19.1.2015 začínam chudnúť
Tak zacinam mamky od zajtra definitivne🙂 rano vazim a idem do toho kt.sa prida nech tou dlhou cestou nekracam sama🙂
Na zaciatok bez peciva a sladkeho 🙂
Ahoj kočky, tak ja som začala už minulý týždeň (od 14.01) aj 3 krát mám odcvičenú Jillien kickbox a Boba Harpera 12 min., pečivo vynechávam, zemiaky, cestoviny , ryžu....Zatiaľ išlo 0,5kg dole, ale ešte 5kg mám na sebe takže som rada, že som vás našla a verím, že spoločne sa nám bude dariť podporovať sa a v konečnom dôsledku aj váhu udržať na cielovej hodnote. 🙂
@kuukii tak moj je pravy opak uz mi neveri v tom tolko krat som zacinala...
ale teraz verim sama sebe som odhodlana ze bude prekvapeny🙂!
Je super mat podporu .. s nou to pojde lahsie🙂
ahoj aj ja sa pridavam..🙂 mam v plane dat dole poporodnych 10 kg..ktore sa na mne drzia a nie a nie dole..:( dnes som zacala. ziadne sladkosti. sladke vody. snazim sa jest pravidelne a menej ovocie na desiatu olovrant a pijem len cistu vodu s citronom.. uvidim ci sa mi podari dat daco dole aj takouto upravou....
@28wewe28 ja taktiez chcem na zaciatok bez sladkeho..a peciva .. a hlavne pridat co sa tyka pitneho rezimu ..malinko pijem.
@katarina789 tak dufam ze sa nam to podari..🙂) ja by som chcela tak normalne jest vsetko ale s mierou.🙂 teraz ked sedim a mala spi tak mam taku chut na daco sladkee...:D ale drziiim saa.... a co dnes na obed.?🙂
Inac baby, ja uz tyzden nejem biele pecivo, na ranajky ovsennu kasu, alebo celozrnne pecivo, na veceru polievku bez zaprasky, rezancov, alebo oblozeny tanier zeleniny, vajicka, kukurice bez peciva a po tyzdni 2 kila dole, ale co je omnoho pozitivnejsie, necitim sa nafuknuta, plna, celkovo sa citim dobre, chcem si nastudovat pecenie spaldoveho a razneho peciva a to v malych mnozstvaxh na veceru
@28wewe28 dnes na obed som si dala kopku ryze kuracie masko na prirodno a k tomu cviklu.
To je zo vcera takze sa dojeda🙂
Tiez nechcem ziadnu specialnu stravu lebo to mi dlho nevydrzim.
@moni244 tak ja dnes 1 den dufam ze po tyzdni budem tiez sa moct tak pochvalit z pozitivnym vysledkom tesim sa s Tebou
@katarina789 ja som si zapla cvicenie podla jillian..:D a po 10 minutach som myslela ze zomrem uz.:D
@28wewe28 do cvicenia sa este nemam ..ale uvazujem nad osob.trenerom..
Baby tiež sa pridávam. Ja som dnes tiež začala bez pečiva, múky, sladkostí. Len bielkoviny, zelenina a ovocie doobeda. Držím nám palce.... 😉
@katarina789 ja sa pridavam...........uz 3 roky zacinam 🙂
My z manželom už týžden ficime na upravenej strave,zatiaľ to nám pekne ide aj nás to začalo baviť,ale dosť musíme vymýšľať co uvaríme ešte že existuje modrykonik,držím nám palce
Takže moja váha 61.4kg môj cieľ 55 kg,snáď sa mi to do apríla podarí 🙂
Ja som si to hovorila kazdy večer...ze od zajtra začínam....teraz ked som tehotná, tak si aspon nemusim lamat hlavu, ze priberam 🙂 horšie to bude po pôrode 🙂 ale potom sa začnem zase inšpirovat touto vetou, od zajtra chudnem 😀 ale Vám samozrejme drzim palce nech sa Vám podarí čo si predsavzate 😉
@xxx007 ja som uz pevne rozhodnuta ze musim dat kg stop lebo pri mojej vyske cele zle
@katarina789 ja som sa vratila prave s jumpingu..:D a asi zomreeem...🙂)
takze babulky, ja dnes vela vody, zihlavovy a jarny cistiaci caj, na obed file na rasci, citrone a olivovom oleji, 2 tabletky jablcneho octu a nic. ja si musim prvy tyzden / dva seknut poriadne po prstoch a potom delena, hoc aj vo vacsom mnozstve ale prisne delena.
