icon

19.1.2015 začínam chudnúť

katarina789
18. jan 2015

Tak zacinam mamky od zajtra definitivne🙂 rano vazim a idem do toho kt.sa prida nech tou dlhou cestou nekracam sama🙂
Na zaciatok bez peciva a sladkeho 🙂

Strana
z4
marcela1702
20. jan 2015

@ja.nu.la najradšej by som chodila na trampolínu ale nemám kedy a podvečer mi nemá aj tak kto byť s malým takže to ostáva len na domácom cvičení

alaguema
20. jan 2015

ahojte, ja nemám nadváhu, 165 a 56kg, ale po zime sa chcem zbaviť nejakých vankúšikov na brušku a bokoch. Nesledujem teda váhu, ale skôr objem a hlavne oblečenie a to, ako sadne 😉 . Na raňajky som mala tvaroh vymiešaný so stéviou, k tomu jeden pomaranč. Obed - jedno vajíčko, goody foody kebab gyros "mäsko" (skutočné mäso nejem) a šalát, na večeru šampiňony s cuketami orestované na olivovom oleji. Idem na low carb diétu, tá ma vždy dosť rýchlo naštartuje, nemávam pri nej chute a som celkovo v pohode 😉 Držte sa.

janette4
20. jan 2015

@ja.nu.la áno,do polovičky.mne z tej jednej dávky vyjde 5-6muffin.

xxx007
20. jan 2015

@katarina789 takze ideme na to..dnes vaha 66,7......... 😉

katarina789
autor
20. jan 2015

Zajtra pisem mamky dnes som mala dolezitu skusku ale drzim sa ste skvele :*
@xxx007

ja.nu.la
21. jan 2015

@janette4 ok,dobre.to budem mat na cely den.pecivko.vyskusam a dam vediet 😀🙂

ja.nu.la
21. jan 2015

@marcela1702 tak skus ako mne trener poradil. 45s uplne laitkovo slapes,podla tvojho tempa aby si sa vydychala a 15s uplne na 100% ako keby si ho chcela rozbit. Staci ti.10-15min.zarucujem ti ze budes uplne spotena a urobis tu istu robotu za 15min a nemusis tam hodinu sediet.

ja.nu.la
21. jan 2015

@marcela1702 no mame to tazke.ja som dnes chcela ist do fitka,ale malej idu zuby v noci sme moc nenaspali tak si tak idem lahnut. Som unavena a to sa nehodi cvicit v takomto stave. Trampolinu to mate v nejakom fitku? To tie male trampolinky,skakacky.😉

marcela1702
21. jan 2015

@ja.nu.la ešte som nebola na trampolíne, sestra a mama tam začali chodiť ja veľmi nemám kedy a dík za radu pri tom rotopede🙂))) vyskúšam. Dnes som nestihla nič, malému idú zuby, je umrnčaný tak ani dnes sa nekonal športový výkon 🙂))) aspoň, že tú stravu sa mi darí dodržiavať

ja.nu.la
22. jan 2015

@marcela1702 no mojej malej idu 3stolicky naraz, kazdu noc sme hore 2-3hod.... tiez je umrncana....takze moc si nenavyberame. Cely zivot starosti so zubami...

marcela1702
22. jan 2015

@ja.nu.la Poznám to, od včera má drobec 38,5 a neklesá mu to ani po nurofene. Neviem z čoho je tá teplota. Minulý týždeň v utorok ho očkovali mmr-kou tak neviem či je to z toho alebo zo zúbkov, lebo aj tie stoličky sa mu zrejme tlačia lebo má večne pršteky v ústach

ja.nu.la
23. jan 2015

@marcela1702 tak to.z tej injekcie, doki povedala ze 7-10dni po ockovani su teploty.my sme mali 7.a8.den 38,5. potom to preslo,a do toho zubky.mame skoro rovnako stare deti 😉. Dnes my mala celkom dobre spala,tak som si bola zacvicit.🙂 teraz oddychujem 😀

marcela1702
23. jan 2015

@ja.nu.la ja dnes zase nič, bola som doteraz s malým sama, nuž a už takto v noci naozaj nejdem šlapať, malý mi dal zabrať, nato, že mal aj dnes až 39 - tky bol ako tsunami 🙂))) snáď mu tie teploty prejdú do zajtra

ja.nu.la
24. jan 2015

No to pekne.uz ma dlho tie teploty. Hadam aj ja ze mu to prejde.ved to uz treti den. Uvidis bude lepsie, a ked bude zdravucky, posliapes na bicykliku. 😉 aspon stravu si uprav.baby aj poradcovia pisu ze strava je70%uspechu. Ja som pocula uz aj 30%,60%,80% Kazdy inac vravi,ale nieco na tom bude. 🙂 @marcela1702

