icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

evittam
19. jan 2016

@packofit No veď toto - a piť celý deň len mlieko alebo nízkotučné "sračky" - tak kto toto nepochopí, že to nie je normálne a ani zdravé.......tomu nevysvetlíš.

ninda25
19. jan 2016

@packofit nechapem ludi,ktory dokazu drzat taketo nezdrave diety 20rokov....ok ja ju drzim lebo potrebujem zhodit 5-10kg...a potom chcem obmedzit sladke a hlavne nejest vecer,ako som robila ja...zdravsie a racionalne zacat sa stravovat

packofit
19. jan 2016

@evittam
@ninda25 ale už radšej sa pracem, lebo zase ma ukameňujú, dúfam že tou jednou správou aspoň jedna žena otvorila oči... Ninda ono to je tak 20rokov, sa snaží schudnúť, nedarilo sa, tak sa na to vykašlala, potom zase silvester, zase predsavzatia zase diéta... :D :D :D

betkacetka123
19. jan 2016

@ikulka07 dakujem ti velmi pekne no ja som uz zacala nizkotuckyn jogurtom aj tebe drzim palce neboj zvladneme to 🙂

ninda25
20. jan 2016

Úžasný pocit zo seba,dnes poctivý 3den a je dole 2,1kg.som na seba hrda🙂 🙂

betkacetka123
20. jan 2016

@ninda25 ahoj chcem sa len opitat aj cvicis pri tejto diete dakujem za odpoved 🙂

ninda25
20. jan 2016

@betkacetka123 ahoj spolubojovnicka ano cvicim na fit lopte a cviky zamerane na brucho,ale neprehanam to.drzim palce a tebe sa ako dari?

betkacetka123
20. jan 2016

ahoj vies co dneska uz druhy den ale celkom dobre aj ja sirano dam cez internet cviky 15 min a potom az vecer zase cca25 min no dufam ze to pojde pekne dole mislim tie kilecka 🙂 drzim ti palce a neboj mi to dame a chcem sa oitat este aj sa kazdy den vazis ci ako 😉

ikulka07
20. jan 2016

@ninda25
@betkacetka123 ahojte, ja som sa dnes nevazila, ale skusim zajtra. Drzte sa baby 😉

betkacetka123
21. jan 2016

🙂
@ikulka07 ahoj dzim palce

betkacetka123
21. jan 2016

@ikulka07 ahoj chcem sa este nieco opitat mozem zamenit jogurt miesto nizkotucneho si dam bieli jogurt mislim si ze to by nemohlo byt zle ze a drzim palce dievcta a citim sa super 🙂

betkacetka123
21. jan 2016

@ninda25 ahoj prepac ze tak neskoro i odpovedama ale celkm dobre dasa to vydrzat dneska druhy den a je to v pohode ide mi to dobre v ten prvy den to slo ako po masle ale cely den mi tak brumcalo v bruchiu ale to asi aj stoho mlieka ale nic vazne som zvedavava ako to pojde tak drzim aj tebe palce bola som si dneska dat rychlu chodzu moc tak neprehanam si mislim ze postupom casu to pojde peken dole ja by som chcela aj viac schudnut po tejto 13 dnovej diete sa zacnem uplne inac stravovat ved este budeme si pisat tak pekny dnik ti prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉

ikulka07
21. jan 2016

@betkacetka123 myslim, ze to nevadi 🙂

ninda25
21. jan 2016

Len třeba vydrzat,ženy su silně bojovnicky....dáme to a este tomu sa navzajom podporujeme,co je SUPER.nevazim sa kazdy den,to len pře ještě silnejsiu motivaciu

ninda25
21. jan 2016

@ikulka07 držím palce i tebe.daaaame spolocne kilecka doluuuu

mamina_25
21. jan 2016

Ahojte žienky,ako sa vám darí?Od zajtra sa pridávam k vám.Ako ste zvládli prvý deň?Mám obavy,lebo byť celý deň na mlieku,to bude docela masaker.Ale už musím začať,lebo od muža nič iné nepočúvam,len ako vyzerám a má pravdu ☹

bombonka
21. jan 2016

@mamina_25 no ak To toto povie Tvoj muž , tak treba najskôr vymeniť muža a potom začať s diétou

mamina_25
21. jan 2016

@bombonka no,hoc to mozno vyznie divne,ale davam mu za pravdu.nie je ten typ,ktory by behal za inymi zenami,alebo ma opustal pre par kil,ale v tom,ze mi vsade faldy ovisaju mu musim dat za pravdu,mne samotnej sa to nepaci.chudnut chcem v prvom rade pre svoj dobry pocit,a potom chcem byt prenho pritazliva,ved ktora zena nie 🙂

margaretka
21. jan 2016

no ako dievcata? je tu niektora ktora uz ma za sebou dva tyzdne? vysledok? ja na vahe nejak nie vela dole sotvra dve kg. ani to mozno , prehreskujem no drzim sa bielkovin

