13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@ikulka07 ahoj, a to si od vcera schudla tolko?
ja som zacala dnes - momentalne si chlipkam mlieko, sice som si uz rano dala kavou s mliekom, to je taky moj ritual, toho sa nevzdam. uz si niekedy tu dietu skusala?
@gabinkomisko ahoj, ešte som ju neskúšala, ale ja keď začnem cvičiť a diétovať, tak prvé kilá mi idú rýchlo dole, potom sa to zasekne a ide to ako v lete na saniach 🙂. Kávu pijem aj ja...tej sa nevzdám 🙂
babenky ahojte, tak ja dole sice len 1 kg za 5 dni ale normalne to na sebe vidim ! splaslo brucho nejaky ten pas.... prehresky obcas, skor takze ze nie pravidelne stiham zjest ale snazim sa. k tvarhohu som supla jednu rajcinu ale super som spokojna zo sebou nie som hladna neboli ma hlva citim sa fit ... tak sa drzte dalej aj vy !!!
@barbora286 neviem ako som na tom pokazila sa mi vaha a asi nemerala dobre ani predtym takze motivacka klesa, neviem ci to ide dolu ☹ zajtra si kupim novu
Ahojte idem sa k vam od zajtra pridat,citim sa ako slon a uz s tym musim nieco robit! 🙂 v minulosti mi dietka pomohla tak dufam ze ma nesklame ani tentokrat
@ikulka07
@margaretka
@gabinkomisko
Ahojte,
Poslite prosim daktora tu dietu. Dakujem
@lexik113 dňová mliečna diéta ( mínus 8 kg)
1.deň
7:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
2.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 15dkg tvarohu (môžeme nahradiť aj bielym jogurtom)
13:00h 15dkg bieleho masa (napr. uvarené kuracie prsia)
16:00h 15 dkg ľubovolnej zeleniny (čerstvej)
19:00h 2 uvarené vajcia
3.deň
7:00h 10 dkg ovocia (nie kompót)
10:00h 10 dkg čerstvej zeleniny
13:00h 10 dkg diétnej salámy alebo kuracej šunky
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 15 dkg vareného hovädzieho mäsa
4.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 10 dkg zeleniny
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg diétnej salámy alebo šunky
5.deň
7:00h 2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny
10:00h 10 dkg ovocia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka
6.den
7:00h 10 dkg kuracej šunky
13:00h 10 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
7.deň
7:00h 2 varene vajcia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
8.deň
7:00h 20 dkg ovocia
10:00h 20 dkg zeleniny
13:00h 20 dkg ovocia
16:00h 20 dkg zeleniny
19:00h 20 dkg ovocia
Po ukončení 8.dňa sa pokračuje zase od prvého dňa. Táto diéta trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti by mal byť minimálne 8 kg. (samozrejme, podľa rezerv) Na 14.deň sa vraj môže jesť všetko. (Čo by som radšej neskúšala vracať sa k nesprávnym stravovacím návykom, pretože rovnako rýchlo sa môžu vrátiť kilá naspäť)
ZÁSADA: jesť pravidelne, čas si možete posunúť podľa seba, no treba dodržať 3 hodinový odstup medzi 2 jedlami, dávky sa nesmú zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným
Denne vypite aspoň 2 litre vody
Dakujem. Tak skusim aj ja
@kristinka2255 ale hádam ti váha nepokazí snaženie 🙂) veď už ti niečo zišlo 🙂)). Ja som včera zhrešila veeeeeľmi, ale dnes pokračujem. U mňa je kritický víkend. Všetci sme doma a tak veď to poznáš robiť mojim chlapcom raňajky potom variť obed atď. a ja musím odolávať. Ale motivácia je veľká takže sa pokúsim dokončiť diétu už bez prehreškov. Držím palce
@marcela1702 inac aj pre mna je najhorsi vikend, ked sme vsetci doma....aaaach len vydrzat 🙂
@ikulka07 no ja začnem od zajtra odznova, lebo takto s týmito porušeniami to nieje ono, ale za týždeň mám úbytok 2,5 kg - no nieje to veľa ale predpokladám, že keby som nebola porušila týždeň tak by sa mi to naštartovalo a bolo by to tento týždeň viac, no ale čo už moja chyba - takže zajtra zase od prvého dňa - samé mlieko, aj keď ja posledné tri jedlá - mlieka prvý deň nahrádzam jogurtom, lebo mlieko nieje moja šálka kávy 🙂), snáď to už bude bez prehrešku
@marcela1702 No ja nemyslím že je to malý úbytok. Tých 8 za 13 dní aj tak nedáš. Ja keď som ju držala predtým, tak som mala dolu necelých 5kg.
