icon

19.1.2015 začínam chudnúť

katarina789
18. jan 2015

Tak zacinam mamky od zajtra definitivne🙂 rano vazim a idem do toho kt.sa prida nech tou dlhou cestou nekracam sama🙂
Na zaciatok bez peciva a sladkeho 🙂

katarinnna
20. jan 2015

@marcela1702 Dobré ránko 🙂
joj tak to si mala včera super stravu... ja o včerajšku radšej písať ani nejdem, lebo to bola katastrofa :D ja mám za tri týždne ples a nezmestím sa do šiat, na nervy :D takže budem rada ak zo 2-3 kg schudnem a potom do leta tiež plánujem na 55 kg, čiže dokopy 10 kg... meriam 166 cm, takže to je akurát 🙂
ja som dnes mala raňajky jogurt s vločkami, uvidím čo bude ďalej, ako takú predstavu mám čo budem papkať, tak dúfam, že to vyjde... 🙂 držím palce! veru, hodinu na rotopede je paráda, ja si poskáčem na švihadle, drepy a brušáky 🙂

katarinnna
20. jan 2015

ozaj dievčatá, ak neviete čo variť na obed, vrelo odporúčam hlivu ustricovú /alebo šampiňóny/ udusenú na póre /cibuľke/ spolu s paradajkami, pridať cesnačik, trochu soli a korenia... no a je to úúúúžasné! a k tomu nejaké mäsko, alebo trochu ľubovolnej prílohy... 🙂 to mám v pláne na obed dnes ja :D ale včera som to varila na večeru, lebo aj môj muž to zbožňuje ku mäsku kuraciemu, morčaciemu.... no ale samozrejme ryža 🙂

andreadca
20. jan 2015

@janette4 ja sa chcem asi celkom vyhnúť chlebu a pečivu, lebo mi tuším z toho býva ťažko na žalúdok. Pridám teda do repertoáru aj "polystyrénové" chleby...ďakujem ...a držím palce 🙂

janette4
20. jan 2015

@andreadca do toho otrubového nejde múka.sú to len vajíčka,jogurt,otruby a zemiakový škrob 🙂 Ja som si ho robila,keď som držala Dukanku,a chutil mi,tak si ho robím aj teraz

andreadca
20. jan 2015

@janette4 aha...tak pozriem nejaký rcp na nete a vyskúšam 🙂

janette4
20. jan 2015

@andreadca
1 vajce
3 polievkové lyžice bieleho jogurtu 0% alebo 0,1%
1 polievková lyžica kukuričného škrobu
4 polievkové lyžice ovsených otrúb
1 čajová lyžička kypriaceho prášku do pečiva
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička majoránu
1 štipka grilovacieho korenia na kura

ja si to dávam do muffinových formičiek a pečiem na 180st asi
20min.

andreadca
20. jan 2015

@janette4 ....ďakujem pekne...vyskúšam... 🙂

ja.nu.la
20. jan 2015

Ahojte dievcata,aj sa k vam pridavam.potrebujem bic nad sebou.hlavne nad stravou, dufam ze si tu budeme radit co varit a ako varit,lebo neviem nic...potom varim stale dookola to iste a som zavisla od sladkeho.priznavam sa...ach jaj 😀

ja.nu.la
20. jan 2015

@janette4 ahoj,to mas recept na nejake pecivo? Bez muky? zda sa mi to moc koreniste.vyskusam a napisem ci ajmne chutilo.

ja.nu.la
20. jan 2015

@katarina789 ahoj ja mam podobne miery ako ty.164cm 72kg. A chodim cvicit s trenerom od juna.ale ozaj,problem moj je strava.on je uz zufaly zo mna 😀😀😀 zdrava strava je 50% uspechu chudnutia. V decembri som mala 70kg ale prisli vianoce..."a kto to vsetko bude jest? hadam to nenecham pokazit."

kirsi
20. jan 2015

Ahojte, ak môžem pridám sa k vám. Moje miery 167cm, váha 73kg. Chcela by som rozumným sposobom dať dole 10 kg.

monique89
20. jan 2015

@ja.nu.la hovoris mi z duse, mam rovnake miery a rovnaku zavislost nad sladkom, akurat ziadneho osobneho trenera, len manzela 🙂 teraz drzim mliecnu 13-dnovku, potom sa chcem nakopnut do racionalnejsieho stravovania... inak moj brat je fanatik do spravneho stravovania, cvicenia atd. a tvrdi, vraj ked vydrzim 2 tyzdne bez sladkosti, vyliecim sa zo zavislosti a uz nebudem mat taku chut... ale tieto prve dni su hrozne, este len stvrty a mna uz vcera desne bolela hlava...

