13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Druhý deň za mnou nechápem tie vajce na večer ale tak keď je človek hladný zje všetko. Vždy my začalo skrkat v bruchu keď prešlo 2:30 hodín. A keď som si dala to čo v bolo rozpise som sa cítila plná. Zaujímavé. Zatiaľ sa ku mne nikto nepridal.😿😿no čo už aspoň ma lajkujete ďakujem baby
@dzejny22 ahoj nie štvrtok som začala dnes tretí deň za sebou. Zatiaľ bez hriechu a normálne sa čudujem že mám taký výdrž. Ale keď som začala tak by som to chcela aj dokončiť aby som vedela ako to funguje a či funguje. Na začiatku som sa odmerala a potom až na konci. Prvý krát to budeš držať? Treba k tomu veľké odhodlanie /dneska som bola gratulovať na svadbe/ a vydržať.
Od zajtra zacinam i ja. Baby drzte mi palce. Pokym budem v praci tak to bude pohoda ale najhorsie je ked som doma. Ach jaj 😕
@lubka474 idem s tebou..budeme sa podporovat
@simonko2015 tak to bude super. Dufam ze to dame 👍
@lubka474 jaj no ja sa bojím toho 5/6 dňa vtedyvzdyskoncim.no uvidíme
@simonko2015
@lubka474
Baby ako sa máte ešte držíte diétu? Ja som si na to akože úplne zvykla. Nechápem normálne sa cítim skvelo nie som nervózna a mám veľa energie vôbec nechápem.
@jul17 juj no ja som zhresila ja asi nevydrzim som strasne unavena a robim 12ky takze to asi zase nedam😒
Uff tak toto je riadny humus pre telo... Maximálne si tak poškodíte obličky a po nábehu na vaše bežné zvyky v stravovaní zase priberiete. To je des. Neverila som že v dnešnej informačnej dobe si ešte niekto takto dobrovoľne škodí... 😖
@jul17 nepokracujem resp. mam v plane nejest chlieb ani rozky, zemiaky ci ryzu. Rano len jogurt, nejake ovocie. Na obed aspon polievku. Myslim ze teple jedlo aspon raz za den by malo byt. A maso a zeleninu....... bez sladkosti 🙂 bude to menej namahave a myslim ze aj to pomoze. Mozno neschudnem tak rychlo ale verim ze aj tato drobna uprava mojej stravy pomoze
@lubka474 ja som potrebovala nejak naštartovať to chudnutie lebo to sa už nedalo preto som začala ja zbožňujem teplé jedlo a teraz my to chýba najviac. Zajtra mliečny deň drž my palce. Už mám posledných päť dní. Chcem to potiahnuť až dokonca aby aj ostatný vedeli či funguje vôbec. Prvý deň som sa odmerala a plánujem ešte posledný deň. Uvidím
Najjorsi deň nedeľa a ja nemôžem z tých dobrôt jesť😑
@jul17 oznac ma zajtra strasne som zvedava ale urcite budu vysledky 😉

Takže s oneskorením ale som začala prvý deň za mnou uvidím čo bude zajtra 😋