19.1.2015 začínam chudnúť
Tak zacinam mamky od zajtra definitivne🙂 rano vazim a idem do toho kt.sa prida nech tou dlhou cestou nekracam sama🙂
Na zaciatok bez peciva a sladkeho 🙂
ahojte, ja nemám nadváhu, 165 a 56kg, ale po zime sa chcem zbaviť nejakých vankúšikov na brušku a bokoch. Nesledujem teda váhu, ale skôr objem a hlavne oblečenie a to, ako sadne 😉 . Na raňajky som mala tvaroh vymiešaný so stéviou, k tomu jeden pomaranč. Obed - jedno vajíčko, goody foody kebab gyros "mäsko" (skutočné mäso nejem) a šalát, na večeru šampiňony s cuketami orestované na olivovom oleji. Idem na low carb diétu, tá ma vždy dosť rýchlo naštartuje, nemávam pri nej chute a som celkovo v pohode 😉 Držte sa.
@katarina789 takze ideme na to..dnes vaha 66,7......... 😉
Zajtra pisem mamky dnes som mala dolezitu skusku ale drzim sa ste skvele :*
@xxx007
@marcela1702 tak skus ako mne trener poradil. 45s uplne laitkovo slapes,podla tvojho tempa aby si sa vydychala a 15s uplne na 100% ako keby si ho chcela rozbit. Staci ti.10-15min.zarucujem ti ze budes uplne spotena a urobis tu istu robotu za 15min a nemusis tam hodinu sediet.
@marcela1702 no mame to tazke.ja som dnes chcela ist do fitka,ale malej idu zuby v noci sme moc nenaspali tak si tak idem lahnut. Som unavena a to sa nehodi cvicit v takomto stave. Trampolinu to mate v nejakom fitku? To tie male trampolinky,skakacky.😉
@ja.nu.la ešte som nebola na trampolíne, sestra a mama tam začali chodiť ja veľmi nemám kedy a dík za radu pri tom rotopede🙂))) vyskúšam. Dnes som nestihla nič, malému idú zuby, je umrnčaný tak ani dnes sa nekonal športový výkon 🙂))) aspoň, že tú stravu sa mi darí dodržiavať
@marcela1702 no mojej malej idu 3stolicky naraz, kazdu noc sme hore 2-3hod.... tiez je umrncana....takze moc si nenavyberame. Cely zivot starosti so zubami...
@ja.nu.la Poznám to, od včera má drobec 38,5 a neklesá mu to ani po nurofene. Neviem z čoho je tá teplota. Minulý týždeň v utorok ho očkovali mmr-kou tak neviem či je to z toho alebo zo zúbkov, lebo aj tie stoličky sa mu zrejme tlačia lebo má večne pršteky v ústach
@marcela1702 tak to.z tej injekcie, doki povedala ze 7-10dni po ockovani su teploty.my sme mali 7.a8.den 38,5. potom to preslo,a do toho zubky.mame skoro rovnako stare deti 😉. Dnes my mala celkom dobre spala,tak som si bola zacvicit.🙂 teraz oddychujem 😀
@ja.nu.la ja dnes zase nič, bola som doteraz s malým sama, nuž a už takto v noci naozaj nejdem šlapať, malý mi dal zabrať, nato, že mal aj dnes až 39 - tky bol ako tsunami 🙂))) snáď mu tie teploty prejdú do zajtra
No to pekne.uz ma dlho tie teploty. Hadam aj ja ze mu to prejde.ved to uz treti den. Uvidis bude lepsie, a ked bude zdravucky, posliapes na bicykliku. 😉 aspon stravu si uprav.baby aj poradcovia pisu ze strava je70%uspechu. Ja som pocula uz aj 30%,60%,80% Kazdy inac vravi,ale nieco na tom bude. 🙂 @marcela1702
@marcela1702 no to pekne.uz ma dlho tie teploty. Hadam aj ja ze mu to prejde.ved to uz treti den. Uvidis bude lepsie, a ked bude zdravucky, posliapes na bicykliku. 😉 aspon stravu si uprav.baby aj poradcovia pisu ze strava je70%uspechu. Ja som pocula uz aj 30%,60%,80% Kazdy inac vravi,ale nieco na tom bude. 🙂
@ja.nu.la stravu mám upravenú 🙂)) aspoň, že to. Akurát som čítala tu na mk o nejakej mliečnej 14 dňovej diéte🙂))) , ževraj s ňou dáš dole 8 kg
Ahoj kočky tak ako sa darí?Ja zatiaľ -1kg.Ale sem tam sa mi podarí aj zhrešiť niečím sladkým, ale darí sa mi aj cvičiť, takže snáď sa do leta dopracujem k tej mojej vysnívanej váhe 🙂
Žienky no ja zatiaľ 1 kg, ale bez cvičenia. Snáď už tento týždeň sa mi podarí aj pocvičiť. Minulý týždeň sa mi nedalo
@marcela1702 ahoj 🙂 viem, že tá mliečna diéta je lákavá a skutočne s ňou schudneš... ALE! prosím ťa radšej to neskúšaj.. maximálne 1_2 dni, je to diéta strašne chudobná na živiny a vitamíny.. aj na vlákninu...
