icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

1lubika
19. jan 2012

@anabelka83 asi sa to volá zemiakový paprikáš, neviem isto. 😝
ja mám dnes bielkoviny, takže dusené kur. masko so zelen. šalátikom a za tým vývar.

cessy
19. jan 2012

@anabelka83 uz viem, my to robime tak ,ze uvarime zemiacky, zvlast na oleji sa opecie cibulka potom sa prida sladka paprika a pridaju sa uvarene zemiaky, zamiesa sa to a hotovo 😕 , to mi chuti a asi na obed nebudem mat ryzu 😀 😀 😀 😀

martina020202
19. jan 2012

@cessy takto si to planujem aj ja dnes urobit 🙂

cessy
19. jan 2012

@martina020202 len ja budem obedovat asi az poobede, lebo este musim dnes behnut na kozne a potom hadam uz aj domov. rychlo sa napapam a pre maleho do skolky a na kozmetiku 😕 , dnes toho mam neako vela. ale aspom nebudem mysliet na papanie. a vecer musim upiect cesticka na 2 torticky 😠 , jak sa mi nechce 😠

martina020202
19. jan 2012

@cessy mojo zlate takze mas zapratany vikend tortickami? ja zas tym mojim vymyslom s vies cim nieje to take jednoduche ako som si myslela ☹

cessy
19. jan 2012

@martina020202 no torticky maju byt na piatok vecer, tak musim dnes poobede upiect, vecer naplnim a v piatok dokoncim,

drzim palceky nech ti to lahko ide vybavit a nie su v tom ziadne prekazky 😅 😅 😅

martina020202
19. jan 2012

@cessy ďakujem ti 🙂

inak už sa nám blíži vodný deň to bude len zábava so škvrkajúcim žalúdkom 🙂 a pocituješ ešte hlad?či už si si aj zvykla na obmedzený prísun potravy 🙂 ja občas pocitujem hlavne teraz keď došla mrcha a strašne ma láka sladké ☹ takže z bábätka zase nič ani tento mesiac ☹

cessy
19. jan 2012

@martina020202 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

jasne ze pocitujem hlad, hlavne o takomto case, ked sa blizi obed 😀 😀 😀 , ale neako som sa naucila tesit sa na jedlo 😎 , normalne ze zemiaky mnaaaaaaaaaaaaam a pred tym so to brala ako samozrejmost 😨 😵 . alebo aj ten spenat.....no uz teraz sa tesim na bielkoviny 😅

anabelka83
19. jan 2012

@1lubika to neviem ,ale ta voda sa musi vyparit odtiel,a tie zemiaky sa mozu podavat aj ako priloha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ved to je jedno,ale uz som mala 2x ryzu tak som chcela pre zmenu zemiaky

martina020202
19. jan 2012

@cessy nevadi aspon stihnem dufam rozbehnut to co planujem a potom mozno snad 🙂

no veru niektore veci sme ani nevedeli ze ake su fajne aj ja sa tesim na zemiaky a predtym som ich akosi nemusela alebo bola samozrejmost alebo kde by som si len tak urobila dusenu zeleninu a tak fajne si na nej pochutila 🙂 🙂

1lubika
19. jan 2012

babenky, máte čistú pravdu s tým jedlom. Ja tiež sa teším na jedlo - hocijaké a vtedy to bolo také normálne. Aj som sa naučila pomaly, kludne jesť - vychutnávať si jedlo 😝 😝 😝 . Ani tak často ma nenapadne vymýšlať, asi preto, lebo sa pije veľa vody a ja aj veľa čajov - tak 4-5 denne čajov hocijakých - zelený, bylinkový a tiež na chudnutie. Zemiačiky naozaj chutia aj samostatne a vtedy maso bez zemiakov, ryže som si ani nevedela predstaviť. 😀 😀 😀

hava77
19. jan 2012

ahojte, dnes mamsacharidovy den, na obed som mala pizzu a mozem si dat aj zeleninovy bujon?

