icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

kukuc2
18. sep 2013

@indie6 obdivujem ze to vies dodrzat

indie6
18. sep 2013

@kukuc2 hej hej, ale nie je to stopercentné... sem tam niečo zobnem, čo nie je v zozname :D napríklad dnes kúsok fašírky, čo včera partner spravil, voňalo to v celom byte, tak som ochutnala... ale čo tam po tom, to ma nezabije, len ma to stále láka, keď otvorím chladničku :D a to ti poviem, že do chladničky chodím dosť často... hmmm

marcelastierankova
19. sep 2013

Ja idem4 deň.zatiaľ sa držím celkom fajn bez veľkých prehreskov.zatiaľ dole2kilá.

marcelastierankova
19. sep 2013

@nikoleta15 aho ako pokračuješ v diéte?

nikoleta15
19. sep 2013

@marcelastierankova
Ahoj. No snažím sa 🙂 Prvý deň som vydržala až do večera a potom som sa neovládla a zjedla kúsok dyne 😖. Ale odvtedy sa držím 😀 . A tebe sa ako darí?

nikoleta15
19. sep 2013

@marcelastierankova
Aha, už vidím 🙂 Mňa neupozornilo na žiadny príspevok, tak som bola v tom, že sem nepíšeš a nepozerala som 🙂 🙂 🙂 Tak super, budeme opäť krásne a štíhle 😀

indie6
20. sep 2013

@cucu19
@nikoleta15
@kukuc2
@marcelastierankova baby ako vám to ide? Ja zatial len kilo dole...dnes piaty deň, asi zaradím dáky výraznejší pohyb k tomu,lebo inak to nebude mať zmysel

nikoleta15
20. sep 2013

@indie6
Zo mňa to tiež nejako ťažko ide 😠 . Dnes si preto idem zopakovať 1. deň. A pri tom aj chodím cvičiť. Iba kilo dole ☹ ☹ To je genetika. Ľahko nabrať ale ťažko zhodiť 😀

marcelastierankova
20. sep 2013

Ahojte.ja mám dole 2 kilá ale aj cvičím.no neni to bohviečo.strašnú chuť mám na kúsok chlebíka alebo keksik 😔 musím bojovať .veď vážim viac ako ked som išla rodiť.nervy.

kukuc2
20. sep 2013

Ja ju nedokazem dodrzat

indie6
20. sep 2013

Fuha..no ja našťastie nevážim viac ako pred porodom, no aby som sa dostala na svoju povodnu váhu pred tehotenstvom, s ktorou som bola spokojná, musím dať dole este 5 kíl... tak rada by som chodila na nejaký aerobik, ale partner je do večera v práci, a ja som celý deň s malou...a odbehnúť od nej? To sa nedá... :-/

marcelastierankova
20. sep 2013

@indie6 no to je skoda ze nemozeš cvičiť chodiť ja chodim3krat do tyzdna na zumbu..ono to lepsie pomaha spalovať tukyzato si mozno zhodila len kilo ..no ale nevadi ked nie si taky obor ako ja 😀 ja musim viac..dufam ze dam este3kilecka aspom dole

indie6
20. sep 2013

@marcelastierankova no veru škoda, chýba mi dáky pohyb... to čo chodím na prechádzky s malou v kočíku, to ma len unavuje :D také pomalé monotónne chodenie hore dole... potrebujem niečo svižné, rýchle, energické, aj zumba je fajn, ale do toho som sa dáko nevedela dostať, keď som skúšala raz :D aaale máme aj doma orbitrek, môžem na tom cvičiť, ale to tiež sa mi nedá vždy

cucu19
20. sep 2013

@indie6 ja ju vôbec nedodržiavam, prestala som pred pár dnami a začala som jesť vsetko a zda sa mi, že mam este menej v páse ako som mala pred diétou tak uz ozaj neviem čo. Ale mám dostatok pohybu v kuse niekde lietam tak stíham spáliť kalorie 🙂 dúfam, že sa mi to podarí aj bez diét 🙂

