icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

monikafilip
11. jan 2016

@zuzu7899
Jaj, tak to Ti asi neporadím, asi len skúsiť inú diétu 😉 .
Ja som si vybrala túto, lebo mlieko a mliečne výrobky milujem, keby som sa mala premáhať a to málo čo môžem jesť/piť s nechuťou, asi by som to nedala... 🙂

marcela1702
11. jan 2016

@kristinka2255 no snáď to vydržím, mne nejde ani tak o jedlo ako o ten pitný režim, na ten zabúdam stále aj keď nedržím diétu 🙂

kristinka2255
11. jan 2016

@marcela1702 no pitny rezim robi dost..ja bez vody nevydrzim ani 2 hodiny to som mala aj pred dietou vela pijem..ako sa da na to zabudnut :-O

marcela1702
11. jan 2016

@kristinka2255 to nejde o zabudnutie - ale nejak nepociťujem smäd, tak nepijem, ale už som si nachystala 2 l fľašku na zajtra. som zvedavá čo to bude po tých 13 dňoch, ešte nikdy som nedržala takúto diétu

bambola82
11. jan 2016

Ahooojte...tak aj ja mam za sebou odskusanu 13 dnovu dietu...drzala som ju 2x a za 2 mesiace som schudla 8 kg...viem, ze je to nezdrave, ale vsak ktora dieta je zdrava 🙂 Aspon som sa nastavila na 5 chodovy rezim, ked som pokracovala v delennej strave 🙂 ...a nakazila som aj manzela, lebo ju tiez drzal 🙂

blcha76
12. jan 2016

@monikafilip
@marcela1702
Tak ako dievčence? Držíte sa? Ja po prvom dni -1,5 kg ...

bombonik2013
12. jan 2016

AHOJTE ZACALA SOM VCERA A NEMALA SOM ANI JEDEN PREHRESOK A DO TOHO AJ CVICIM DUFAM ZE TO VIDRZIM NIEJE TO TAKE STRASNE POKIAL JE MOTIVACIA .POTREBUJEM ZHODIT ASPON DESAT KIL PO PORODE MY ZOSTALO HADAM VSETKO A NECITIM SA DOBRE TAK VAM VSETKYM DRZIM PALCE A TIE CO JU DRZITE PISTE KOLKO MATE UBYTOK DOST TO MOTIVUJE 🙂

monikafilip
12. jan 2016

@blcha76
Jej, super, už po prvom dni? Ja som sa nevážila, až po 3 dňoch sa odvážim. Ale celkom fajn sa držím, ani mie som taká hladná ako som myslela. 🙂

kristinka2255
12. jan 2016

baby dnes -3kg!!

winni
12. jan 2016

Druhý deň úspešne za mnou 🙂 ledva som zjedla vajíčka, nepíšete kočky z koľkých kil chudnete?? 🙂

kristinka2255
12. jan 2016

@winni 78 ☹

blcha76
13. jan 2016

@barbora286
@kristinka2255
Ahojte, držíte sa? Ja po 2 dňoch - 2kg 🙂 . Som zvedavá dokedy to vydržím 😉 ...

barbora286
13. jan 2016

@blcha76 ahoj ja rovnako -2kg a hned sa citim aj lepsie ked vidim ako to ide dole a ani hladna niesom.

monikafilip
13. jan 2016

Ahojte kočky, ja dnes (po 2 dňoch) - 0,5kg, málo, ale aspoň dačo 😉 . Ale zato hladná som, dokelu, závidím, že Ty nie @barbora286 🙂.
Držíme sa ďalej, nie?

blcha76
13. jan 2016

@monikafilip Jasné... Ja som si dnes večer dala ešte jablko, lebo som bola hladná... Myslím že to nevadí, veď uvidím ráno na váhe 😉 ...