ja.nu.la
24. jan 2015

@marcela1702 no to pekne.uz ma dlho tie teploty. Hadam aj ja ze mu to prejde.ved to uz treti den. Uvidis bude lepsie, a ked bude zdravucky, posliapes na bicykliku. 😉 aspon stravu si uprav.baby aj poradcovia pisu ze strava je70%uspechu. Ja som pocula uz aj 30%,60%,80% Kazdy inac vravi,ale nieco na tom bude. 🙂

marcela1702
24. jan 2015

@ja.nu.la stravu mám upravenú 🙂)) aspoň, že to. Akurát som čítala tu na mk o nejakej mliečnej 14 dňovej diéte🙂))) , ževraj s ňou dáš dole 8 kg

jaruska6
26. jan 2015

Ahoj kočky tak ako sa darí?Ja zatiaľ -1kg.Ale sem tam sa mi podarí aj zhrešiť niečím sladkým, ale darí sa mi aj cvičiť, takže snáď sa do leta dopracujem k tej mojej vysnívanej váhe 🙂

marcela1702
27. jan 2015

Žienky no ja zatiaľ 1 kg, ale bez cvičenia. Snáď už tento týždeň sa mi podarí aj pocvičiť. Minulý týždeň sa mi nedalo

katarinnna
27. jan 2015

@marcela1702 ahoj 🙂 viem, že tá mliečna diéta je lákavá a skutočne s ňou schudneš... ALE! prosím ťa radšej to neskúšaj.. maximálne 1_2 dni, je to diéta strašne chudobná na živiny a vitamíny.. aj na vlákninu...
radšej si daj smoothies diétu ... ja som si to dnes naštudovala a od zajtra idem na to... 5 dní budem piť zeleninovo-ovocné šťavy, aj nejaké mliečne koktejli s vločkami napr... 🙂
vraj sa perfektne naštartuje metabolizmus a chudnutie pôjde ľahšie a účinnejšie 🙂 nechceš to aj ty skúsiť?

katarinnna
27. jan 2015

@marcela1702 joj zabudla som ti ešte dopísať... moje dve kamarátky totiž tú mliečnu diétu držali... schudli cca 6 kg...ale... vlasy im padali, nechty sa lámali, zle im od žalúdka bolo, bolo im na odpadnutie, mali závrate a bolela ich hlava a chodili popri mne ako bez duše.. proste nevládali a zničilo ich to...

monique89
27. jan 2015

@katarinnna @marcela1702 suhlasim, ja som dala dole mliecnou dietou 3 kila za 5 dni, ale energia nulova, hlavybolenie ako po porode a bola som neskutocne nervozna - esteze mam takeho uzasneho manzela, ze to prezil, lebo som ho - pardon za vyraz - zdrbala uplne za vsetko 🙂 teraz papam ranajky normalne, obed taky skromnejsi a veceru sa snazim bielkovinovu (pecivo mam teda len na ranajky, aj to nie vzdy) a veeela ovocia pomedzi to... aj vecer, proste ked ma chytia chute, dam si ovocie, ja viem, ze obsahuje cukor, ale lepsie, ako sa par dni trapit, a potom vybuchnut... myslim, ze takymto rezimom vydrzim dlhsie 🙂

marcela1702
27. jan 2015

@katarinnna no ja som o nej len čítala, držať ju určite nebudem 🙂 a to smoothies je o čom? Sú to podobné koktaily ako pri raw strave? do toho by som išla. 🙂

marcela1702
27. jan 2015

@monique89 máš takú stravu ako ja, pečivo len na raňajky aj to nie každý deň, ovocia sa veľa nenajem a ak tak len doobeda a na večeru mám stále cottage, aspoň že ho mám rada. Obsahuje málo sacharidov tak si ho môže človek dať hocikedy 🙂))

katarinnna
27. jan 2015

áno.. niečo podobné 🙂
ja som sa rozhodla pre ovocno-zeleninové koktaily... okrem toho aj mliečne, alebo tvarohové s pridaním banánu, pár lyžíc vločiek, alebo ľanových semiačok... také aby ma aj zasýtili.. 🙂 sú všelijaké recepty... ale ja som mám babány, pomaranče, jabĺčka, kiwi, v mraziaku červené ríbezle... a zo zeleniny som si kúpila balený špenát, rukolu a uhorku.... z tohto by som kombinovala tie ovocno-zeleninové....🙂 tak aby mi chutili... chceš to teda vyskúšať?

monique89
2. feb 2015

halooo maminy, ako sa vam dari? ja som aktivna v skupine chudneme od 7.1., no mozno by som skor patrila tu, podla toho, kedy som sa fakt nakopla, ale nejake je to tu mrtve... nejake pozitivne vysledky?

Strana
z4