13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@worker_falcon :-*:-*:-*
Dievcata tak od zajtra nikto somnou ? Sama som v tom ?/
Dievky ja vas chcem len povzbudit, dietu som drzala minuly rok v juni, schudla som 5 kg z vahy 72kg. Ta dieta ma tak nakopla, ze som po ukonceni sice zacala jest normalne, ale zdravo a dodrziavam trojhodinove odstupy. Baby, schudla som tym dalsich 9kg. Cize nebojte, ze sa to vrati. Nevrati sa to, ak sa vy nevratite k prejedaniu sa. Drzim palce velmi. Stoji to za to. 🙂
pekne video o mlieku
Damy, tato mliecna dieta je iba obycajna hladovka a ak to vydrzite, stratite tak maximalne vodu z tela a svaly a po nej pride krasne jojo a rozhodite si akurat metabolizmus. Nebudte hlupe. Hladovkou trvalo neschudnete.
@kapuska nebud hlupa, este do toho cvicis? Boze, mozes si ublizit.
baby necitala som celu diskusiu ale neblaznite..to som skusala v puberte..len si znicite metabolizmus...po diete vsetka vaha naspat....pridajte sa tu do nejakej skupinky napriklad dajme kilam dovidenia, do formy, cvivime podla jillian, a inspirujte sa zdravou stravou aj vam tam zienky poradia ako sa stravovat pri chudnuti...mate do leta este minimalne 3-4 mesiace a zdravou stravou sa da dat dole 2-4 kg mesacne co je dost 🙂
@myjusiatko ked do toho este aj cvici,da sa krasne zhodit 10-12kil. Pred dovolenkou mi to pred par rokmi prislo uplne vhod 🙂 Mozno je to trochu drasticke,ale z mensieho mnozstva stravy nezormie a ked sa nevrati po dvoch tyzdnoch k prezieraniu,mastnym a kalorickym jedlam a trosku si rozmysli co da na tanier tak jojo nebude. Ja som sa pred porodom takto drzala dost dlho,pocas tehu bohuzial som pribrala 30kil a teraz bojujem za to aby som ich znova zhodila. A co najskor. Ako kazdy 🙂
@tajka1986 iba si uplne pokazi metabolizmus. Ved to je v pohode, to nic nie je. No komu niet rady, tomu niet pomoci. 🙂
Ako píše @zuzana_j23 - lepšia cesta neexistuje.
@tajka1986 ked si to dost dlho pred tehu drzala a tolko pribrala cez tehu asi telo nemalo dostatok zivin bolo z vnutra podvyzivene.... nepoznam zenu ktora by sa normalne stravovala aby potom pocas tehu tolko pribrala..len ta ktora sa obmedzuje a potom pocas tehu si to vynahradza
@zuzana_j23 presne tak, ale ked chce niekto "schudnut" rychlo... Bohuzial nie trvalo.
@tajka1986 mozno keby si zacala spravne chudnut uz predtym, nemusela si za tehotenstvo nabrat 30kg a teraz ich zhadzovat.
Chytrému napovedz , hlúpeho postrč. 🙂
Tak ja som to vzdala 🙂 pojdem na to polalicky a hlavne sa zacnem zdravo stravovat a jeat kazde 3 hodiny.Vela zeleniny a ovocia a snat to pojde dole.
Baby drzim od dnes tuto dietu, je tu niekto kto by sa pridal? Ak ano napiste mi prosim spravu 🙂
Aj ja by som chcela pridat svoje skusenosti. Na tuto dietu ma nahovorila kolegyna, drzali sme ju spolu - dobre to motivuje. Ja som jedla podla jedalnicka, ale namiesto mlieka pila acidko, nie vzdy tvaroh - nahradila som ho bielym jogurtom. Ovocie a zeleninu ovela viac ako 100 g. A schudla som 4 kg. Kolegyna hovorila, ze sa da schudnut az 6 kg o 8 kg nebola rec, to by sa mi zdalo vela. Mne to stacilo tych 4 kg a veru nastartoval sa mi metabolizmus a potom som uz nepribrala, velmi dlho. Momentalne ju drzim znova, lebo prijmom liekov som trochu pribrala a uz mi to dlhsiu dobu vadi, takze ak zase schudnem 4 kg budem uplne stastna. Da sa na to zvyknut, po troch dnoch sa zaludok stiahne a uplne stacia tie mnozstva. A ako sa vyhnut myslienke na jedlo, je najst si stale nejaku cinnost a zamestnavat telo a pit vela vody. Za prvych 7 dni som dala dole 3 kg a uz sa citim super, ale dodrzim 13 dni, aby sa mi nastartoval metabolizmus. Este som maso niekedy nahradzala syrom - tvrdy a vobec nie nizkotucny. A este jedna poznamka, kolegyna ked potrebuje schudnut 2-3 kg o plaviek, vzdy hu drzi a dobre ju znasa, takze ked ma 52 kg tak na 50 kg schudne hravo a nehladuje.
@vanesenka akurat vcera som stretla kamarata a hovorim mu ze nejako rastie, ze ved zacina cvicit zas od pondelka. Tak reku od ktoreho? ze este nevie ale snad raz taky pondelok pride 🙂

@worker_falcon aleže si to vystihol!!!! 😀 😀 😀 😀 😀