas. 🙂