13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@kukuc2 hej hej, ale nie je to stopercentné... sem tam niečo zobnem, čo nie je v zozname :D napríklad dnes kúsok fašírky, čo včera partner spravil, voňalo to v celom byte, tak som ochutnala... ale čo tam po tom, to ma nezabije, len ma to stále láka, keď otvorím chladničku :D a to ti poviem, že do chladničky chodím dosť často... hmmm
Ja idem4 deň.zatiaľ sa držím celkom fajn bez veľkých prehreskov.zatiaľ dole2kilá.
@nikoleta15 aho ako pokračuješ v diéte?
@marcelastierankova
Ahoj. No snažím sa 🙂 Prvý deň som vydržala až do večera a potom som sa neovládla a zjedla kúsok dyne 😖. Ale odvtedy sa držím 😀 . A tebe sa ako darí?
@marcelastierankova
Aha, už vidím 🙂 Mňa neupozornilo na žiadny príspevok, tak som bola v tom, že sem nepíšeš a nepozerala som 🙂 🙂 🙂 Tak super, budeme opäť krásne a štíhle 😀
@cucu19
@nikoleta15
@kukuc2
@marcelastierankova baby ako vám to ide? Ja zatial len kilo dole...dnes piaty deň, asi zaradím dáky výraznejší pohyb k tomu,lebo inak to nebude mať zmysel
@indie6
Zo mňa to tiež nejako ťažko ide 😠 . Dnes si preto idem zopakovať 1. deň. A pri tom aj chodím cvičiť. Iba kilo dole ☹ ☹ To je genetika. Ľahko nabrať ale ťažko zhodiť 😀
Ahojte.ja mám dole 2 kilá ale aj cvičím.no neni to bohviečo.strašnú chuť mám na kúsok chlebíka alebo keksik 😔 musím bojovať .veď vážim viac ako ked som išla rodiť.nervy.
Ja ju nedokazem dodrzat
Fuha..no ja našťastie nevážim viac ako pred porodom, no aby som sa dostala na svoju povodnu váhu pred tehotenstvom, s ktorou som bola spokojná, musím dať dole este 5 kíl... tak rada by som chodila na nejaký aerobik, ale partner je do večera v práci, a ja som celý deň s malou...a odbehnúť od nej? To sa nedá... :-/
@indie6 no to je skoda ze nemozeš cvičiť chodiť ja chodim3krat do tyzdna na zumbu..ono to lepsie pomaha spalovať tukyzato si mozno zhodila len kilo ..no ale nevadi ked nie si taky obor ako ja 😀 ja musim viac..dufam ze dam este3kilecka aspom dole
@marcelastierankova no veru škoda, chýba mi dáky pohyb... to čo chodím na prechádzky s malou v kočíku, to ma len unavuje :D také pomalé monotónne chodenie hore dole... potrebujem niečo svižné, rýchle, energické, aj zumba je fajn, ale do toho som sa dáko nevedela dostať, keď som skúšala raz :D aaale máme aj doma orbitrek, môžem na tom cvičiť, ale to tiež sa mi nedá vždy
@indie6 ja ju vôbec nedodržiavam, prestala som pred pár dnami a začala som jesť vsetko a zda sa mi, že mam este menej v páse ako som mala pred diétou tak uz ozaj neviem čo. Ale mám dostatok pohybu v kuse niekde lietam tak stíham spáliť kalorie 🙂 dúfam, že sa mi to podarí aj bez diét 🙂
@indie6 presne!!! aj ja to takto robím celé dni sa síce prežieram, teda čipsy, koláče, buchticky nugátové ale mám dostatok pohybu tak nepriberám, inokedy by som uz mala +3kg 😀 ted nič 🙂 chvalabohu 🙂 radšej si zvoliť viac pohybu a teraz ma vsetci chvália ako som pekne schudla ale to som este začala cez leto zmensením porcií a ked som začala držať diétu, tak nič ☹
@cucu19 nooo ja asi kašlem na to už :D nikdy som žiadnu diétu nedržala, ale teraz viem, že je to zbytočné, aj keď som to už vlastne vedela pred vyskúšaním, chcela som si to vyskúšať sama na sebe 🙂 tak a už žiadna diéta :D i keď v pohode by som to zvládla, ale nechudnem z tejto diéty dáko :D:D
ja tiež nechudnem stalelen tie2kila..no ale ja skusim vydržať este tyzden..a potom skusim tu bielkovinovu dietu..ta je lepsia co sa tyka jedla
@cucu19 ja si myslím ze som taký priemer momentálne, chudá určite nie, to som bola pred tehotenstvom, keď som mala 56 kg pri 169 cm. Ja som túto diétu skúsila viac pre zábavu, a ak by bolo vedlajším účinkom chudnutie, bolo by to skvelé 😀 ale akosi nebolo. A diéta nie je vždy len o chudnuti...
Ja to od dnes skusam tak uvidim skor som zvedava aku mam volu ale ak by som aj schudla bolo by to super 🙂
Nie nedarí ten 1. Deň je hrozný večer mi bolo tak zle z toho mlieka že som až zvracala takže kašlem na to fuj 🙂
ahojte baby, zajtra mám to fotenie a schudla som zmenšením porcíí 2,4kg 🙂 nie je to vela ale aj to je dačo za dva týzdne 🙂 som velmi rada 🙂 držte saaaaa :-*

@indie6 obdivujem ze to vies dodrzat