ahojte dievčatá, rada by som sa ku vám pridala emoticon vždy som vážila okolo 58 kg... cez tehotenstvo som pribrala 20 kg :D tie som schudla ani neviem ako, rok po pôrode som vážila rovnako ako predtým ale teraz? od leta som ani neviem ako pribrala na 65 kg a ide ma poraziť :D moje najväčšie hriechy sú sladkosti... dcérka bude mať 2 roky, takže už za ňou toľko behať nemusím... takže som sa rozhodla idem sa striedmo stravovať a viac pohybovať! rada by som si s vami, teda ktorá budete mať záujem každý deň, resp. večer vždy napísala čo sme jedli a koľko sme toho pocvičili emoticon budeme sa podporovať a motivovať navzájom a uvidíte, že to pôjde ľahšie a budeme sa snažiť viac ako keď sme na to samé... aspoň budeme mať v hlave taký maličký varovný prst ak by sme chceli zhrešiť, že sa za to môžme potom trošku pred ostatnými hanbiť emoticon kto sa pridá?
Ahojte baby, pridávam sa aj ja. Do júna potrebujem dať dole 10 kg minimálne. Neviem na čom idete vy,ja som si dala stravu s min. obsahom sacharidov, uvidíme čo z toho bude a k tomu na rotopede cca. 1 hod. denne. Pri malom je to však zaberák 🙂))
@katarinnna napíšem čo som dnes jedla: raňajky - celozrnná žemľa plátok šunky, plátok syra a zelenina, obed - varená kyslá kapusta , taká ako segedín len bez smotany, večera cotage pomedzi ovocie a veľa čistej vody, 🙂)) je to strašné, ale čo už keď chceme schudnúť hádam sa nám to všetkým podarí
Aj ja sa pridavam 🙂Chodim cvicit tak 2x do tyzdna od minuleho tyzdna 🙂Jedenie som obmedzila az dneska....na obed sme si dali.vsetci zapekanu brokolicku a cez den ovsenu,jogurt,ovocie,zelenina...co take jedavate vy?Najhorsie je to vymysliet 🙂A chcela by som do leta.schudnut 10 kil 🙂Dufam,ze sa nam to podari a ze vydrzime:-P
@marcela1702 A nie si nervná?
ahojte.
No ja som toho dnes moc zjesť nestihla,na raňajky 2polystyrény s tenkou vrstvou masla,kuracou šunkou a zeleninou,plus 1banán.Obed sa nekonal,domov som sa dostala až o 17tej,to som do seba šupla aspoň mandarinku,aby som vydržala do večera a na večeru,trochu ryže a roštenku a uhorkový šalát.miesto cvičenia som niekoľko hodín pestovala najmladšie dieťa 😀 😀 😝
Kočky jedli ste už niektorá bulgur?Ja som si dnes kúpila,ako náhradu za ryžu,tak som zvedavá,či funguje tak,ako píšu http://www.peknetelo.eu/zdrave-potraviny/bulgur...
@natalym zatiaľ nie, mne to jedlo až tak nechýba ako pohyb, pri malom sa mi nedá chodiť cvičiť, ale poobede keď spí budem šľapať na rotopede 🙂)) musím dať dole ten tuk najmä z brucha a na to je najúčinnejšie kardio
Dnes mám na pláne toto menu: raňajky ryž. chlieb, šunka, syr, trocha zeleniny, desiata jablko, obed ryba + zelenina, večera cotagge, medzi tým cca. 2-3 l vody, poobede 1 hod. rotoped,
...ja by som sa tiež rada pridala...a hneď mám aj otázku. Čím nahrádzate chlieb a pečivo? Mne zatiaľ napadol len "knäckebrot"...

Tak sa pridavam aj ja, potrebujem podporu a stale hlasenie o stave, aby som nahodou nezlenivela a nechceoa prestat . ja uz druhy den cvicim. Teda aspon mi poviete neazor ci to zatial na zaciatok takto staci. Namiesto peciga papam tie polystyreny, bud ryzove alebo psenicne. Inak jedlo velmizatial nemenim, nemyslim ze jem vela, tak ze zatial len to pecivo a trocha sladke obmedzujem. A cvicenie som na zaciatom zvolila take ze dam 50 brusakov, 30 drepov, a potom po 30 brusakov do stran. A kazdy den pridam o 5. Tak ze so teraz na 55, 35, 35,35. Myslite ze staci? Ak to nebude stacit, tak potom pridam viac cvicenia, v aprilimideme na svadbu, tak tych mojich7 kg zvyskovych nejak musim dat dole 😖