icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

kukuc2
16. sep 2013

dobre ranko baby tak vcera sice s prehreskami ale aj tak rano vaha 82,8 a dnes rano 82,1kg.takze celkom fajn dnes sa pokracuje.ranajky jogurt a kavicka k tomu.

nikoleta15
16. sep 2013

@nikoleta15
som si napísala sama sebe 😀

nikoleta15
16. sep 2013

@marcelastierankova
Tak ideme na to 🙂 Akurát si idem dať prvú dávku mlieka. Tieto dva dni som nejedla, ale žrala, som taká preplnená, že sa mi myšlienka na dnešný mliečny deň normálne pozdáva emoticon

marcelastierankova
16. sep 2013

Ahojte.aj ja som si dala jogurtik.tak to vydrzme.večer si napiseme

cucu19
16. sep 2013

ahojte baby... mam takú malú otázočku...teraz mám v páse 77cm, myslíte, že do 7.10. by som to mohla dat aspon na tých 70-69??? 😒 mame objednaného fotografa na ten dátum na profi foto tak chcem vyzerať čo najlepsie 😖 este v piatok som mala v páse 81. Tak čo myslíte, je to reálne?

cucu19
16. sep 2013

musím sa priznať, je to čím dalej tým horsie :/ som strasne hladná a priatel mi stále máva s Delissou pred očami a ja mam chuť ju zožrať ☹ uz tak dávno som nič poriadné nejedla :(

cucu19
16. sep 2013

už je to lepsie, dala som si kávu 🙂 nezradím vás 🙂

cucu19
16. sep 2013

@cucu19 dala som si horalku a pol Delissy 😀 ja som krava 😀

marcelastierankova
16. sep 2013

aj ja som hladna a to len prvy den začinam a som nervozna 😀

cucu19
16. sep 2013

@marcelastierankova no a este som to teraz zaklincovala rozkom s maslom a pastekou a dvoma kolacmi ... som zvedava čo vyzerem este do vecera ...

cucu19
16. sep 2013

kočky, táto diéta nie je dobrá dlhodobo... nie je to pre nás, ktoré chceme schudnúť 5 a viac kilogramov. Ja potrebujem este nejakých 13kg tak si dam že 10kg schudnem tak, že budem jesť polovičné porcie...vo februári som tak schudla 10kg za mesiac...nebudem sa ja takto týrať... iba som sa prežrala a čo z toho aj tak som hladná ako vlk 😒 som sklamaná!!!!

indie6
16. sep 2013

@cucu19 ja mám teraz prvý deň, trochu hlad, ale inak v pohode 🙂 a to som zatial pila len mlieko, no a ráno som dojedla trošku ryžovej kaše po malej...teším sa na zajtra na pestrejšiu stravu... 🙂 a dnes ak budem hladná tak si to vynahradím čistou vodou alebo čajom

marcelastierankova
16. sep 2013

Dnes už mám za sebou 1deň.jedla som len ráno jogurt a potom mlieko.už sa teším na zajtra bude viac jedla 😝

kukuc2
17. sep 2013

joj baby ja vas zradzam cele dni.mame doma tichu domacnot a to sa fakt neda.normalne som prekvapena ze som este neotvorila cokoladu.je to dost biedne.chcela som uz aj odist k rodicom nech sa manzel spamata ale tam znova priberiem minimalne 3 kila pri debkach.mama velmi dobre vari.

indie6
17. sep 2013

@kukuc2 a uz si niečo schudla?

monka338
17. sep 2013

Ahojte, ja som ju drzala poctivo a schudla osm asi 4 kg, ktore ale potom behom 2 dni opat priberiete. Ta dieta je hlupost.. nie je dietou, ktorou by ste mali chudnut.

indie6
17. sep 2013

@monka338 mne je v podstate jedno, či dačo schudnem, ja to chcem len vyskúšať na sebe, že čo to spraví 😀 a ak schudnem, tak to bude len super, ak nie, tak aspoň jedno pozitívum to bude mať - zdravšie stravovanie 🙂

cucu19
17. sep 2013

@monka338 ahoj, viem ako to je...ja som vcera bola taká hladná, že som vyžrala všetko čo sa dalo...dnes som jedla len polovičné porcie zo vsetkeho

kukuc2
17. sep 2013

@indie6 nic nedokazem to dodrzat.miernim sa sice a dost ale niejak to presne nedodrziavam.

kukuc2
17. sep 2013

dnes som mala ranajky s kavou a potom som sa celkom drzala a jedla veci mliecne tak dufam ze to este neporusim lebo pri tych nervach co mam som celkom prekvapena ze som uz nezozrala celu cokoladu a velku lebo takto stale riesim stres.

kukuc2
17. sep 2013

tak ani dnes som to nevydrzala.zistila som ze chut na jedlo mi tlmi obycajny jod ale potrebujem az 3 tablety denne aby som uz vecer ked vyprcha nevyzierala chladnicku.

indie6
17. sep 2013

no ja napríklad nemám problém s chuťami, toto vydržím, nie som taká, že by som sa vrhala na čokoládu alebo čipsy :D ... skôr sú to veľmi malé porcie, tak trochu mám hlad, ale zvládam... mimo rozpisu jedla som si dala akurát plátok diétnej salámy, a dáke mini ochutnávky jedla pre malú, keď som potrebovala zistiť teplotu a tak... a asi jednu reďkovku navyše... hmm ale neriešim to, keď je toho trošku viac, ako píše tá gramáž, podľa mňa sú to zanedbateľné množstvá :D

monka338
18. sep 2013

Baby, naozaj tuto dietu je zbytocne drzat. Velmi rychlo opat priberiete i ked si budete davat pozor. Ona je dobra pred operaciou, ked pacient potrebuje z nejakych dovodou schudnut, ale nie a klasicke chudnutie. Ja idem skusit delenu stravu, nakolko som po cisarskom reze a tazko chudnem. Je to aj isty styl stravovania, ktorz mozete drzat kedykolvek a kdekolvek a nezatazujete zaludok....ale mliecna dieta urcite nie 😢

monka338
18. sep 2013

@cucu19 k si to porusila, tak zacni od zaciatku

monka338
18. sep 2013

@indie6 nie je to o zdravom stravovani..tato dieta s tym nic nema spolocne. Zbytocne si rozhasis metabolizmus a tato dieta Ti za to naozaj nestoji

indie6
18. sep 2013

@monka338 prečo nie je zdravá? ved sú v nej samé dobré a zdravé veci...nie sú v nej nezdravé cukry ani tuky

monka338
18. sep 2013

@indie6 ja ta nechcem odradzat, ale nie je stavana na dlhodobe fungovanie. Je to redukcna dieta, ktora sapouziva pred operaciou na rychle chudnutie, ale nie ako sposob stravovania, nakolko je velmi chudobna na ine zlozky stravovania. Ako chces, len aby si nenabrala viac ako si vazila, ako sa to stalo mne behom par dni, ze neviem ani ako sa to stalo 😖

indie6
18. sep 2013

@monka338 oki, ďakujem za radu 🙂

cucu19
18. sep 2013

@monka338 ja už nejdem začínať odznova, iba zbytočne priberiem, radšej idem jesť len polovičné porcie, uz nikdy nie toto, plne s tebou súhlasím, držala som ju týzden teraz a nič som neschudla ☹ inokedy, ked som ju držala tak -3kg za týžden teraz nič ☹

indie6
18. sep 2013

@cucu19 ja za dva dni jedno kilo dole, neviem ale či je to diétou 😀 ja ju celkom dodržiavam s menšími prehreškami 😀 zajtra štvrtý deň...zatial v pohode