radšej si daj smoothies diétu ... ja som si to dnes naštudovala a od zajtra idem na to... 5 dní budem piť zeleninovo-ovocné šťavy, aj nejaké mliečne koktejli s vločkami napr... 🙂
vraj sa perfektne naštartuje metabolizmus a chudnutie pôjde ľahšie a účinnejšie 🙂 nechceš to aj ty skúsiť?
@marcela1702 joj zabudla som ti ešte dopísať... moje dve kamarátky totiž tú mliečnu diétu držali... schudli cca 6 kg...ale... vlasy im padali, nechty sa lámali, zle im od žalúdka bolo, bolo im na odpadnutie, mali závrate a bolela ich hlava a chodili popri mne ako bez duše.. proste nevládali a zničilo ich to...
@katarinnna @marcela1702 suhlasim, ja som dala dole mliecnou dietou 3 kila za 5 dni, ale energia nulova, hlavybolenie ako po porode a bola som neskutocne nervozna - esteze mam takeho uzasneho manzela, ze to prezil, lebo som ho - pardon za vyraz - zdrbala uplne za vsetko 🙂 teraz papam ranajky normalne, obed taky skromnejsi a veceru sa snazim bielkovinovu (pecivo mam teda len na ranajky, aj to nie vzdy) a veeela ovocia pomedzi to... aj vecer, proste ked ma chytia chute, dam si ovocie, ja viem, ze obsahuje cukor, ale lepsie, ako sa par dni trapit, a potom vybuchnut... myslim, ze takymto rezimom vydrzim dlhsie 🙂
@katarinnna no ja som o nej len čítala, držať ju určite nebudem 🙂 a to smoothies je o čom? Sú to podobné koktaily ako pri raw strave? do toho by som išla. 🙂
@monique89 máš takú stravu ako ja, pečivo len na raňajky aj to nie každý deň, ovocia sa veľa nenajem a ak tak len doobeda a na večeru mám stále cottage, aspoň že ho mám rada. Obsahuje málo sacharidov tak si ho môže človek dať hocikedy 🙂))
áno.. niečo podobné 🙂
ja som sa rozhodla pre ovocno-zeleninové koktaily... okrem toho aj mliečne, alebo tvarohové s pridaním banánu, pár lyžíc vločiek, alebo ľanových semiačok... také aby ma aj zasýtili.. 🙂 sú všelijaké recepty... ale ja som mám babány, pomaranče, jabĺčka, kiwi, v mraziaku červené ríbezle... a zo zeleniny som si kúpila balený špenát, rukolu a uhorku.... z tohto by som kombinovala tie ovocno-zeleninové....🙂 tak aby mi chutili... chceš to teda vyskúšať?
halooo maminy, ako sa vam dari? ja som aktivna v skupine chudneme od 7.1., no mozno by som skor patrila tu, podla toho, kedy som sa fakt nakopla, ale nejake je to tu mrtve... nejake pozitivne vysledky?

@ja.nu.la najradšej by som chodila na trampolínu ale nemám kedy a podvečer mi nemá aj tak kto byť s malým takže to ostáva len na domácom cvičení