icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

jul17
31. aug 2017

Takže s oneskorením ale som začala prvý deň za mnou uvidím čo bude zajtra 😋

jul17
1. sep 2017

Druhý deň za mnou nechápem tie vajce na večer ale tak keď je človek hladný zje všetko. Vždy my začalo skrkat v bruchu keď prešlo 2:30 hodín. A keď som si dala to čo v bolo rozpise som sa cítila plná. Zaujímavé. Zatiaľ sa ku mne nikto nepridal.😿😿no čo už aspoň ma lajkujete ďakujem baby

lolalita
2. sep 2017

@jul17 Ja sa chystam o tyzden. Uz som ju drzala viackrat, ale asi nikdy az do konca a bez prehreskou. Vzdy s nou dam nieco dole. Ja som skor na dukanovej, ale ked sa mi sekne na dlho vaha, tak sa vraciam k tejto. Drzim prsty.

dzejny22
2. sep 2017

@jul17 ahoj, zacala si v stredu? Ja zacinam od zajtra (od nedele).

jul17
2. sep 2017

@dzejny22 ahoj nie štvrtok som začala dnes tretí deň za sebou. Zatiaľ bez hriechu a normálne sa čudujem že mám taký výdrž. Ale keď som začala tak by som to chcela aj dokončiť aby som vedela ako to funguje a či funguje. Na začiatku som sa odmerala a potom až na konci. Prvý krát to budeš držať? Treba k tomu veľké odhodlanie /dneska som bola gratulovať na svadbe/ a vydržať.

dzejny22
3. sep 2017

@jul17 dufam ze mne to pojde tie tak dobre ako tebe....uz sa na seba nemozem pozerat, hrozne vela kil mi zostalo po tehu. Pocitam s tym ze to nebude jednoduche...ale tych 13 dni nejako vydrzime 😁

jul17
3. sep 2017

@dzejny22 aj ja som na tom takisto uz som nemohla pozriet na moje brucho drzim palce najtazsie dva dni mas pred sebou a pevnu volu.

dzejny22
3. sep 2017

@jul17 Verim ze po tych 2 tyzdnoch budeme o par kil lahsie 😁

lubka474
3. sep 2017

Od zajtra zacinam i ja. Baby drzte mi palce. Pokym budem v praci tak to bude pohoda ale najhorsie je ked som doma. Ach jaj 😕

simonko2015
3. sep 2017

@lubka474 idem s tebou..budeme sa podporovat

monise
3. sep 2017

@liz_lemon mlieko nezahlieni

lubka474
4. sep 2017

@simonko2015 tak to bude super. Dufam ze to dame 👍

jul17
4. sep 2017

@lubka474
@dzejny22 no ahojte ako baby ja mám dnes trošku horší deň ale pomaly už piaty deň za mnou

lubka474
4. sep 2017

@jul17 ja ešte ken prvý deň. Zatiaľ pohoda ale večer sa bliži 😅

simonko2015
4. sep 2017

@lubka474 jaj no ja sa bojím toho 5/6 dňa vtedyvzdyskoncim.no uvidíme

jul17
5. sep 2017

@simonko2015
@lubka474
Baby ako sa máte ešte držíte diétu? Ja som si na to akože úplne zvykla. Nechápem normálne sa cítim skvelo nie som nervózna a mám veľa energie vôbec nechápem.

lubka474
6. sep 2017

@jul17 dnes este len treti den. Zatial som to neporusila ale citim ze som unavenejsia...ved hadam to nejak prezijem 🙂
Porad mi co si mam dat namiesto hovadzieho masa? Ja to moc nemusim

jul17
6. sep 2017

@lubka474 no ja som si dala hovädzie takže asi neporadim ale keď tak si daj kuracie nič sa nestane podľa mna

simonko2015
6. sep 2017

@jul17 juj no ja som zhresila ja asi nevydrzim som strasne unavena a robim 12ky takze to asi zase nedam😒

montemotherone
6. sep 2017

Uff tak toto je riadny humus pre telo... Maximálne si tak poškodíte obličky a po nábehu na vaše bežné zvyky v stravovaní zase priberiete. To je des. Neverila som že v dnešnej informačnej dobe si ešte niekto takto dobrovoľne škodí... 😖

lubka474
7. sep 2017

@jul17 tak som zhresila. Kuraci paprikas ma dostal. Sice som mala iba trosku ale porusila.......😨

jul17
7. sep 2017

@lubka474 no to sa stáva ale pokracujes? Ja mám 8 deň 20 dkg ovocia je strasne veľa oproti 10. Práve raňajkujem a už sa nezmestí do mňa. Ináč od šiesteho dňa nepociťujem hlad takže dúfam že to najhoršie už mám za sebou. Bojím sa od zajtrajšieho mliečneho dňa.

lubka474
7. sep 2017

@jul17 nepokracujem resp. mam v plane nejest chlieb ani rozky, zemiaky ci ryzu. Rano len jogurt, nejake ovocie. Na obed aspon polievku. Myslim ze teple jedlo aspon raz za den by malo byt. A maso a zeleninu....... bez sladkosti 🙂 bude to menej namahave a myslim ze aj to pomoze. Mozno neschudnem tak rychlo ale verim ze aj tato drobna uprava mojej stravy pomoze

jul17
7. sep 2017

@lubka474 ja som potrebovala nejak naštartovať to chudnutie lebo to sa už nedalo preto som začala ja zbožňujem teplé jedlo a teraz my to chýba najviac. Zajtra mliečny deň drž my palce. Už mám posledných päť dní. Chcem to potiahnuť až dokonca aby aj ostatný vedeli či funguje vôbec. Prvý deň som sa odmerala a plánujem ešte posledný deň. Uvidím

lubka474
8. sep 2017

@jul17 ja ti velmi drzim palceky a som zvedava na tie miery

jul17
10. sep 2017

Najjorsi deň nedeľa a ja nemôžem z tých dobrôt jesť😑

lubka474
10. sep 2017

@jul17 neboj. To zvladnes 👍

jul17
10. sep 2017

@lubka474 zvladla som uz len 2 dni, a pritom som bola aj na party aj dnes aj vcera

jul17
12. sep 2017

Takže 14 dní úspešne po mne už aj posledná večera😃 zajtra ráno sa dozviem aj ostatné či sa to oplatilo?

solinkarka
12. sep 2017

@jul17 oznac ma zajtra strasne som zvedava ale urcite budu vysledky 😉