5 dňová expres diéta - proteínová

annastevko
13. júl 2015

Caute baby ma niektora z vas skusenosti z 5 dnovou expres dietou? Na nete som na to nasla len dobre recenzie ale aj tak by som rada vedela ci to niektorej z vas pomohlo. Ja som si kupila hned na 10dni cakam kym dojde balik a potom zacnem tak som zvedava. Piste budem rada 🙂

sense
13. júl 2015

ak aj schudnes potom nastane jojo ak sa vratis k povodnej strave...

lorela
13. júl 2015

@annastevko A co si si kupila?

annastevko
autor
13. júl 2015

@lorela tu 5dnovu expres dietu.

katarinamarkova
14. júl 2015

@annastevko expres dieta = expresne na tebe niekto zarobi, plus expresne si rozhadzes metabolizmus 🙂

timea7
14. júl 2015

@katarinamarkova súhlas, absolútny !!!!

annastevko
autor
14. júl 2015

No baby dakujem za radi vyskusam uvidim ale este som sa nestretla z niekim komu by nepomohla.

sense
14. júl 2015

@annastevko a stretla si sa s nimi aj zhruba polroka po diete? inak ak chces byt na proteinovej diete tak je aj lacnejsia varianta jedz len tvaroh, dusene kuracie prsia, a mas proteinovu dietu ako vysitu a bez umelin

dia2006
14. júl 2015

To zalezi na tom, ako sa bude dalej stravovat, ja som sa stretla osobne, aj som ju videla a nenormalne dobre vyzera. To je podla mna asi zhruba jedno, ktora je to, ci express diet ci nieco podobne, zhruba je to na rovnakom principe a proste je to take ine, ja si to chvalim velmi aj z okolia, ale ja to az tak velmi nedodrziavam, ale velmi dobre sa citim.

annastevko
autor
14. júl 2015

@sense ta dieta je ina. je z organickych potravit ziadne pridavky tam nicoho niesu a mliecne nemozem mam alergiu na laktozu.

annastevko
autor
14. júl 2015

@dia2006 Ahojky ty mas tiez tu expres dietu?

sense
14. júl 2015

@annastevko nuz Vela zdaru ale cukor, kukuricny skrob, oxid horecnaty a podobne latky moc organicky nezneju ale Vela zdaru....

annastevko
autor
14. júl 2015

@sense tak to je proteinova ziaden cukor! Ved v pohode napisem potom vysledky.

dia2006
14. júl 2015

Ano a nielen ja, budeš spokojna uvidis, len to treba dodržiavať. Ja to velmi vazne nedodržiavam, nemala by sa konzumovať sacharidy, ale ja jem aj ovocie a je to dobre.

annastevko
autor
14. júl 2015

@dia2006 A ako dlho si na tej diete a kolko si uz schudla?

sense
15. júl 2015

@annastevko viem ze je to proteinova ale som si tu stranku otvorila a pkzrela zlozenie tych vyrobkov na den 850 kcal a na to ze je proteinova ich vyrobky obsahuju cukor...ale vela stastia a na vysledky som zvedava nielen po piatich dnoch ale aj potom o polroka al. Rok

lorela
15. júl 2015

@annastevko Na jednej strane sa odvolávaš "na organickosť" a strane druhej ti vôbec nevadí, že jednodruhové diéty, v tomto prípade bielkovinová, sú nezdravé a založené na odvodnení organizmu a nie na skutočnom chudnutí z tuku.
Je fyziologicky nemožné schudnúť za týždeň viac ako 1 kg telesného tuku, všetko ostatné je voda.

lorela
15. júl 2015

Celéééé zle! Práve som si dala tú námahu a vyhľadala na nete...
Už len ten kalorický denný príjem 850 kcal - 3600kJ je tak nízky a absolútne nevhodný, že sa neodporúča ani morbídne obéznym, ktorých ohrozuje smrť a navyše chudnúcim pod lekárskym dozorom.

worker_falcon
15. júl 2015

@lorela 850 kcal? to ktoré hovädo navrhlo takú diétu? Mali by ho zavrieť...

Ženy, veď si naštudujte niečo, ako funguje normálne chudnutie. Alebo vás fakt zaujímajú iba okamžité čísla? Je úplne jedno, že za týždeň schudnete 4 kilá, keď za druhý týždeň naberiete naspäť 5 kilov.

Čítal som nedávno uja Bukovského, ten to pekne napísal. Po vysadení sacharidov (čo je súčasť mnohých diét) ich telo spáli a vylúči sa na ne naviazaná voda. Priemerný 60 kg človek má v tele ako 1 kg glykogénu a na to naviazaný dvojnásobok vody. Teda za 3 dni po vylúčení sacharidov prirodzene stratíte 3 kg. A plus keď sa dobre vyprázdnite (čo sa pri takých dietach deje), ďalšie minimálne kilo je dole. Len to všetko sa do týždňa od návratu k pôvodnému stravovaniu vráti bezpodmienečne naspäť.
Čiže vaše výsledky z chudnutia musíte očistiť od tohoto "balastu". Ak teda prvý týždeň diéty "schudnete" menej ako 3 - 4 - 5 kg (podľa váhy), telo si robí zásoby (v čase hladovania, tak sme naprogramovaní). Teda nechudnete, ale priberáte.

lorela
15. júl 2015

@worker_falcon A to je práve ten večný začarovaný kruh chudnutia a priberania, za ktorým stoja nezmyselné diéty založené na rýchlom chudnutí. A dáva priestor šikovným darebákom, ktorí zarobia pekné peniaze.
Koľko žien sa trápi desiatky rokov chudnutím namiesto toho, aby raz a navždy schudli.