packofit
Odpoveď bola odstránená
marcela1702
22. jan 2016

@packofit však nechápem prečo tu nadávaš ženám do oviec, to nemáš ani trochu inteligencie, však si nechaj ten názor pre seba alebo ho formuluj ináč, ale nenadávaj ženám. Už si tu napísal svoj názor na túto resp. na rôzne diéty, ale keď sa ťa konkrétne spýtajú alebo chcú vedieť čo by si poradil ty tak mlčíš a píšeš len o zahlieňovaní organizmu a rozhádzanom a rozvrátenom organizme a rada žiadna - všetko sa minie účinku a aj to tvoje nadávanie

ninda25
22. jan 2016

@marcela1702 mysli si,ze je panom tvorstva....napisem raz a uz neriesim...mam pocit,ze zjedol vsetko mudrost sveta.Jasna vec,ze diety takehoto tipu su masaker,ked to dtzi zena trebars 2mesiace v kuse...kazda ktora sa na to da myslim,ze ma obrovsku chut zhodit par kileciek popri cviceni a potom zacne redukovat nezdrave veci...jest mensie porcie a podotykam vyvazene a castejsie,vyhybat sa sladkemu,vecer uz nejest(mydlim tym cca do 19.00)a urcite tymto nic ziadna zena nepokazi....takze nechaj si ty svoje reci pre svoju priatelku,sestru,mamu....dakujem

marcela1702
22. jan 2016

@ninda25 no veď jasné, že každá žena vie, že takto sa stravovať nedá naveky ale ako štart je to v pohode a pri dnešnom životnom štýle nech hodí kameňom ten - tá, ktorí majú pravidelne každý deň 5 krát denne stravu tak ako by ju bolo treba dodržiavať - aj keby som sa picla tak to jednoducho pri mojom povolaní nedám a pán packofit nech dodržiava pravidlá zdravého stravovania a mne je vlastne jedno čo robí a ako robí len neznášam keď sa niekto naváža do žien v tejto téme ja vlastne nechápem načo tu komentuje, iba ak by mu robilo radosť rýpať lebo dopredu vie, že niekto sa chytí - ako napr. ja 🙂

katty2012
22. jan 2016

@marcela1702 pan fack-ofit sa snazil zaujat svojimi radami a cakal, ze sa stane stredobodom fora. a kedze sa tak nestalo, zvolil opacnu taktiku-ponizovania a urazok. tento pan KOMPLEX zije z vasej/nasej energie - tym,, ze na neho budeme reagovat. takze prosim uz ani slovo na jeho adresu. nech si projikuje zo svojej osoby co chce, nebudeme mu sluzit ako boxovacie pytle, na ktorych si moze vybijat svoju špinavu energiu. muz s osobnostou by nikdy taketo slova nevypustil z ust.

packofit
24. jan 2016

@marcela1702 ty vidíš len to čo chceš vidieť :D veľa krát som už rozprával že nič nieje nad vyváženou stravou ktorá je vypočítana podľa kalorickej potreby vášho organizmu , a samozrejme pravidelne cvičiť... K čomu mám prirovnať ľudí ktorý neveria odborníkom ale slebo idú lebo rýchlo rýchlo schudnúť. nech to stojí zdravie, hlavne budem chudá o 8kg ale nie tuku ale svaloviny :D :D :D no k čomu ? fakt že hlúposť ľudí nemá hranice 🙂

kristinka2255
24. jan 2016

@packofit boze ty si fakt ako jehovista a tu mas nejake cvicebne centrum 😀 nikoho to nezaujima rozumies????????tu niesu ziadne fitnessky a ani nimi nechcu byt chapes? urcite nemas co robit cele dni, nemas ani priatelku a preto strasis na stranke pre mamicky 😀 a snazis sa tu aspon nasilu niekomu vtlacit 😀

packofit
24. jan 2016

@kristinka2255 :DDDDDDDDDDDDDDDDD radšej budem ako jehovista :D :D :D ako ty čo si tak tupááá a sprostá že nechápeš že tu nejde o postavu ale o ZDRAVIE :D ale tebe to je jedno kedže si tlustá škaredá a práve ty si sama :D nikto ťa nechce :D a preto hľadáš takéto rýchle metody, klameš samú seba že to nemôže uškodiť :D :D :D :D ps: priateľku mám :D

peta18ha
24. jan 2016

Čo je to za dieta?Nechce sa mi to tu hľadať ;)

kristinka2255
24. jan 2016

@packofit ja mam priatela a je ovela pritazlivejsi a rozumnejsi ako ty a hlavne sa nezhadzuje na modrom konovi a nikomu sa nenanucuje 🙂a skareda tiez niesom 😀 som pekna a mlada :-* neklam ze mas, to ti teda nik neuveri

ninda25
24. jan 2016

@packofit také krásně oslovenia si nechaj pře priatelku....sepkaj jej do uska