Dnes po 6-tich dňoch mám -2,7 kg.
Keď aj máš prehrešky, nevadí. Drž ju 2x za sebou (aj s prehreškami) a 8kg dolu bude 🙂 ...
Ja to spravím tak. Len vydržať 🙂 ...
@marcela1702 ale aj -2,5 kg je fajn za tyzden 🙂. A aj cvicis?
@ikulka07 cvičím tú jillian každý deň.
@blcha76 tak aj ty si na tom na tom celkom dobre. Ďakujem za radu takže mám normálne pokračovať a dať to dva krát za sebou 🙂) no fajn. Snáď to vydržím
@marcela1702 ja tiez som cez vikend porusila ☹, ale zajtra pokracujem dalej, kde som skoncila..., tak ako
@blcha76 pisala... pokracuj dalej 😉....zvladnes to 😉
Od zajtra zacinam,len sa bojim,aby ma hlad nedohnal porusit dietku...baby drzte palce,uz sa nemozem na seba pozerat☹
Ahojte ja ju drzim uz 6.den, 1.den bol v pohode no 2.den bol kriticky škrkalo mi v bruchu 😝 ale dala som to a 3.deň v pohode, aj 4. a 5.deň.
Dnes 6.deň. (kedze je nedela) som tiez zhresila neodolala som a na obed som si dala troska z bryndzových halusiek, no o 16:00 som si dala iba ovocie a na veceru o 19:00 som mala 1/4L mlieka ......Od zajtra pokracujem a som zvedava kolko kg pojde dole kedze ja planujem zhodit iba 5kg (zo 60kg na 55-54kg) 😉
A ešte 2x tyždenne cvicim JM a 2x tyzdenne jumping 🙂
Baby tato dietka je skuska mojej pevnej vole a silnom odhodlání změnit svoje telo za povodne🙂 dnes Prvý den,celkom je to fain.... těším sa na dalsiu dávku mlieka.Som odhodlana dotuahnut to do konca🙂 pretoze velmi chcem naspat svou krásnu postavicku.
ahojte velmi rada sa pridam volam sa janka am 28 rokou ma dve krasne deticky a vahu mam dost vazim 108 kil a chcela by som dat dat dole dost neviema le ak je toto ucinnne taksa velmi rada pridam dakujem
@ninda25
@betkacetka123 drzim palce baby 🙂
dakujem ikulka07 ale zacinam az od zajtra som zvedava ako to dopadne
@betkacetka123 nevadi...je jedno kedy...hlavne je zacat 🙂
@betkacetka123 drzim palce.Treba so verit a mat silnu motivaciu schudnut a das to.budeme sa podporovat.hlavne veela popijaj tekutin
Ešte stále ste nepochopili že vám to prinesie zdravotné problémy ? Dnes som mal klientku ktorá 20 rokov takto fungovala na diétach... A teraz rozhodený metabolizmus, neustále zdravotné komplikácie, choroby, infekcie... Veľa ľudí nevie stráviť mlieko....to ked sa pozriete na ten "jedalníček" kde deň je o mlieku , myslíte si že toto vaše telo potrebuje ? :D

Ahojte baby, ja som včera začala s touto diétkou 🙂 ... + som si konečne zacvičila 🙂 ... momentálne - 1,7 kg 🙂