icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

margaretka
10. jan 2016

@packofit no inteligencia...som sa pobavila, ked fitnesak musi chodit na modreho konika radit 🙂

adelajda2012
10. jan 2016

@packofit mas smozrejme pravdu, ale tak ako napisala @kaja73, obavam sa, ze tu tvoje slova nepadnu na urodnu podu.

packofit
10. jan 2016

@kaja73 samozrejme, ale ak mi niekto ide tvrdiť ze nemam pravdu ak viem ze ju mam tak ma to vytoči.. Tak ako si spomenula hľadajú rýchle riešenia. Ved nech skúšajú...

kaja73
10. jan 2016

@packofit ale to ta nesmie vytocit..cen si svoju pohodu..nestoji to za vytacanie..

packofit
10. jan 2016

@margaretka hľadám spôsoby, ako pomôcť vám a sebe. Len si po mliečko dúfam že aspoň to kvalitné z Tesca.. O inteligencii mi nevrav ak veríš veciam ktore ťa nútia "jesť" cely deň mlieko. Toto je posledný koment a moj čas venovaný tebe...

packofit
10. jan 2016

@marcela1702 ak si bola s trénerom vies co mas robiť a ako sa stravovať, žiadne skratky k zdravému telu neexistujú, Čas stravovať ? Priprav si papǎt dopredu, praca Nieje výhovorka, cvičiť môžeš doma. Garantujem ti ak budeš sa držať stravy, 3x týždenne doma cvičiť tak priberat nebudeš 🙂

packofit
10. jan 2016

@kaja73 ďakujem, že si ako normálna míňala svoj čas a napísala koment, ktory možno viac otvorí oči ženám. A taktiež za podporu :-*

kaja73
10. jan 2016

@packofit nie je za co..viem sa presne vcitit do vojich pocitov,kedze pracujem ako vyzivak...niekedy je fakt tazko vysvetlit ze skratky su tak akurat skratky do pekla..

packofit
10. jan 2016

@kaja73 tak to ta trochu budem zneužívať, kedže sa chcem zdokonaľovat v tomto 🙂

kaja73
10. jan 2016
packofit
10. jan 2016

@kaja73 ďakujem si zlatičko :-*

monikafilip
11. jan 2016

Dobré ráno. Fu, aká diskusia ohľadne diét... 🙂 Myslím, že každej z nás je jasné, že diéty nie sú zrovna najideálnejší spôsob ako získať vytúženú váhu, ale čo už. 🙂
Inak, ja som dnes dobre začala mliečnu diétu. Nemáme doma mlieko, teda ešte sme mali, ale ráno deti pijú kakao, takže zostalo len troška mlieka do kávy. Tak som si dala jogurt a dúfam, že to vydržím.
Držim palce všetkým začínajúcim. 😉

gabincek
11. jan 2016

@sidma
Ahoj, prosím napíšeš mi k tej diete niečo viac? Ďakujem. Gabriela

blcha76
11. jan 2016

@monikafilip 😀 😀 😀
Ja som tiež začala... a tiež chcem vydržať. Zajtra si dáme info...

kristinka2255
11. jan 2016

baby dnes -2,1kg..neverim!!!! ☺

blcha76
11. jan 2016

@kristinka2255 Po koľkom dni?

kristinka2255
11. jan 2016

@blcha76 dnes mam 3 😀

barbora286
11. jan 2016

@kristinka2255 ahoj pozeram ze sa ti dari 🙂 super, ja som tu od soboty nebola nestihala som, ale tiez sa drzim, - 1,5kg super aj ked tych lakadiel mam velmi vela ( hlavne moravske kolaciky od babky)

kristinka2255
11. jan 2016

@barbora286 ja mam nastrahy vsade- som kucharka 😀 a tiez rozne delikatesy, ale vravim si stale, ze 2 tyzdne niesu vela a nikam mi to neujde 🙂 ale to zvladneme, za tie kilecka to urcite stoji..mam doma aj psyllium a chia, tak rozmyslam ci to zaradit, alebo nie?

barbora286
11. jan 2016

urcite to neposkodi a ked si dobre pamatam tak chia pomaha pri chudnuti. a aj cvicis? ved toto vsetci okolo jedia a ja len slintam :D

kristinka2255
11. jan 2016

@barbora286 este nie, ja som si to vytlacila a urobila taku knizku z toho od 1-13 den a chcela som to odtrhavat, ale nakoniec som sa rozhodla ze sa mi to este hodi tak si len odfajkavam 😀 ..a uvazujem ze si takuto knizku urobim aj nejaky cvicebny plan, uplne nemam v tom neporiadok velmi prakticke a vsetko dodrziavam 🙂 tak si budem dve "knizky" fajkat. Dnes sa do toho pustim.

barbora286
11. jan 2016

kristinka2255 ty myslis na vsetko, riadne si sa do toho zahryza ale to je dobre, len nech ti to ostane az do konca aby si nepolavila ale podla mna nepovolis lebo ked budes vidiet ako ti ide dole vaha bude ta to stale lakat viac a viac.

mamanikka
11. jan 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@kristinka2255 potom sa podel s nami o vysledok 🙂

kristinka2255
11. jan 2016

@barbora286 no ono ma zenie predstava, ze sa ani nenazdam a bude leto a zas sa budem trapne citit v plavkach, kratkych nohaviciach a popravde aj tvoje povzbudzovanie pomaha si zlata 🙂 aj priatel berie ohlad uz ked varim, aspon predomnou nevyjeda ono to dost spravi 🙂 a z tvojej vahy je 1,5 super ubytok..mne to ide lepsie asi preto, lebo som tazsia a o dost 😀 mali sme si urobit aj foto pred a po lebo ked sa clovek vidi kazdy den ani mu to tak nepride 😀

kristinka2255
11. jan 2016

@mamanikka podelim urcite! ja tu aj preto pisem ubytok zakazdym, lebo dufam, ze snad to nakopne aj dalsie 🙂

packofit
11. jan 2016

@kristinka2255 pekne motivuješ ľudí , do nezdravej diéty :D hlavne že kilečká idú dole že ? som zvedavý jak budete vyplakávať po diéte :D koľko kg do + :D :D :D

winni
11. jan 2016

@kristinka2255 aké čajíky piješ? Ja len čistú vodu 🙂 a kávu.

timea7
11. jan 2016

@packofit pozri ona sa snaží presvedčiť ostatné, aj sama seba, že počas tejto diéty schudne niekoľko kg tuku, čo je blbosť, ale je to jej rozhodnutie. Nechápem, prečo sa rozčuľuješ a okrem toho, toto nie je priestor na reklamu.

packofit
11. jan 2016

@timea7 aká reklama ? :D ja len chcem pomôcť aby baby neboli také blbé.. zbytočne vyhodené peniaze, zbytočný stres, zbytočné 2 týždne. teda nie zbytočné .. kg dole :D boh vie čoho + rozvrátený metabolizmus+ zdravotné komplikácie...

timea7
11. jan 2016

@packofit so všetkým, čo píšeš o škodlivosti tejto diéty,, súhlasím, ale nehovor mi, že tu prispievaš len preto, lebo ti leží na srdci rozhádzaný metabolizmus niektorých prispievateliek. 😀 😀 😀 😀 😀 😀