icon

17 dňová diéta - Dr.Mike Moreno

angi07
20. júl 2013

Ahoj.Ja som pribrala 20 kg , po pôrode som bola o 10 kg ľahšia. Na postavu 160 cm mám 60 kg namiesto pôvodných 50. Začala som pred 12 dňami diétu podľa Dr.Morena a teraz mám už o 3 kg menej 🙂 Jedálníček je : neskutočné množstvo listového šalátu LEN s malým množstvom lanového oleja a balzamového octu. K tomu veľké porcie kuracieho alebo morčacieho masa, uvareného, grilovaného na olivovom oleji. nízkotučný yoghurt ako raňajky s grepom, kefírový koktail,praženica z vaječných bielkov, polievka z kuraciny,veľa zeleniny, ovocie len doobeda ... všetko bez extrémného solenia, žiadne sladkosti( priznávam , že asi 2 krát som okoštovala zákusok, ale fakt len za lyžičku ) žiadne chleba, cestoviny( mojim nepriateľom sú uhľohydráty ) Vôbec to nie je ťažké, nakoľko nikdy necítim, že by som bola hladná. Za pár dní nasleduje ďalších 17 dní, kde už bude povolené aj iné mäso, ryby, sme tam aj zemiaky .. už sa teším. Jaj a každý deň si zabehám 2-3 km, ( cca.20 minút) troška pocvičím na zadok, drepy atď.) denne aspoň 2 litre čistej vody a denne 3 krát zelený čaj s karnitinom. Keď dosiahnem cieľ, dám aj fotky. Všetkým odporúčam túto knihu a držte sa ! 🙂

danujka
26. júl 2013

Ahoj ja by som veru tiez chcela schudnut...ja som sice nie po porode ale po potrate..ale nabrala som veru kilecka tiez..zaujima ma tato dieta tak mozme ist na to spolu.

victory1
26. júl 2013

@angi07 Nevyzera to zle...len teraz neviem, ci sa chvalis, ze drzis dietu a fotkami z receptov, alebo hladas spolutrpitelky.... 😀

angi07
autor
27. júl 2013

@victory1 No ja som sa len chcela podeliť so ženami, ktoré tiež chcú schudnúť. Chcela som dať len inšpiráciu všetkým, ktoré nevedia, ako na to. Nakoľko tieto recepty a táto metóda nie je zavesená na internete, som si myslela, že sem hodím nejaké to info , a nemusíte si kúpiť knihu.... Ale nikto sa o to moc nezaujíma... veď vidíš, jedna odpoveď ... Ale budem sa chváliť! ÁNO! lebo som na seba hrdá, že som zvládla prvých 17 dní , mám dole -4 kg . 🙂 takže v tom budem pokračovať!!! A potom sem pridám aj fotky pred a po! a aj s tým sa budem chváliť! 😀

danujka
29. júl 2013

ja uvazujem medzi touto a 13 dnovou...tato vyzera byt zdravsia a perstrejsia a veru nejaky system pomocou knizky by sa aj hodil...

senselinka
29. júl 2013

baby, dávajte si pozor na bezsacharidové diéty, ak sa takto nebudete stravovať do konca života, priberiete všetko naspäť... viem, o čom hovorím, schudla som osem, pribrala 12 :( To nie je na demotiváciu, ale takýchto bielkovinových diét je už hrozne veľa, schudnúť schudnete, dokonca pomerne rýchlo, ale ak v tom nebudete pokračovať a začnete pridávať sacharidy, následky nedajú na seba dlho čakať. Radšej si sem tam doprajte cestoviny, zemiaky, ryžu so zeleninou, malý kúsok čokolády, pôjde to pomalšie, ale neskôr vaše telo nezažije taký šok.

holubicka28
29. júl 2013

@senselinka upny suhlas..ja uz cca 2 roky skusam jest bez sacharidov, raz sa dari, raz nie. Hned ako jem par dni po sebe normalne, ale v strave je aj chlieb alebo prilohy, mam za tyzden aj 3 kg hore..ako teraz po 5dnovej dovolenke, takze oddnes opat len maso, vajcia, mliecne vyrobky a zelina 😉
Aj ked momentalne v tychto horkach uvazujem nad zmrzlinovou dietou 😀

victory1
29. júl 2013

@angi07 Tak to je super! Gratulujem ti! 🙂 Jasne, ze sa chval...len mi to tak vyznelo, ze sa tu moc baby nehrabu do tej diety, pretoze tak, ako ja , nepoznaju v com spociva. Tak, mozno ak sem hodis nieco ako jedalnicek, principy tej diety, tak sa viacere chytia. Ja sa chytim, ale az po dovolenke...no, niekto chudne do plaviek a niekto do lyziarskeho vystroja... 😉 😀

angi07
autor
29. júl 2013

@senselinka Druhá fáza tej diéty je ďalších 17 dní ,kde pomaly zavádzam aj zemiaky, ryžu atď. Prvá fáza je zrýchľovacia, druhá aktivačná, tretia dosahovacia a posledná udržovacia. 4 x 17 dní... uvidíme, ako sa to podarí.
@holubicka28