sense
15. júl 2015

@lorela tiez ked som si to zo zvedavosti otvofila a vyskocilo na mna len 850 kcal denne som vedela ze cele zle a to super organicke zlozenie roznych instatnych praskov mi stacilo definitivne

timea7
15. júl 2015

@lorela bohužiaľ je jednoduchšie uveriť tomu, že schudnutie vybavia nejaké prípravky, lieky, stačí pár dní, týždňov vydržať, aj keď hladovať a potom už budú môcť jesť čokolvek a ostanú štíhle, ako naozaj radikálne zmeniť svoj životný štýl. 😒 😒 😒 😒 😒 A nikdy nepochopím, ani keby ma rezali a solili, NA ČO je niekomu dobré schudnúť za dva týždne 5 kg, alebo chudnúť 5 dní. Čo si od toho sľubuje? Fakt len tú cifru na váhe? Absolútne nerozmýšľa, že tuku odíde minimum, takže opticky nebude žiadna alebo takmer žiadna zmena? Keby tu prispievali 12-16 ročné pubertiačky, ešte pochopím, ale koľko krát ženy v strednom veku.....a sú ochotné skočiť na akúkolvek blbosť a štedro za ňu zaplatiť.

lorela
15. júl 2015

@timea7 Ja to možno aj chápem. Hoci si mnohí uvedomujú, že keby všetky tie zázračné pilulky, nápoje, a kaše fungovali, nebolo by na svete tučného človeka, oni si pri každom novom "super extra účinnom odbúravači tuku" povedia "Áno, toto je určite ten prelomový, konečne prvý účinný prípravok!"... Nasleduje sklamanie... A ďalší a ďalší pokus v slepej viere a jednom bludnom kruhu.
Chudnutie začína v hlave. Treba si uvedomiť svoju cenu, nabrať sebavedomie a veriť si. Potom sa nemôže stať, že ľahšie uverím cudzím sľubom ako sebe samému.

annastevko
autor
15. júl 2015

@sense No na tie visledky som zvedava aj ja ked pomoze vrelo budem odporucat 🙂

annastevko
autor
15. júl 2015

@lorela no ja som praveze velmi naliata. Nie tak tucna ako naliata po porode a kedze som dlhsi cas nechodila lebo po porode som ostala na voziku vsetko to ostalo namne tak uvidime kao ma odvodni teda.

sense
16. júl 2015

@annastevko na vysledky zvedavq som ale nad umelinou v sacku neuvazujem....zdrqvo schudnes jedine sportom a zdravou pestrou stravou...svoje oblicky a pecen mam rada....ale na odvodnenie nepotrebujes dietu

lorela
16. júl 2015

@annastevko Pokiaľ tvoj organizmus zadržiava nadmerne vodu, okrem lekárskeho vyšetrenia (cievy, srdce, ľadviny) si môžeš pomôcť aj sama, nie vylúčením sacharidov, o aké ide v tejto nezmyselnej diéte, ale dostatočným pitným režimom (cca 3 litre čistej vody, nízkosodíkových minerálok a nesladených čajov). Ďalej racionálnym jedálničkom a zaradením potravín ako uhorky, petržlen, tekvica a jahody, ktoré majú mierne diuretické účinky.

hmmm71
16. júl 2015

Ahojte, mne 5-dnova express diet velmi pomohla..schudla som, ale nevratila som sa potom k normalnej strave, ale vylucila som sacharidy...nejem vobec pecivo, cestoviny, zemiaky, ryzu, sladke...jem iba bielkoviny a nasla som si milion receptov, vobec nejem to iste dookola, da sa vymysliet hocico..tukov sa nebojim, kludne si dam klobasu aj slaninu, tuky nie su zle, ale sacharidy..ked to na mna pride, samozrejme si obcas dam kolac, alebo cokoladu..no a cvicim 5-6krat tyzdenne a trva to uz pol roka a okolie ma iba chvali..citim sa skvelo a tu dietu urcite odporucam.

timea7
16. júl 2015

@hmmm71 myslím, že by bolo férovejšie, keby si napísala, že si zmenila celý spôsob stravovania a to ti pomohlo a nie že ti pomohla táto diéta. Za päť dní totiž človek môže schudnúť necelý kg tuku, to ostatné je voda a to dokáže aj bez 5-dňobej diéty, ale uznávam, že ako reklamný ťah je to super. Keby si rovno prešla na stravu, ktorú opisuješ a cvičenie tak si tam, kde teraz, ešte aj s ušetrenými eurami. Je skvelé, že sa cítiš super, je to pochopiteľné, ale takto sa chceš stravovať celý život? Možno ti to chutí, mne sa pri predstave klobásy, slaniny bez chleba dvíha žalúdok. Ale rešpektujem to, sto ľudí, sto chutí.

lorela
16. júl 2015

@hmmm71 Ale tukov z klobásy a slaniny by si sa práveže mala báť, a veľmi!
A naopak, tvoje telo potrebuje sacharidy, komplexné určite.

sense
16. júl 2015

Jaaaj ta dnesna moda a paleo vyznavaci jaaaj sacharidY su zle . Zo sacharidov komplexnych v rozumnej miere sa nepribera telo ich pofrebuje rovnako ako aj zdrave tuky a tie urcite nenajdes v ziadnej klobase....inak teraz sa mizno na klobasach citis fajn ale o par r0kov sa ti pecen mozno podakuje za ztukovatelu pecen a probl3my s pecenou sa najhorsie zistiju pretoze vtedy nic neboli...

Treba sa stravovat zdravo a rozumne s mierou ...a mat vyssi vydaj ako prijem a aj chudnutie pojde