13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@kvetinka75 podľa mňa liter mlieka nikomu neuškodí
@jul17 každý deň? by si sa čudovala aké majú ľudia problémy po mlieku a mliečnych výrobkoch + záťaž na ladviny. Ja by som do takéhoto niečoho nešla. A už ani do žiadnej inej diety. Toto je rýchle chudnutie a kg pôjdu naspäť. Alebo ako to chceš potom riešiť so stravovaním. Pochybujem že by niekto prešiel hneď po diete na tak zdravú vyváženú stravu že by nepribral niečo naspäť
@kvetinka75 podľa toho čo píšete usudzujem že nepoznáte diétu. Ja nie som pre ani proti ale sú prípady keď takéto diéty určite pomôžu.
diety poznám ale nie takéto ktoré môžu uškodiť, viem o dietach ktoré človek podstupe zo zdravotného hľadiska ale nie sú to organizmus a orgány zaťažujúce diety
@kvetinka75 a aký máš názor na Detox 28 dni Macingova? Chcem to začať zajtra, hlavne koli zdraviu ale aj nejakému úbytku cm, rozhýbať metabolizmus.
Baby keď chcete schudnúť treba obmedziť cukor a soľ v tele a piť čistú vodu nie sladkú.ocostite si telo od škodlivých látok ktoré zabraňujú zrýchleniu metabolizmu.ja som tento spôsob od prvého začala a tiež cvičím a zdravá strava a nie nejaká dieta.aj keď schudnete to aj tak časom bude váha tam kde bola predtým
@laurika25 skúšala som, zmenšilo sa mi brucho, na kg som veľa neschudla cca 1,5 kg za 2 týždne. Dlhšie som to nevydržala držať lebo: ja nemôžem surovú zeleninu a jablká na lačno. ráno som po
mrkve mávala krče v žalúdku. Po niektorej dusenej zelenine + cvikla ma
preháňalo. Tak som vydržala 2 týždne ako som začala zase jesť ako
predtým, všetko sa vrátilo späť. Bolo to také krátkodobé. Všetky takéto
detoxy a diety sú len dočasné. Keď sa vrátiť s starému stravovaniu,
budeš vlastne na tom tak ako predtým. Ja už roky n ejem mastné, ťažké vysmážané jedlá. Pijem len čistú vodu + čaje + káva občas. Nič sladké. Jedlá si varím, dusím , pečiem. KG idú dolu. Matika nepustí. Keď je výdaj väčší ako príjem tak sa chudne. A platí to pri každom človeku - samozrejme pokiaľ tam nie sú nejaké vážne zdr. dôvody. A hlavne čo som zistila, pokiaľ vysadím sacharidy tak som unavená, točí sa mi hlava. Našla som si svoj systém, ktorý funguje. Niektorí síce krútia hlavou ale mne to takto vyhovuje a nemienim to riešiť. Keď mám niekedy dni, že mi nechutí jesť alebo mi je blbo - občas to na každého príde, vírusy sú všade tak mám taký odľahčený deň ale v podstate sa neprejedám, ani na Vianoce takže nemám problém so žalúdkom, trávením.
známa schudla 30 kg.ako?v prvom rade je skoro každý deň v posilke.prečítala knihy od trénerov a upravila jedálniček,nie však jednostrannú dietu ale PESTRÚ stravu.a vďaka rozumnému rozhodnutiu nie hrr,chudla pozvolne a kilá sa jej ani po mesiacoch nevracajú,chudne ďalej.len,má to háčik.má pevnú vôlu..
@doplerik4956 to je všetko super, áno som bez cukru a pečiva aj sa hýbem, no nejde to, v máji som podstúpila opku štítky, tak kilá idu hore samé.😕
@laurika25 poznám baby, ktoré majú problémy so št. žlazou a žial ani jednej sa nedarí chudnúť. Tam sú ani aj takéto diety a detoxy zbytočné, keď sú zdr. problémy. Zbytočne si spomalíš a rozhádžeš metabolizmus. Radšej by som to riešila inak.