marcela1702
13. jan 2016

@blcha76 no ja som sa zatiaľ nevážila, ale myslím si, že tie hlúpe kilá idú dole, zajtra sa odvážim a dám vedieť 🙂 uvidím to prekvapenie, ak nejaké vlastne bude

barbora286
13. jan 2016

@monikafilip ja pijem strasne vela vody s citronom.ale fakt vela 🙂 myslim si ze preto

winni
13. jan 2016

@monikafilip neboj, niekomu to ide pomaly, niekomu rýchlo. Ja som sa ešte nevážila, zatiaľ tretí deň za mnou, ale prídu ťažké dni :( takže sa cítim nafúknuto a naliata vodou :( ale vydržíme, všetky🙂

bombonka
14. jan 2016

Kocky, aky jogurt sa moze ? Nizkotucny ovocny moze byt ? A tvarohu kolko je jedno jedenie ?

barbora286
14. jan 2016

@bombonka neviem ako dievcata ale ja jem vseliake jogurty ake mam a aj tvaroh jem ten ochuteny - fresh

barbora286
14. jan 2016

@kristinka2255 tak ako sa ti dari ja fajn len dnes taky velikansky prehresok. 2 slivkove gulky so struhankou. Neodolala som ked som videla rodinku ako chutne jedia. Hadam neposkodi.

blcha76
14. jan 2016

@barbora286 To nič, ja som si dnes tiež spravila jedno vajce, lebo som bola hladná. Tak tiež zajtra uvidím...
Po 3 dňoch mám zatiaľ -2,3 kg.

monikafilip
14. jan 2016

Čaute kočky, ja som dnes trochu zhrešila, no viac ako trochu 😒 , celé doobedie som mala vybavovačky v robote, ráno som zjedla len 1 jogurt (podľa rozpisu), tak som na obed zjedla normálne rizoto a na večeru trochu polievky... Ach jaj, čo už, zajtra pokračujem, sľubujem.

@barbora286
Vravíš veľa vody s citrónom? Skúsim, ja som pila len ćistú vodu, čaj a 2 kávy denne. Pridám teda tej vody, do kelu. 😉

barbora286
14. jan 2016

@monikafilip ja som tiez pila len cistu vodu ale asi mesiac dozadu som prisla na chut vode s citronom .mam ju v 2 litrovom dzbane tiez + 2 kavy a podla mna nevadi maly prehresok a ked sa tak vezme co je zle na rizote a polievke.je to take dietnejsie jedlo 🙂

barbora286
14. jan 2016

@monikafilip lepsie ako moje slivkove knedliky. Tak prajem zajtra den bez prehresku 🙂

marcela1702
14. jan 2016

ja mám za sebou 4 deň, priznám sa, že dnes som bola skoro bez jedla, poobede 1 jogurt, a za hrsť kyslej kapusty, teraz večer by som zjedla aj klince, ale nedám si už radšej nič a zajtra podľa rozpisu - ale ten si ešte musím mrknúť, a za tie 4 dni je to 2 kg mínus. Som zvedavá ako to pôjde ďalej. Keď mm večeria tak radšej sa idem hrať s malým, lebo mi robí iba chute, a to varím pre tých mojich chlapov 🙂)) ale darí sa mi odolávať - zatiaľ

monikafilip
14. jan 2016

@marcela1702
No veď to varenie. Ja navarím a potom to nemôžem jesť, hrozné mučenie 😀 .

marcela1702
14. jan 2016

@monikafilip to poznám a teraz mi to tak vonia všetko jedlo čo varím 🙂 no a nedaj si, som zvedavá na víkend - ako to zvládnem

davidkopilat
14. jan 2016

Prosim vas mozem tuto dietu ak ked kojim?

barbora286
14. jan 2016

@davidkopilat ahoj ked malicky je len na tvojom mliecku tak ja by som na tvojom mieste este pockala.ja som ju drzala pred rokom a kojila som ale malicka uz jedla aj nomalnu stravu