veronka2008
19. jan 2012

ahojte tak som tu včera som nestihala dnes boli uhl tak som mala cestovinky s omačkou,a na večeru zmrzlinu a babovku 😝 😝 😝 😝 😝 , zajtra mam vitaminy takže ma čaka zeleninkova polievka, rano idem k zubarke tak to bude zase den 😒 😒 😒 😒 ale nejako vydržim

awooojky
19. jan 2012

ahojte dievcata... no my sme dnes mali tiez zemiačky ale piekla som iba tak s korením v rure...Patulko ma velmi rad.. spapal riadnu porciu... u nas dnes riadna snehova metelica bola.... ja som nenormálne chorá...a este ta kotolna do toho.. este ze uz je zajtra piatok posledný den.. a potom az niekedy v marci..zajtra UH a ja neviem co varit... a ten moj vymýsla a vymýšľa no nieco vymyslím...a malého este stale zubky trapia jeden uz vykukol ale este tri zadne idú.. tak toho ani v noci vela nenaspím...

hava77
19. jan 2012

ahojte ja mam zase otazku veronika pises ze mas zajtra vitaminy a aku polievku robis? ja som myslela ze viac menej sa ma jest ovocie. ci si mozem zobrat do roboty tasku mrky a jest aj tu? 😀
mne chybaju strasne polievky pomooooc 🙂 este stale mam v tom chudnuti chaos.
dnes som sa vazila a mam len o 2.5 kg menej a to drzim 10 den. pravdu povediac cakala som aspon 4 kg 😕

1lubika
20. jan 2012

@hava77 neboj, ono sa to rozbehne 😀 😀 apon tvrdia ostatné baby. Ja som mala po 3 ovocnom dni čiže 13. deň len 2 kg dole - ale aj tomu som rada 🙂 🙂 Na vitamínový deň môžeš aj zeleninu, aj ovocie - na čo máš chuť, len bez ostatných príloh. Podla mňa aj také lečo by mohlo byť bez vajíčka a klobásky.
U mňa dnes škroby - ryža so zeleninkou - nejak mi začala ryža chutiť. Na raňajky som si dala čerstvé jahôdky mňaááám. Síce neviem ako boli dopestované ale hlavne že boli faááájnééé. 😝 😝 😝 .

llumka
20. jan 2012

ahojte baby,nestiham vas citat, inak som nezvladla cely tyzden som pokazila,ale dnes pokracujem.
drzim vsetkym palceky

sisanka
20. jan 2012

ahojte dievcata...som sa dnes vazila a mam dole 3kg 🙂 sa tomu vytesujem..dnes mam 13.den-bielkoviny...na obed si idem urobit len salat so syrom lebo vecer sme pozvani na posedenie s kapustnicou k mm do prace 😀 no som zvedava ako tam budem vsetkemu odolavat 😀

martina020202
20. jan 2012

no kocky caute ja dnes 19 deň a začala som stáť na váhe neviem či je to spôsobené mrchou ktorá sa každý mesiac poctivo hlási ale váha sa vôbec nehýbe neklesá ☹ čiže 19 dní rovná sa -5,1 kg ale ohlasy už mám najmä svokor nechce uveriť že mi tak skoro mohlo klesnúť bruško že pekne chudnem tak dúfam že keď odíde mrcha pohne sa aj váha smerom nadol 🙂
dnes maám uhlohydráty na obed svokra varí parené buchty mňam ale bez masielka a bez granka ☹ a večera len niečo light 🙂
tak kočky držím palce

1lubika
20. jan 2012

@sisanka 😨 😨
@martina020202 😨 😨 obidvom gratulujem, a obdivujem. Ste výborné 🙂 🙂 .
Neviem, čo to je so mnou, ale ja mám 14. deň a zatiaľ je to u mňa len 2 kg. Teším sa s vami. Ale aj mne ide trochu na páse dole. Taáák veľmi dúfam, že aj ja pôjdem dole - nie na duchu, ale váhe. 😵 😵 😵