Ja som takto schudla a veľa
Ja som tuto dietu drzala dost dlho,schudla som z 90 na 74 kg,aj cvicenim samozrejme,podarilo sa mi planovane otehotniet a v den porodu 136 kg,dcerka4700g ,lebo som papalaaaa a aj mi zostalo 25kg navyse a cuduj sa svete,stale sa k diete vraciam,pretoze inak sa mi rychlo schudnut nepodari 🙂 ,jedina u mna overena dieta,aj ked potom treba stravu samozrejme upravit a hlavne pohyb ;) ,momentalne som vcera zacala s touto dietou 🙂,nech sa darí dievčence
@jul17 ,len čo keď mam sice pevnu volu,ale ked si myslim,ze uz je to super,lebo ved donekonecna sa to drzat neda,tak si poviem,ale ved mozem si dat hento,aj tamto,ved z toho moc nepriberem a potom sa to tak rozbehne,ze to nemozem zastavit a potom mi neostava nic ine,ako zacat znova mliekovat 👈👌😁,ale ved co uz.Najlepsie a najpovzbudzujucejsie na tejto diete je to,zevuz ked si vecer idem lahnut,tak zaspavam s tym vedomim,ze rano budem o cosi lahsia 😉😆
Ahojte 🙂 konecne zacinam oddnes aj ja.. prinutili ma k tomu aj saty na ples, ktore nezapnem :D
No k tejto vašej bludnej diéte !!!! Viete o tom že 90% ľudí nevie spracovať Laktozu z mliečnych výrobkov ? Viete že ženy pri častej konzumácie priemyselne spracovaných mliečnych výrobkov maju o 53% väčšie riziko rakoviny prsníka ?? Viete o tom že slovenská strava má už aj tak dosť mliečnych výrobkov a teda veľmi veľa ľudí má laktozovú intoleranciu ? Viete že intolerancia vedie k zápalom a tie vedú k chronickým ochoreniam ? viete o tom že táto dieta je postavená na čistom prijme bielkovín a tuku ? viete o tom že táto dieta zabudla na Laktozu a teda kvázi "ketogenna dieta" sa nikdy nedostanete do ketozy vďaka cukru z lakozy ? Viete o tom že táto dieta teoreticky bude fungovať pretože stratíte vodu a svaly pomerne oveľa viac ako tuku ? Viete o tom že si poškodíte trávenie pretože bielkoviny trávite dlhšie ?? Viete o tom že si rozhádžete hormony v tele ?? ASI NIE, lebo Janka z margecian to vyskúšala a schudla 3KG zabudla dodať že po vysadení tejto bludnej diety nabrala nas5 5KG... Gratulujem ak veríte priemyselne spracovanému mlieku. A poďakujte sa takýmto ľudom potom že ste stratili na chvíľu 3kg ale znižili ste si svoju kondíciu a zdravie .. .
@verka277 ahoj, ja od kedy som bola tehotna mam az prehnane pozitivny vztah k jedlu. Uplne si vychutnavam kazdy kusok... ale po porode nesli kila tak lahko dole, ako pred tym. Mala aom par diet podla internetu, ale nic nepomohlo. Skusila som tuto, premahala sa, ale skor to bolo o chutiach ako o hlade. Vydrzala som a schudla 5 kg. Je to uz dlho co som ju drzala a nevratilo sa mi to. A aj som zhresila popri diete, lebo bolo obdobie grilovaciek a opekaciek. Ale hlavne pocitovo som sa citila lespsie. Viem, ze budu zemy co su uplne proti a budu tuto dietu hanit, ale ja som s nou bola spokojna, a aj keby neschudnem aspon pre ten detox sa mi to pacilo ☺️ A pritom som zena, co zje vsetko. Od zeleninky a ovocia ktore lubim, az po tatarak a opecenu slaninku ☺️
@somsamadoma teraz je to tyzden,co drzim mliecnu dietku a denno denne fitko,ak nejdem,az mi to chyba a som z toho nervozna 🙂 ...no nevazila som sa pred dietou,ani nemerala,idem podla oblecenia a mam jedny "motivacne gate " 😁,tak hadam.to dam.Pochytilo ma to,uz ked mi muz povedal,ze je uz dost vidiet,ze som schudla,tak to je co povedat 👏👍👌 ... ide to tazsie po porode,ale,tak,daaame to 💪,citim sa ovela lepsie,aaaaj ked nie uplne to cely den dodrzim,ked varim,sem tam nieco zobnem,e samozrejme,ze uz mam v hlave blok,ze nemozem...nebudem sa predsa 2h denne "mucit a dusit vo vlastnej stave " vo fitku,aby som to dobehla žraniiim ... no dobre by mi šibalo ... takze sa to vydrzat da 😉
@verka277 ja som volaka pokazena, drzala som to dva krat a neviem, schudla som daco ale potom som to nabrala spät 😁 ale teraz som zacala pravidelne jest a schudla som za cca mesiac 6 kg a to nebolo ani cielene, tak sa konecne blizim k vahe z pred troch rokov kym sa nam narodila dcerka ☺️ Ale prislo mi to ako dobry detox. Myslim pocitovo, ta mliecna dieta ☺️
ahojte, aj ja odporucam tuto dietku, najma ako detox a vytvorenie pevnej vole.. :D schudla som asi iba 2kg, ale svoj ucel v oblecku spravilo.. a najma mi trosku stiahlo zaludok, cize jem mensie porcie, co mi vyhovuje 🙂
Detox ? Z priemyselne spravovanych mliecnych vyrobkov ? To si robite snáď srandu 🙂
Ahojte,nedá mi nereagovať na túto tému🙂. Diétu držím 7 deň,zvládam ako tak. No na mňa asi nefunguje,píšu,že sa dá schudnúť 8-13 kg za 13 dní. Ja po týždni mám dole len 1kg! Takže prakticky som neschudla nič☹
Ahojte, je tu niekto, kto planuje zacat tento týždeň?
@tinka1234567 za mňa neodporúčam. Po 13 dňoch len 1kg dolu a 2 týždne v nemocnici!!!

mňa zaujala táto veta
Čo by som radšej neskúšala vracať sa k nesprávnym stravovacím návykom, pretože rovnako rýchlo sa môžu vrátiť kilá naspäť
a táto diéta to je čo? veď to zahlieni, zhorší pleť - niekomu, a čo obličky a žalúdok? Toľko mlieka do seba liať. To je zdravé?Bože, niektoré si tými diétami koledujete o riadne problémy.
Každá má pred očami iba stratu kg a čo zdravie?