indie6
20. sep 2013

@cucu19 držím palce, ja potiahnem este tri dni a ak sa nič nezmení,, tiež sa na to vykašlem 😀

cucu19
20. sep 2013

@indie6 nie je to ľahké, že? 😀 aspoň si sa sama odskúšala 🙂

indie6
20. sep 2013

@cucu19 ale práveže v pohode... co sa toho jedla týka, tak mi to celkom stačí, ale myslela som si že kilá pojdu dole rýchlejšie...preto ak po tých troch dňoch nezhodím, tak ta diéta nemá pre mňa zmysel...ukončím ju a nájdem si niečo iné, napríklad cvičenie :-P

cucu19
21. sep 2013

@indie6 presne!!! aj ja to takto robím celé dni sa síce prežieram, teda čipsy, koláče, buchticky nugátové ale mám dostatok pohybu tak nepriberám, inokedy by som uz mala +3kg 😀 ted nič 🙂 chvalabohu 🙂 radšej si zvoliť viac pohybu a teraz ma vsetci chvália ako som pekne schudla ale to som este začala cez leto zmensením porcií a ked som začala držať diétu, tak nič ☹

indie6
21. sep 2013

@cucu19 nooo ja asi kašlem na to už :D nikdy som žiadnu diétu nedržala, ale teraz viem, že je to zbytočné, aj keď som to už vlastne vedela pred vyskúšaním, chcela som si to vyskúšať sama na sebe 🙂 tak a už žiadna diéta :D i keď v pohode by som to zvládla, ale nechudnem z tejto diéty dáko :D:D

marcelastierankova
21. sep 2013

ja tiež nechudnem stalelen tie2kila..no ale ja skusim vydržať este tyzden..a potom skusim tu bielkovinovu dietu..ta je lepsia co sa tyka jedla

cucu19
21. sep 2013

@indie6 ja diétujem od 14tich rokov 🙂 tak sa ti dost cudujem 🙂 určite si chudá ked si nepotrebovala diétovať doteraz

indie6
22. sep 2013

@cucu19 ja si myslím ze som taký priemer momentálne, chudá určite nie, to som bola pred tehotenstvom, keď som mala 56 kg pri 169 cm. Ja som túto diétu skúsila viac pre zábavu, a ak by bolo vedlajším účinkom chudnutie, bolo by to skvelé 😀 ale akosi nebolo. A diéta nie je vždy len o chudnuti...

olcaadko
23. sep 2013

Ja to od dnes skusam tak uvidim skor som zvedava aku mam volu ale ak by som aj schudla bolo by to super 🙂

indie6
25. sep 2013

@olcaadko a darí sa 🙂 ?

olcaadko
25. sep 2013

Nie nedarí ten 1. Deň je hrozný večer mi bolo tak zle z toho mlieka že som až zvracala takže kašlem na to fuj 🙂

indie6
27. sep 2013

@olcaadko teda to fakt? =-O uf, tak to fakt kašli na to. Ale mohla si jesť nízkotučné jogurty, možno by ti nebolo zle

olcaadko
27. sep 2013

@indie6 praveze som mala 2x mlieko a ten 3x som si dala jogurt a potom som dostala take bolesti bolo mi hrozne jem radsej menej ale toto uz urcite neskusim 🙂

indie6
27. sep 2013

@olcaadko no možno aj ne hladu boli tie bolesti. Tak radšej niečo iné skús 😉

olcaadko
27. sep 2013

@indie6 jasne vdaka 🙂

cucu19
13. okt 2013

ahojte baby, zajtra mám to fotenie a schudla som zmenšením porcíí 2,4kg 🙂 nie je to vela ale aj to je dačo za dva týzdne 🙂 som velmi rada 🙂 držte saaaaa :-*