senselinka
29. júl 2013

@angi07 funguje to ako princíp "Dukanovej diety"... presne takto to tam bolo, štyri fázy. A po skončení som pribrala som 12 kíl ☹
Ale držím palce, aby ste sa dostali k vysnívanej postave, dievčatá, ja len, že s jednostrannými dietami treba opatrne 🙂

angi07
autor
1. aug 2013

@senselinka Je to možné, ale však cielom tejto diéty je, aby sme sa naučili zdravo stravovať.A nie je to jednostranná diéta, postupne zavádza aj iné potraviny, nie len šaláty , ale su aj zemiaky, ryža atď. Je samozrejmé, keď dokončím hoci akú diétu a potom by som sa začala napchávať pizzami, cestovinami, sladkosťami tak určite priberiem naspäť a nie len to ,čo som schudla , ale dvojnásobok! je tam aj napísané v tej knihe, bohužiaľ keď nechcem byť tučná a nechcem pribrať zhodené kilá, tak sa musím naučiť zdravo stravovať a pohybovať sa . Teraz síce robím tú diétu, ale momentálne sa váha ustálila, nejde ani hore, ani dole, tak uvidím, ako to pôjde ďalej.. 🙂

senselinka
1. aug 2013

@angi07 nenapchávam sa pizzou, cestovinami ani sladkosťami... ale tak v odhodlaní a pri chudnutí sa človeku nechce počúvať o tom, že jednostranná diéta môže mať aj iný ako dlhodobý pozitívny výsledok... Ani ja som nikoho nepočúvala a teraz mi je do plaču, keď vidím fotky spred roka. A ak som sa aj pokúsila k diete vrátiť, neschudla som ani gram, lebo moje telo to už odmieta... takže je ľahké napísať, že niekto iný sa niečím "napcháva", ak o ňom nič nevieš. Ja som len chcela v dobrom upozorniť na následky niečoho, čo mám sama odskúšané, ale asi nevhodne... aspoň som sa niečo dozvedela o svojom stravovaní

angi07
autor
1. aug 2013

@senselinka POZOR! ja som nepísala, že ty sa napchávaš!!!! Ja som písala, že JA !!! keby som... A to je rozdiel! Prepáč, keď to znelo tak , že ty. Asi som sa zle vyjadrila. Vlastne nevyjadrila som sa zle, lebo som písala , že keby som sa napchávala....ale možno v tom texte to znelo inak. 😅 Ale sorry, fakt som nechcela nikoho uraziť. Ja len viem, keď by som sa napchávala tak , ako pred tým, tak priberiem... 😀 lebo ja som sa napchávala! Bohužiaľ, keď sa len pozriem na chleba, už priberám... :-/

senselinka
1. aug 2013

@angi07 ok, v pohode, držím palce, nech si so sebou spokojná 🙂

andrea_stella
20. nov 2013

@angi07 Ahoj chcela by som sa informovat ako si dopadła s touto dietou mam doma knizku len sa słowo neviem dokopat k tomu dietovaniu 🙂

angi07
autor
21. nov 2013

@andrea_stella ahoj. schudla som 10 kg na moju povodnu váhu - 50 kg- , takže pomaličky som začala jesť , ako predtým. ale teraz už 2 mesiace som chorá, takže necvičím. a pribrala som 1 kg 🙂 ale od decembra plánujem znova začať s cvičením.

andrea_stella
22. nov 2013

@angi07 aha tak super cize sa to oplati vydrzat a ja by som potrebovala dat dole 25kil lebo po 2detoch je to hroza somnou :(

angi07
autor
22. nov 2013

@andrea_stella podľa mna hej , aj recepty OK, len po čase som si ich troška upravila aby neboli fádne 🙂

andrea_stella
22. nov 2013

@angi07 to hej lebo sak to cloveku aj hore krkom lezie potom furt dokolecka skoro tie iste jedla papat 🙂

dezdemona2011
22. jan 2015

Ja sa nemam ako dostat k tej knizke lebo zijem v holandsku,nebol by niekto ovhotny mi ju ofotit a preposlat? Take najzakladnejsie veci ci recepty? Dakujem

janka002
2. aug 2015

@angi07 Ahoj chcela by som poprosit ci by si nemohla poslat na email recepty jedalnicek na tyzden .

ivet25
3. okt 2015

Angi07 super vysledok

nufka111
10. mar 2016

Baby prosím ja uz som v 2 cykle (aktivačnom) a neviem ako zaradiť do receptov tu hnedú ryžu, či kuskus alebo sladký zemiak či normálny, poradíte mi ako vyzerá denne menu v aktivačnom cykle?? Najmä Obed..budem vám strašne vďačná! 🙂

vlastulina1
10. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

uz sa dlho odhodlavam spravit si ten kuskus, ako ho baby robite?

yollanda
13. mar 2016

@angi07 vsetko toto co si popisala je vlastne aj dukanova dieta

cukrik580
8. sep 2017

@yollanda dukanova dieta ma s tymto spolocne len 4 fazy ,) nic viac