icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

demito
29. nov 2015

No ja dufam, ze to teraz vyjde, lebo mne by ozaj stacilo 4-5kg, ale hlavne mi potom stacia mensie porcie na zasytenie a o zo my hlavne ide.... neprejedat sa cez sviatky

demito
30. nov 2015

Takze zatial dnes mlieckujem, ide to v pohode. Som spravne nastartovana, tak hadam to teraz vyjde... Nakupila som si termix, kefir. Ja namiesto bieleho jogurtu alebo tvatohu dam radsej len mlieko alebo kefir... 😉

demito
1. dec 2015

Baby, tak ako vam to ide? Ja vcerajsok v pohode, u mna ale jeden prehresok kazdy den isty a to je ranna kava s cukrom a mliekom. Znizila som pocet kav z 3 na 1 denne, ale nesladenu nevypijem. Chcela by som sa odvazit az po tyzdni..... Tak drzim palce tym, kttore pokracuju😋

lublub
1. dec 2015

ja som dnes zacala

demito
2. dec 2015

Tak dva dni za mnou a myslim, ze celkom v pohodke...

demito
4. dec 2015

Vidim že tu veľmi nechodite, že ako zvladate, tak ja dnes 5.den,zatial v pohode a na prekvapenie vôbec nie som hladma, ani hlava má neboli...tak som rada, dufam, že to dam dokonca. Ak som mala veľmi na niečo chuť, tsk som si dala jednu mandarinku. Ale hlavne cítim, že žalúdok sa sťahuje... A odvážny sa až malibu,lebo väčšinou po prvom týždni ide dole viac a potom už váha veľmi nejde, tsk zistíme až ns konci, nebude mi ľúto potom

blcha76
4. dec 2015

@demito Držím ti palce, ja sa neviem nakopnúť, stále to poruším. Asi to nemám v hlave zrovnané, ale čakám na deň, keď sa rozbehnem, veď už som to raz dokázala... Drž sa 🙂

demito
4. dec 2015

@blcha76 dakujem za podporu, chcela by som vydrzat a hlavne s co najmenej prehreskami. No som tak pozitivne naladena, co som az prekvapena, lebo teraz mam akurat obdobie pred menstruaciou a nejak nemam ani ziadne chute. A este co ma tak nakoplo je to,ze po sviatkoch chcem skusit tu mačingovu-28 dnovy detox

azuritkoovb
15. dec 2015

@demito
@lublub. Dievcata tak vam to ide? Ja mam dnes druhy den ... tak dufam,ze to dam...nechcete sa este niekto pridat ??? Alebo kto ju skusal ? Skusenosti ? Vysedky ?

schiantii
16. dec 2015

@azuritkoovb Ahoj, ja som dnes 8-den, zatial cca 2.5-3kg dole, relativne v pohode, sem-tam prehresok, ale len malicky, niezeby som sa napchala. Citim sa dobre, akurat vcera som mala migrenu a zavrate, zrejme som nedodrzala pitny rezim. Tak dufam, ze to vydrzim dokonca a efekt bude taky, ako je slubovany 🙂 Drzim palce 😉

demito
17. dec 2015

Tak ja som uz skoncila, aj s nejakymi prehreskami.. Po prvom tyzdni 2kg dole a ten druhy tyzden uz len udrzalo vahu.... Myslela som ze este dake kilecko pojde dole, ale nevadi... Snilo efekt-dufam, mam pred sviatkami trosku stiahnuty zalufok, tak aspon toho vela nevojde. Uz mi prisla kniha od macingovej 28dnovy detox, tak po vianociach som tak nastartovana, ze idem do toho. Drzim vam palce, nech sa vam dari😉

katty2012
21. dec 2015

ahojte, predam 40 ks jedal z original bielkovinovej diety, napoje, polievky, slane aj sladke jedla, za 45 eur, blizsie info do spravy

chellina
21. dec 2015

Ja by som vam odporucala skor nejake rastlinne mlieka a rastlinne produkty, mliecne vyrobky nie su moc zdrave ...

57lucia57
26. dec 2015

Baby caute je tu niektora, ktora momentalne drzi tuto dietu? Ja zajtra zacinam, dajte vediet.

blcha76
30. dec 2015

@57lucia57 Ja začnem až po novom roku...

cencula
31. dec 2015

Aj ja po novom roku znova

57lucia57
31. dec 2015

Baby ja mam dnes 5 den, ani raz som to neporusila ja chcem schudnut iba tak 4,5 kilov zatial mam dole 1,6 kila ale poviem vam toto neni dieta ale hladovka😳😳😳 uz ma aj hlad presiel v zivote som nebola viac hladna ako ked som sa dala na toto...ale vydrzim to!💪🏼

monikapalo
1. jan 2016

@cencula od pondelka zacinam tiez 🙂

majdalenka23
1. jan 2016

@demito tak váha ti stojí a čo centimetre..ubudlo niečo? Lebo pokiaľ sa váha zastaví a cm ubúdajú je to ok..

majdalenka23
1. jan 2016

@chellina prepáč, ale nemáš celkom pravdu.. práve rastlinné mlieka a maslá, syry nie sú to pravé k zdraviu. Výrobky živočíšneho pôvodu sú pre nás prirodzenejšie...ale všetko s mierou 🙂

cencula
7. jan 2016

monikapalo ako ti to ide? mne nijak pre chorobu som nemohla, tak od zajtra nech sa čo najskôr

packofit
7. jan 2016

@liz_lemon mlieko nezahlieňuje, je to len mýtus 🙂

packofit
7. jan 2016

Ako fitness tréner, by som vám takéto drastické diéty neodporúčal. Fungovať to môže, a pravdepodobne aj schudnete, ale čo po tých 13 dňoch ? Návrat na staré zvyky a tkzv. Jojo efekt ? Nieje zdravé ak chudnete rýchlejšie ako 4-6kg mesačne... Ak potrebujete poradiť kľudne mi nechajte správu :P

babls5
7. jan 2016

ženy o aku dietu ide ????

blcha76
7. jan 2016

@cencula Začnem aj ja... tak od zajtra...

monikapalo
8. jan 2016

@cencula veeelmi pomaly, nezvladla som podla diety ani jeden den. Ale snazim sa. Zatial - 1,5 kg.

kristinka2255
9. jan 2016

ahojte kto zacina dnes? a z kolkych kg😊

barbora286
9. jan 2016

@kristinka2255 jaaaa 🙂 z 66 kg

kristinka2255
9. jan 2016

@barbora286 aj ja som dnes zacala z vahy 78 a vysky 162 cize ako taka gula :( tak sa mozme podporovat a tesit sa z vysledkov 🙂 dvom nam to lepsie pojde 🙂

barbora286
9. jan 2016

@kristinka2255 a pre motivaciu tuto dietu som drzala aj minuly rok 2 x za sebou,dieta 2 tyzdne pauza a dieta a schudla som 10kg a za rok sa mi vratilo 3 kg ale to som teraz cez sviatky doslova zrala 🙂