ja.nu.la
20. jan 2015

@monique89 no ja ked som zacala v juni cvicit,tak som tolko sladkeho nejedla,ani som chut nejaknemala.no potom prisla jesen,zima clovek je stale zavrety doma -som na md, a uz len kutram a hladam co by som bola zjedla.ano brat ma pravdu staci mat pevnu volu zo zaciatku.potom to uz ide samo-pride samo ze clovek uz nema taku chut na sladke.lenze my zavisli-raz skusis a si v tom zas....to iste ako fajciari,ked prestanu fajcit,alkoholici -cely zivot bojuju so svojou zavislostou. Tak aj my -dali sme sa na boj,tak bojujme 🙂

ja.nu.la
20. jan 2015

@kirsi ja chcem tiez do leta dat dole 8kg.budem realistka 🙂

kirsi
20. jan 2015

@ja.nu.la pozeram ze my dve sme cca na tom rovnako, tak držím palce nech sa nám to podarí

miushka13
20. jan 2015

ahojte ak smiem pridam sa... zacala som dnes, zatial len zacala lebo neviem co bude do vecera, len dufam ze to nevzdam lebo sa u mna neda hovorit o pevnej voli :( ale uz to musim dat a musim :D... kedze nemozem cvicit tak idem nato len s jedenim. dnes som zacala den poharom vody s citronom zatym rohlik so syrom a kava s cukrom sice ale inak neviem :D dala som si na desiatu jablcko o jednej polievku mrkvovu a o tretej idem na cervenu kapustu s masom (bez knedlika) a vecera neviem ... co si davate vy? inak meriam 170 cm a momentalne mam 65kg do leta alebo teda aj skor by to chcela dat na 58 🙂 nech sa dariiii 🙂

ja.nu.la
20. jan 2015

@kirsi no musime nieco preto urobit. Ja som sa dala prwto do fora lebo potrebujem sa vykecat, a poradit a tak. 🙂 a ja som vojnu kg vyhlasila uz minuly rok,v januari. Vykrmila som sa na krasnych 85kg 😀

ja.nu.la
20. jan 2015

@miushka13 ved si stihla,v norme

doplerik4956
20. jan 2015

@katarina789 ahoj aj ja som zacala akurat 19 tiez s dietkou

doplerik4956
20. jan 2015

@ja.nu.la cauky,ak chces zacat s dietkou vyskusaj jablcnu dietku,ja som zacaa v nedelu,a sa cudujem ze mam pomaly tyzden bude co som cala aj cvicit 4 kila dole .ale zas aj mojou zasluhou je al lejzer,kde pracujem

marcela1702
20. jan 2015

No baby tak dnes mi to na rotopede nevyšlo, nemala som kedy cez deň, malý ma zamestnal lebo poobede spal len hoďku a to som ledva stihla popratať a umyť riad a teraz o pol deviatej sa mi už nechce.

miushka13
20. jan 2015

@ja.nu.la ani nie. Mam boky a brucho. Niesom spokojna

ja.nu.la
20. jan 2015

@doplerik4956 nie, nie dietu nie. len sa zacat zdravo stravovat a v podstate skoro vsetko jest. Schudnut to je zmenit zivotny styl, prestanes byt na diete a priberes to nazad. uz mam niekolko diet za sebou a viem ako to dopadlo... 🙂

ja.nu.la
20. jan 2015

@miushka13 to ako keby som kamosku pocula ;) no my zeny nikdy nebudeme so sebou spokojne ;)

janette4
20. jan 2015

@ja.nu.la práveže to neni moc korenené.tých korenín si tam môžeš dať aj menej.

ja.nu.la
20. jan 2015

Tak dievcata doobeda fitko....ideme na to ;)

ja.nu.la
20. jan 2015

@marcela1702 a na rotopede dlho slapes? ja max. 15 min a potom svalovica 2 dni :D :D :D Zajtra dam max. 10min.

ja.nu.la
20. jan 2015

@janette4 dnes som si bola kupit ten kukuricny skrob, zajtra vyskusam. Ked to davas do maffin formy, tiez to cesto davas tak do polky? moc to vykysne?

marcela1702
20. jan 2015

Tak snažím sa hodinu, ale nie stále to vyjde🙂))

miushka13
20. jan 2015

@ja.nu.la sak to je ten problem chichi.