martina020202
20. jan 2012

@1lubika neboj pojde to zalezi vela od toho ako presne dodrziavas cim viac prehreskov tym menej minus ale to ty urcite vies 🙂 ono to chce velmi pevnu volu ktoru som si myslela ze ja nemam a mam aj ked nie 100%🙂 ono je lepsie a zdravsie pomalsie chdnutie ja ked som tak rapidne v minulosti chudla a pomaly ze drzala hladovku tak sa to odzrkadlilo na vypadavani vlasov to bolo enormne mnozstvo a dlho som sa toho nevedela zbavit ale musim poklopat teraz mam s tym uz pokoj no obavam sa ze ci sa to nevrati po tejto diete ale uz uzivam preventivne opatrenia proti tomu 🙂

matveja
20. jan 2012

Môžem sa aj ja pridať ? 😀 JúúúúúúúJ, to sa ale dobre číta keď viem, že nedietujem sama... 🙂 Aj ja som fans 90 dňovej diety.....dnes mám zhruba 3 týždne za sebou 😎

mijadave
20. jan 2012

ahojte dievcata, mozem sa pridat? aj ja som sa dala na 90DD, dnes som 11. den na nej a uz zislo 2,5 kg dole... sa vytesujem... vyse dvoch rokov sa snazime o mimco a vdaka liekom som nabrala 12 kg za pol roka... des, ale dufam, ze pojdu kila dole... moji rodicia ju drzali pred 2 rokmi a pekne zhodili cca 10kg a to ju aj porusili dost casto... ja zatial uspesne odolavam, nie je to vobec strasna dieta, clovek sa normalne naje... ale teraz pri ms je to dooooost tazke 😒

awooojky
20. jan 2012

ahojte dievcatá.. vítam nové dietujuce babulky :D my sme dnes mali haluštičky.. ale mnamkovné boli.. sice. to neni to isté ako zemiackové.. robila som len muka a voda cesto. a s kyslou kapustickou.. a oprazenou cibulkou.. ale chutilo.. zajtra ovocičko a zeleninka tak si dame zeleninovu polievocku

mijadave
20. jan 2012

@awooojky ahoj, dakujem, ja som dnes mala spagety so sampionami, troskou korenia a soj. omackou poprazene na teflonovej panvici... bola to mnamka... aj ja mam zajtra ovocny dnik, takze na obed tiez rozmyslam nad polievkou.... 😉

1lubika
20. jan 2012

ani sme sa nenazdali a je nás tu pekná kôpka chudnúcich 😵 😵 😵 . Teším sa, že nie som sama, čo sa snaží trošku zmeniť sa. 😅 😅 Verím, že ked sa takto podporujeme, pôjde to oveľa oveľa ľahšie. Niektoré sme sa zapísali aj do našej tabuľky, kde budeme vidieť, ktorá ako schudla. 🙂 🙂

awooojky
20. jan 2012

dievčatá viem že kus od veci.. ale davaju vasí manzelia ročné zučtovanie preddavkov na dan?

1lubika
20. jan 2012

@awooojky môžem ti kludne povedať, že ak ste ktorákoľvek na MD alebo RD, tak nech si dávajú urobiť roč.zúčt., vám treba potvrdenie zo sociálky alebo zo zamestnania - ak ste brali PN, a väčšinou všetkým potom vracajú dane - samozrejme musia mať chlapi vyššie zárobky, nie minimálne mzdy / z min. mzdy sa žiadna daň neplatí, tak by mu nemali ako vrátiť/. Ale ak ste boli zamestnané napr. do polroka, tak si dajte urobiť roč. zúčt. aj vy - lebo prichádzate o nejaké euríčka a to je škoda - prečo by sme mali niečo nechať len tak pre nič za nič štátu. 😠 😠

katka654
20. jan 2012

ja idem od zajtra velmi sa tesim co bude o 90 dni sa neviem dockat a este som ani nezacaala🙂 a nenastane jojo efekt?? ja som citala ze ked budem dalsich 90 dni po diete jest na ranajky ovocie tak nenastane🙂 diki za odpovede

katka654
20. jan 2012

a este aj niake dobre recepty by ste mi mohli poradit?? ale rovno napiste ku ktoremu dnu